Sari la conținut

sava.nicol

Serious Contributor
  • Număr conținut

    306
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sava.nicol

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Mamaia
  • Interese
    Fete

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sava.nicol's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later
  • Dedicated Rare

Recent Badges

291

Reputație

  1. Este in Mamaia intrare stingă,blocul de la lac alb.Pozele nu sunt ale ei,Evelina arata bine ca femeie,are peste 1,75 și cred 54 kg,corp frumos cu tite de fata mare,nici mici dar nici mari.La fata este banala,o tiganca de aia șmechera.Dupa ce am intrat azi la ea,am platit pt o finalizare și după ce am inceput acțiunea,a început cu n-uri peste tot.Nu o suge decit 1-2 min și la normal,așa nu că nu poate,căpriță nu ca o doare.M-am spălat și am plecat. Pe mine m-a păcălit,mi-a trimis un video,acolo era o fată frumoasă.
  2. Sa vezi ce tare este irina in gura,daca îți permiți să-i faci cel mai mic reproș.In vara i-am reproșat ca venisem degeaba pina la ea,tocmai în Mamaia Nord,pe căldurile alea și trafic infernal și să vezi ce mesaj urit am primit. La aproximativ 10 min,după ce am plecat din fata blocului ei,mă trezesc cu un telefon de la 1,îmi zice : coaie dacă nu-ți convine ceva,ca ai ajuns la ea și nu te-a primit,ca uite ea încă mai sta la plaja,zice hai sa ne întâlnim și să îți arăt eu cum stă treabă 😅😅😅😅 Am închis telefonul și l-am lăsat în mintea lui.Eu am 1,87. Și 105kg,am lucrat o buna perioada în zona Somaleza,apărăm naavele de pirați. Cum să-mi pun mintea cu un civil figurant,care se dădea cocos și scriea ce vroia el din spatele tastierei.Luati-o la voi in tara ca aici la Constanța nu cred ca mai face multa miere.
  3. Forme mare la fata asta,își anunță prezenta din ora in ora zilnic.Nasoala rău cînd dai fata in față cu ea,atunci îți dai seama cît de mult sunt prelucrate pozele.Si daca ai ghinion să mergi pina in 12 la ea,o prinzi și ne machiata,bla,bla,bla de te sperii,zici ca e mumă de pădure.
  4. Pozele sunt ale ei. Dar sunt 2 fete in locație,amindoua sunt frumoase suple și aranjate curate.
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/domnisoara-atenta-la-placerile-tale/i3f6912g4h047d76e660d43ede9fd73i.html
  6. 2 fete brunete și frumușele.150 fin 300 ora.Zona Trocadero,2 fete foarte frumoase și plăcute la fizic. Nu grase,nu prea slabe.Am fost in seara asta la Emma o finalizare,regret că nu am luat o ora.Maine după ce ies de la serviciu merg iar și va dau mai multe detalii.
  7. Ia să vedeți cum își anunță imediat disponibilitatea,o poza ruptă din rai aranjata.Fomica mare,băieții s-au convins de țepata irina.Cind ajungi la ea,dai de o figuranta,de nu-i ajungi cu prajina la nas.
  8. Minți! Și eu pot confirma că nu este fată oky.Asa cum spuneau și colegii mei mai sus,are servicii nasoale,aere și figuri cît cuprinde.Pozele sunt mult prelucrate.Nu este deloc serioasa cu programarile,a 2a oara nu mai merg la ea.Daca îi scrii ca vrei 1ora, îi dă pe toti la o parte și te baga pe tine.Eram la ea si îi spunea unuia la telefon,că face un dus și poate veni,cu mine nici nu începuse acțiunea.
  9. 3 ore în urma am trecut și eu pe la titulara,este ceea ce trebuie.Se implica,pleci satisfăcut,oral bun asa cum spuneau și confrații.
  10. Nu ma risc fara balon nvr
  11. Eu va spun concluzia mea,dupa ce am vizitat-o ieri.Am sunat-o pe la ora 15,nu mi-a răspuns era ocupata,asa ca i-am scris pe wtzp.Si dupa aproximativ 10 min mi-a raspuns,mi-a trimis serviciile și costuri.Multumit de pozele din anunt,care chiar sunt ale ei si nu exista acolo photoshop,am plecat spre ea.Am gasit repede blocul și ap. L7,o garsoniera mare,curata,cu o baie mare,cu de toate.locatie renovata recent,cu multe + De la întrare am fost surprins de corpul frumos,de trăsăturile placute și de atitudinea ei foarte oki.M-a servit cu un pahar cu suc și am trecut în balcon sa fumam cite o tigara.Am vorbit cite ceva despre oraș,apoi am trecut la subiectul principal și i-am spus ce vreau și cit timp stau.Am pus banii pe o măsuță în camera principala și în timp ce ma dezbrăcam,ea a fugit în baie și si-a făcut repede un dus,am apreciat foarte mult lucrul acesta.Am intrat și eu lingă ea și ne-am îmbrățișat,pupat și spălat împreună. Apoi nea-am clătit gurile dupa țigări cu apa de gura,am primit prosop curat și uscat și ne-am băgat împreună în pat,îmbrățișați și pupindu-ne.Pe toata durata acțiunea în pat a avut o atitudine f placuta.Acepta toat ce îi propui,în limita bunului simt.Are forme placute,carne bună tinara,tite frumoase de adolescenta.Pasarica mica,mica,strimta și curata.Face un oral super,umed și plăcut,cu multa atenție la tot ce este în jur.Dupa primul nr,care nu a durat mai mult de 15 min,am cerut sa mai fumam o tigara,sa ne împrospătat și am continuat cu al 2 lea nr.Am finalizat în poziția caprita,priveliste de 10 puncte,m-am spălat și îmbrăcat ușor,nu observasem ca trecuse peste o ora de acțiune mai mult de 10 min,dar domnita nu a zis nimic,nici nu a dat semne de graba. Las citeva note,reale dpmdv. 10 curățenie 10 atitudine-comportament 10 servicii.500 ron/1h.Domnita își merita orice bănuț.Eu am sa o mai vizitez.
  12. 0761208559 Gulia poze false,caracter kka.Mincinoasa și țepari.Am făcut recenzie,o sa apară dupa aprobare.De evitat
  13. Marți seara am făcut greșeala de a o vizita,locatie Mamaia Nord bloc verde,etj 5.Ca sa ma pacaleasca si sa ma faca sa o vizitez,mi-a trimis o poza de cind avea 20 de ani.Acum este trecuta tare are 40 + am ramas la ea doar pt oral ca se lauda,ca face cel mai bun oral, vazut ca vreau sa plec de cum am intrat pe usa.Am greșit nu trebuie sa stau deloc,pt ca dupa ce am platit 200 ron și ne-am bagat în pat,a început cu nu pune mina,nu suge decit capul și dupa doar 2 min de supt,ca ea nu mai poate și ca daca vreau imi face oral n ca sa-mi dau drumul mai repede.Nu am acceptat asa ca a trebuit sa o suga mai departe și ajutindu-se mai mult de mina,am terminat în balon.M-am spălat la dus și am plecat.Giulia are 40 + cind am intrat la ea,am avut impresia ca este trans,cam asa arata,slaba și osoasa.Foloseste poze false și ceea ce spune la telefon,sunt doar minciuni,cind ajungi la ea și daca faci greseala sa ramii,dupa ce îți ia banii,lucrurile se schimba numai în favoarea ei.Note slabe nu trece clasa,încercați și voi ca sa va convingeți.
  14. Ne spui și noua dacă sunt pozele ei?
  15. Azi am fost si eu la ea super fata,frumusica si cu mult bun simt.Nu te grabeste si nu face fițe,a meritat timpul petrecut cu ea si banii.Oral bun umed,excitant.Normal accepta toate pozitiile si își da interesul sa te simți bine.Nu face anal,locatie bul mamaia nr 190 constanta. De revenit.
×
×
  • Creează nouă...