Jump to content

sens

Serious Contributor
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

360 Reputatie Excelenta

2 Followers

About sens

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Bucharest

Recent Profile Visitors

3,290 profile views
 1. Stati potoliti ca va da in judecata. Evitati si prezenta in salon, cine stie ce motiv gaseste si acolo si iar va da in judecata. E groasa, operatiunea pisica cu lamaia-n spate. Unde s a ajuns……..
 2. Astea vin aici cu aceeasi vrajeala proasta ca pe publi si cu tupeul de a sustine ca sunt reale pozele…
 3. Te ai bagat ca supozitorul fara sa intelegi ceva… Vbesti de Gucci, de caviar?…bati campii, faci analiza din privinta curvei, faci analiza din privinta celui ce inchiriaza…ia ti o la laba sa te racoresti putin! Nu a vbit nmn de lux, am pomenit de cerinte minime modestule. Daca tu esti disperat de pizda si futi in orice conditii, e problema ta, insa sunt si oameni ce cauta un mix: corp ok, atitudine placuta, locatie curata, un pat confortabil, o lenjerie curata(nu toate carpele scamosate). Pe viitor cand vrei sa intri pe sub pielea curvelor, cauta alte metode.
 4. Discount pt fideli! …doamna are marketing bun.
 5. E de plans, jur. E limba ei materna si scrie “buna dimineata DRAGI MIEI” !!!
 6. Rar mi a fost dat sa vad un grad atat de mare de incultura….am mai zis si o sustin: pentru inregistrare pe site, o problema de rezolvat: 2+2:2. Dai rasp corect, te futi, raspunzi gresit - trotuar/centura etc.
 7. Dupa pantofii albi…. premizele sunt sumbre.
 8. Miky se recomanda, era sau inca e pe Burebista in scara cu un service gsm - Servicio - si avea o colega Bella. Mai are un topic deschis.
 9. Eu cand le vad in ce mizerii de garsoniere/ap presteaza servicii matrimoniale, ma ia cu sila. Intri in casa, nu ti inspira decat mila, zero atmosfera erotica, paturi vechi de lemn care fac ca toate alea, lenjerii din Obor, perne de 3 lei si totusi vor sute si sute de lei… pe ce?!?
 10. Mai trist ca au si impresia ca s destepte si pacalesc lumea. Deschid topic cu alte nume(curios de unde s au inspirat) si pun poze vechi de pe alte topicuri…. La 2 intrebari scurte pe wapp, habar n au sa raspunda…
 11. Esti aici sa te futi sau sa faci chat pe whatsapp? Da macar detaliile complete, intelegem partea cu pozele…
 12. Are logica, pregatirea inainte, dupa etc se asigura ca nu i se vede fata si apoi trimite…
 13. Tipic, dupa o recenzie ok, ridicam pretul:)
×
×
 • Create New...