Sari la conținut

chitra

Serious Contributor
  • Număr conținut

    206
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chitra

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

3.206 citiri profil

chitra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

219

Reputație

  1. Si hai sa iti arat ca sa iti arat ca mai pierd iarasi niste bani cu tine sau timp sau cum vrei tu sa o iei, totusi locatia ta nu este cumva pe bratianu langa magazinul de anvelope de la A-Z sau ceva de genul, nu cumva esti tu tipa care coboara dupa client ca nu ai posibilitatea sa deschizi usa la imobil ca nu exista interfon, nu cumva apartamentul tau e la etajul 4 si ca sa ajungi la el treci printr-un culoar exterior dupa care intri in garsoniera? chiar crezi ca nu stiu pe unde ma duc ? si pe bune chiar am plecat neterminat de la tine si nu ca am fi incercat prea multe ci tocmai ca nu am incercat mai deloc si restul sunt relatate mai sus de mine. Iar data viitoare fii convinsa ca o sa aleg ceva mult mai bun indiferent de timp. Spor! PS : chiar nu faci 100 de lei!!
  2. Salutare, Am ajuns si eu la domnisoara din topic, dar din pacate nu prea am ce sa va povestesc f mult, tipa nu prea a fost pe gustul meu, adica nu m-a atras deloc fizic , parerea mea ca pozele o avantajeaza destul de mult. Drept urmare vizita mea nu a fost una reusita adica nu s-a lasat cu finalizare, am incercat totusi sa facem ceva vreo 10 minute dupa care, a inceput cu ceasul, mai ai 15 minute, 10 minute, moment in care chiar mi s-a taiat tot. Probabil cei mai prosti 100 de lei investiti in ultima perioada. Locatia este pe bratianu pe langa un magazin de anvelope, locatia destul de simpla, retusarea domnisoarei dupa fostul client a constat in stergerea cu niste servetele umede in fata mea si nu am reusit decat o tentativa de sex oral dar nu prea a mers, tinand cont ca ma mai si atentiona la ceas )). Concluziile le trageti voi! Spor!
  3. In timpul zilei cam slabe sansele de reusita tot incerc de cateva zile si nimic ...
  4. Fata este senzatie, am fost de mai multe ori la ea in trecut si cat si in prezent iar serviciile sunt ireprosabile. Nu are rost sa detaliez acum fiecare vizita, dar mai bine va duceti si vedeti pe pielea voastra Apropo, felicitari ptr promovarea la top Ana Maria! Seara frumoasa!
  5. Mai stie cineva ceva de tipa asta ? Ca nr ei este mereu inchis ...
  6. Salutare, Ieri am fost la domnisoara Alessia in vizita, am optat ptr o finalizare, la pretul de 100 lei. Este o tipa destul de inalta pe la 1,70-1,75, slabuta, cu un fund frumos si niste sani si mai frumosi (cel putin sunt pe placul meu), este f vorbareata, totul se petrecere protejat, miscari bune din partea ei, da destul de bine din fund. Ca si locatie o gasiti in zona blocurilor lui mazare de pe baba novac pe langa biserica. Locatie: 9 , apartament detul de maare aerisit, doar ca lipseste aerul conditionat Oral: 9 , f atenta la zonele adiacente si chiar cu tente de deep Normal:9 miscari bune din partea ei, sta in orice pozitie vrei Aspect fizic: 10 inalta slabuta fund frumos sani fermi Pret: 100 finalizarea/ 200 ora O sa revin cu siguranta !! Ps: am vazut mai sus niste comentarii despre existenta unor pestisori, cat am fost eu la ea nu am fost deranjat, si nu mai era nimeni in apartament, si nici nu m-am intersectat cu cineva prin scara, asa ca nu stiu ce sa zic ... Spor la treaba !!
  7. Salutare baieti, am fost si eu acum vreo saptamana doua la Andreea, locatia centrala pe stefan cel mare, o garsoniera curata, despre servicii nu cred ca e cazul sa va mai explic ca le stie toata lumea, am optat pentru o singura finalizare la pretul de 100 lei, totul protejat la cererea mea, iar finalizarea a fost pe corp. Este o prezenta f placuta si la care te poti intoarce mai mereu când nu vrei sa incerci noutatile de pe piata. Eu unul o sa mia revin. Spor !!
  8. Salutare baieti, Am fost si eu la domnisoara, ce pot sa zic pozele sunt reale , tipa arata bine la corp, silicoane, cur tare etc. Locatia este in zona casa de cultura, singurul lucru mai nasol este, ca e pusa fata pe fast fuck, cat mai rapid ca na, probabil are nevoie de niste banuti rapid. Cand am ajuns in locatie, am vazut ca in alta camera mai era o colega, dar nu am socializat nimic cu ea, ptr ca m-a dus direct in camera actiunii, dusare, dezbracare, sex , finalizare si afara )) Note: Locatie: 9 (curat, ordine) Sex: 8 (oral si normal protejat, cu gemete, miscari din partea ei, dar nu pot sa spun ca te lasa pe spate, doar faptul ca finalizarea s-a produs pe frumoasele ei silicoane). Atitudine: Vb frumos cu tine, dar mai pe fuga sa mai vina si altul ) Halat: 60 de lei finalizarea La ce corp frumos are si la ce pret mic are cred ca o sa mai revin chiar daca e numai de fast fuck. Spor !!
  9. Salutare baieti, Am fost si eu la domnisoara, ce pot sa zic pozele sunt reale , tipa arata bine la corp, silicoane, cur tare etc. Locatia este in zona casa de cultura, singurul lucru mai nasol este, ca e pusa fata pe fast fuck, cat mai rapid ca na, probabil are nevoie de niste banuti rapid. Cand am ajuns in locatie, am vazut ca in alta camera mai era o colega, dar nu am socializat nimic cu ea, ptr ca m-a dus direct in camera actiunii, dusare, dezbracare, sex , finalizare si afara )) Note: Locatie: 9 (curat, ordine) Sex: 8 (oral si normal protejat, cu gemete, miscari din partea ei, dar nu pot sa spun ca te lasa pe spate, doar faptul ca finalizarea s-a produs pe frumoasele ei silicoane). Atitudine: Vb frumos cu tine, dar mai pe fuga sa mai vina si altul ) Halat: 60 de lei finalizarea La ce corp frumos are si la ce pret mic are cred ca o sa mai revin chiar daca e numai de fast fuck. Spor !!
×
×
  • Creează nouă...