Sari la conținut

Priponsv

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Priponsv

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Sv
  • Interese
    Futai sălbatic!

Vizitatori Recenți Profil

407 citiri profil

Priponsv's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

3

Reputație

  1. Colegele tale spun altceva. In fine. Ramane de vazut.
  2. Cu 3 curve intr-un apartament este imposibil sa nu te intalnesti cu un șogor….
  3. Ai invatat intre timp sa raspunzi la mesaje pe WhatsApp? Sau sa nu-mi mai chinui norocul cu tine de pe enșpe numere
  4. Trimis mesaj pe whatsapp acum 3 zile, de pe vreo 3 numere am incercat. Nici macar seen. Am incercat si sa apelez tot pe Whatsapp dar nimic. Am verificat sa vad numarul la care sun si surpriza, era bun. Nu voi mai pierde timpul insa nu inteleg de ce se mai promoveaza daca nu are nimic de oferit (cel putin pentru mine) noroc!
  5. Mai fetelor, de ce mai postati anunturi daca nu raspundeti cu zilele la telefon?
  6. Daca ar si raspunde la telefon... insist de vreo 2 zile, telefon,whatsapp,sms-nimic....
  7. Fata arata bine si serviciile sunt ok si chiar ai cu cine vorbi. Am precizat singurul aspect care m-a deranjat. In rest e foarte ok.
  8. Te rog sa ma scuzi, nu-ti folosi neuronii sa iti pui mintea cu mine. Era doar o recenzie cu o sugestie de imbunatatire pe viitor. Se pare ca nu accepti asa ceva, am inteles. legat de Marcus, te invit la o bere ca sa te invat sa scrii corect gramatical si sa iti explic de ce mi-am facut cont pe site. Daca ai curaj, da-mi PM. o seara buna tuturor!
  9. Nu am reclamat toate serviciile, restul au fost chiar ok. Take it easy si spor!
  10. Cum spuneam, poate a fost un incident izolat, dar nu am nici un motiv sa mint. O sa probez pe viitor, daca va mai exista vreo vizita! seara buna!
  11. Generalizezi intr-un mod lipsit de logica. Am mai zis eu de cineva ca e nespalata? Practic nici de tine nu am zis, dar vad ca esti foarte colerica si nu stii sa accepti si alte pareri. Cand am discutat, pareai o fata ok. Nu te agita asa tare.
  12. Daca crezi ca mi-am facut cont pt tine, te crezi prea importanta. Urmaresc de mult timp forumul si acum am decis sa imi fac cont. Ai putea sa iei in calcul si ce ti-am zis si sa incerci sa eviti pe viitor. Vrei sa ma contrazici si in problema prosoapelor? Am precizat ca poate a fost un incident izolat, sa nu te incriminez. Asteptam un feedback sincer si decent din partea ta. Iti recomand sa iei recenzia la modul constructiv, asta era scopul. O seara extraordinara iti doresc!
  13. Nu are rost sa fii ironica, eu am fost sincer. Daca vrei sa intru in detalii, Iti cam mirosea pzda a nespalat, daca vrei sa iti zic pe sleau.
  14. Salutare, am vizitat si eu de 2 ori titulara topicului si m-am decis sa las si 2 recenzii. ---------------------------------------------------------------------------------- Vizita 1: Locatie: OMW 1 Decembrie - locatia arata bine, nota 9 Servicii: ON - Nota 8 - se misca bine, o suge bine, pare ca ii place NP - Nota 9 - schimbari de pozitii, nu face figuri, contre, etc Nu am optat pt GFE. In schimb nu avea prosoape la baie, fiind un mare - . Aproape ca m-am sters cu hainele. Achitat 300 lei o ora ---------------------------------------------------------------------------------- Vizita 2: Locatie: Alpha House Zamca Servicii: Am vrut sa incep aceasta vizita cu niste limbi in psy si in zonele adiacente dar am fost stopat de niste mirosuri dubioase care erau aproape sa ma faca sa imi anulez vizita, dar am continuat si am renuntat la limbute. ON - Nota 8 - a fel ca prima data NP - Nota 9 -a fel ca prima data De data asta am optat si pt: AP - Nota 9 - Totul ok Nu am optat pt GFE. Achitat 350 lei o ora ---------------------------------------------------------------------------------- Aspect: Se prezinta ok, in jurul a 35 de ani dupa mine. Fara kg in plus, Ai cu cine discuta, am stat la o tigara, totul ok. Overall, recomand experienta, daca ar mai imbunatati putin la igiena ar fi perfect, dar poate a fost doar la mine un indicent izolat.
  15. Salutare, Am apelat la publi și am fost total dezamăgit. Anunt: Fara surprize dupa ce se deschide usa :)) Tanara, frumoasa cu bun simt cu servicii de calitate (greu de gasit in oras la noi de altfel) te astept in locatia mea din zona centrala intr-un ambient placut. Cer si ofer igiena maxima, garantez revenirea ( ) pupici fata de 22 de ani , blonda , cu greutate de 50kg și înălțimea de 1'63. ---Instagram - @hotgirlforyou69 im a spanish girl bbys!!!! Link: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/barbie-girl-come-to-me/3i37i277759076fgdi58935g4eff879h.html Locatie: 1 Decembrie OMW Scurt rezumat: sunat, discutat tarife, 300 ora și 200 fin. Ajuns, a cerut 400 ora și 200 fin. Asta mi-a ridicat semne de întrebare dar am ales sa rămân. Am optat pt o finalizare și am achitat 200. Aspectul ei este ok, arata bine, pozele par a fi reale dar vorbește o romana stricata dar nu ai cu cine discuta. Servicii: Oral Protejat - Nota 5- foarte slab, SUPERFICIAL, cât mai scurt posibil Normal: Nota 6 - nu schimba poziții, doar cum vrea ea + mirosuri ciudate. Implicare 0. GFE: 1. - CU INDULGENTA Atitudine: 0 - super sictirit, pe graba, fără chef. Sta nonstop pe telefon și chiar și răspunde. Locatie: 6- fără prosoape curate, doar un prosop și ala ud, un dormitor cu o saltea pe jos. Un gel de dus terminat, dezordine in apartament+ prezervative aruncate în baie. Concluzie: Nu recomand deloc. Fast fuck de calitate proasta. La banii ăștia se găsește ceva mai bun sigur. Atitudinea e 0 chiar dacă arata binișor. Servicii proaste. Vreau sa menționez ca nu sunt foarte pretențios, ca sa va dați seama de sistemul meu de notare. Urmăresc de mult forumul și acum am ales sa imi fac cont. Multumesc si spor la fwtut!
×
×
  • Creează nouă...