Sari la conținut

Sotoru

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sotoru

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Arad
  • Interese
    Sa ma simt bine

Vizitatori Recenți Profil

395 citiri profil

Sotoru's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

51

Reputație

  1. Nu am mai facut de mult o recenzie dar am zis ca la aceasta fata trebuie sa fac. Tocmai ce am iesit de la Raluca si pot spune ca am ramas uimit. Am povestit putin am stabilit 1 ora cu ON 400 de lei. Am inceput desigur cu ON si aici chiar am ramas uimit, eu o am ca mare si deobicei oralul nu primesc foarte adanc dar Raluca nu stiu cum a reusit sa o ia toata, e prima fata care a reusit asta, am fost probabil la 15 fete dar niciuna nu a ajuns pana la baza. Am facut si cateva poziti ea pe spate si eu pe latelar si a adus si a dus si un vibrator la joaca. A fost chiar interesant si Raluca a si reusit sa se termine. Eu ma termin mai greu asa ca dupa catva timp am trecut iar la oral, si fiind fan oral am terminat, dar cu prezervativ( Nu face CIM). Am mai facut o pauza si dupa am trecut la tura 2. Din nou oral am mai incercat si o pozitie (capra), dar am revenit la oral unde iar am terminta, si sincer cred ca as merge la ea doar pentru oral. Chiar e deep nu gluma. Eu unul am fost multumit si chiar recomand.
  2. Azi am fost si eu la rebeca si pot spune cu siguranta ca ma voi intoarce cat de curand. Am ajuns la locatie , am vorbit putin, a fost foarte prietenoasa si apoi am trecut la actiune. Am facut un dus si am trecut la un oral si si dupa si un 69 senzational, nu am mai facut asta des dar chiar mi-a placut, a fost totul curat acolo jos si sa simtit fain. A mangaiat si satelitii si fata chiar a muncit la oral. Am reusit sa termin glorios. A durat ceva finalizare asa ca dupa am mai facut un mesaj si el foarte bine primit dupa care am intors si eu favorul. Are piele fina placuta la atingere. Ca aspect pe mine ma atras foarte mult are forme faine ai pe ce pune mana. Fata are o atitudine foarte pozitiva si te intreaba ce iti place, eu recomand cu placere sa mergeti la ea.
  3. Buna seara. Azi am zis ca daca oricum lucrez in Timisoara am zis sa trec neaparat la Corina, este a patra vizita si pot spune din nou ca am plecat fericit. De data asta am optat si pentru un masaj, si chiar mi-a prins bine ma ajuatat sa ma relaxez. La actiune am continuat cu ea desupra, pozitie perfecta de admirat si atins mingile ei de stres 😆. Am trecut si la clasicul misionar si la finalizare cu mana. Nu am ce comenta aici Corina chiar se implica si te intreba daca totul e ok si ce vrei sa faceti impreuna, asa ca nu ai cum sa nu iti placa actiunea. Fata foarte prietenoasa, nu e pe genul sa te grabeasca si daca ai bun simt si ea o sa fie la fel. Pur si simplu ador compania ei, eu sunt mai timid si faptul ca poti sa mai ai o discutie cu ea inante de actiune si dupa este foarte benefic pentru mine. Nu stiu ce gusturi aveti dar eu unul o recomand daca vreti ceva sincer si natural.
  4. Sotoru

    Corina-0743365734

    Salut. Sincer am zis ca ma potolesc luna asta, dar am fost ispitit de Corina, ce pot sa spun sunt un om slab 🤣. Vreau doar sa spun ca dupa ce am finalizat si eu normal chiar de 2 ori la cateva fete am zis ca de data asta reusesc sa trec peste emotile pe care le am cu Corina. Din pacate nu a fost chiar asa dar sa nu intelegeti gresit eu tot am plecat fericit 🙂. Am un inceput cu o socializare ce ma ajuta mult, am facut un dus si apoi am trecut la actiune. Oral foarte bun umed si mai arunca cateva priviri. Am inceput cu ea deasupra apoi doggy si dupa misonar. In toate pozitile se misca bine si foloseste mult contact vizual. Din pacate tot nu am reusit sa finalizez si pana la urma tot la handjob ma finalizat ca si datile trecute😅. Sincer nu stiu de ce nu ma pot concentra, fata ma atrage foarte mult dar parca cand sunt cu ea ma emotionez prea tare. Fata se implica foarte mult si chiar se pricepe dar eu nu ma pot concentra si sincer ma simt cam prost ca am ocazia sa vizitez asa fata si eu nimic 😥. Eu pot spune ca de fiecare data am fost multumit si cu o finalizare cu handjob si daca mai am ocazia o sa revizitez. O sa fac o pauza macar pana in decembrie dar si daca nu o sa mai reusec sa merg la ea nu regret deloc momentele petrecute cu ea 🥰.
  5. Salutare. Am reusit sa o prind si eu 1 ora ieri pe Monica si pot spune ca a fost a intalnire reusita. Fata arata bine este inalta, slim, cu niste ochi superbi. Ma primit cu socializare foarte placuta. Pentru mine cum am mai zis asta e un punct foarte important. A inceput cu niste sarutari pe corp si sincer ma surprins e prima oara cand o fata a facut asta, a fost foarte exicitant. La oral a fost foarte activa, sa simtit foarte bine. Am trecut cu ea deasupra cu spatele la mine si pot spune ca ma calarit cum trebuie si am terminat in acea pozitie. Dupa igienizare am mai vorbit putin si am trecut la oral si dupa misonar si finalizat din nou. In concluzie totul a fost perfect. Este genul de fata care poti avea o discutie si te face sa te simti bine. Este de revizitat.
  6. Salut. Am reusit sa prind si eu azi 1 ora cu aceasta minunata fata. Am fost primit de o fata zambitoare plina de viata si foarte glumeata. Atitudinea asta e cea ce imi trebuie sa ma relaxez. Arata foarte bine are forme faine si se simte placut la atingere. Am inceput cu un oral foarte placut, e chiar de top, nu foarte deep ca o am cam mare, dar a fost ce trebuie. La pozitii am inceput cu ea deasupra, totul frumos se misca bine. Am trecut la misonar unde am reusit sa termin. Eu pana acuma ma terminam tare greu si doar la handjob. Dar cred ca deja incep sa ma obisnuiesc si sa nu mai am atatea emotii. La numarul doi dupa un dus am trecut iar la oral si dupa doggy si misionar. Iar la finalizare am optat optiunea extra pe fata. Am fost putin stangaci aici a fost prima oare cand fac asta, cam prost cu tinta 😅. Dar m-am simtit minunat. Este a doua fata la care fac 2 finalizari ca tot omul 🤣. In concluzie fata merita si cu siguranta intra in topul meu. Cand mai am ocazie o sa mai revin la ea.
  7. Salut. Am gasit anuntul Denisei pe publi. Pana acuma am mers doar la fete de pe forum si am zis hai sa incerc si aici. A zis ca are si topic aici, asa ca am decis sa imi spun parere vizitei de azi. Deasemena are numar nou. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/top-denisa-100-reala/e8dhi20f4531737dd1if83fhfgi560e4.html Eu sunt nou pe aici dar a zis ca ea are ceva experienta in domeniu. Eu pot spune doar ca experienta mea a fost foarte placuta. Am intrat in apartament. Ea cu sani pe afara. Erau siliconati dar mi-au placut aratau bine. Pentru mine arata foarte bine zicea ca inainte era mai slabuta si acuma are un pic de burtica dar sincer pe mine ma atras cel putin petru mine era perfecta nu prea slaba nici grasa, perfect sa pui mana 😁. Eu ma am nevoie de obicei de timp sa ma termin si sunt mai timid de felul meu asa ca am luat 1 ora tarif 400. Am inceput cu un oral placut si umed. Apoi am inceput cu ea deasupra. Se misca bine si se simte fain. Am trecut si la misionar si acolo prin suprinderea mea am terminat in prezervativ ceva nou pentru mine. Am zis ca daca am reusit asta trebuie sa mai incerc si a doua finalizare, eu de obicei ma termin greau si doar la handjob. Am fost la dus si dupa am zis sa incercam oral cu finalizare extra 50. Am avut doua finalizari cu succes pentru prima oara. Asa ca pot Spune ca am fost foarte fericit. Fata are experienta si este amabila cel putin eu am prins-o intr-o dipozitie buna. Din pacate azi a fost ultima zi. A zis ca merge in timisoara. In esenta chiar a meritat sa intru pe publi. Chiar am fost surprins. Daca mai am ocazie o sa mai merg la ea.
  8. Sotoru

    Corina-0743365734

    Buna seara. Dupa ce am vizitat-o pe Corina in timisoara. Am zis ca trebuie neaparat sa o vizitez si la orasul natal si pot spune din nou ca a merita. Am fost ultimul client pe azi, si pot spune ca ma primit cu aceasi energie ca in timisoara. Am zis ca a doua oara nu mai am emotii dar cand ma uit la ea tot ma intimidez. Din nou socializarea ei ma linisteste. Jumatate din o experienta buna pentru mine este primire ce ma ajuta sa ma relaxez si pot spune ca fata asta e top in asa ceva. Dupa ce am povestit pe canapea si la o tigara pe balcon, cu toate ca nu fumez doar am vrut sa mai stau cu ea de vorba, am mers la dus si apoi in dormitor. Actiunea este si ea la un nivel ridicat nu doar socializarea. Face un oral bun, umed si cu priviri din cand in cand ce din nou ma intimideaza 🤣 . Iubesc ochisori ei verzi doar ca trebuie sa mai lucreaza la parte emotilor. Am inceput cu ea deasupra din cate am vazut si data trecuta asta e pozitia de incepere, nimic de obiectat priveliste uimitoare sani perfecti la atingere. Am trecut si la doggy, din nou priveliste minunata, fund perfect. Am si gustat putin si pasarica ei, nu am prea multa exeprienta in general dar am zis sa incerc, curat, totul frumos chiar mi-a placut si as vrea sa mai incerc data viitoare. In rest am mai continuat cat am putu cu doggy si pana la urma am trecut la un hand job cu finalizare pe sani. Eu am probleme in a ma termina si doar asa ma finalizez momentan la toate fetele la care am fost. La mine o finalizare nu ajunge in 30 de minute asa ca tot timpul trebuie sa iau macar o ora, dar prefer asa sa pot sa fiu mai relaxat. In estenta experienta mea a fost exceptionala ba chiar bonus am vazut-o in pijamalutele ei alea micute la final, iar ma luat emotiile in acel moment 🤣. Am zis dupa ce am vizitat-o pe Corina in Timisoara ca ea este favorita mea si dupa vizita din Arad inca isi mentine pozitia. Sincer ofera servici de calitate. Si nu cred ca are cerinte deloc mari. Adica sa fi curat si frumos acolo jos nu mi se pare deloc o pretentie. Va spun doar atat mergeti la ea fiti persoane cumsecade si veti avea o exeprienta minunata. Corina si daca nu mai vii in Arad macar la Timisoara sa mai treci ,sa pot sa merg la tine, chiar meriti 🥰.
  9. Salutare. Azi am fost si eu la fata asta minunata. Dupa ce a anuntat ca amana plecarea in Arad am decis pana la urma sa vin eu in Timisoara. In timpul saptamani nu am atata timp. Eu pentru ca ma termin mai greu am luat 1 ora. Asa ca am plecat spre ea si pot spune ca nu regret nimic. Ma primit cu o atitudine asa de prietenoasa si plina de energie. Eu find si mai timid de felul meu chestia asta ma ajutat foarte mult, cu asa primire ma topit. Pe langa atitudine pot zice clar ca aspectul ei e de 10. Nu sunt eu genul care sa il intereseze asa mult cum arata o persoana dar pe mine ma impresionat frumusetea ei. Asta plus atitudinea ei dementiala o face clar o fata de top Am mers la und dus si dupa ma poftit la actiune. A inceput cu un oral. Nu a fost cu deep o am cam mare sa poata asta, dar mi-a placut. Ca pozitii am inceput cu ea deasupra apoi misonar si capra. In toate pozitile am avut doar privelisti minunate si pot spune ca stie ce face. La final am mai trecut la oral si un handjob, la handjob mi-a placut in mod special cand mai dadea un scuipat sa unga instrumentul 😂. Ma terminat glorios pe sani ei spectaculosi. Nu am eu cine stie ce experienta este doar a treia fata la care am fost, dar pana acuma ea este favorita. Daca vine in arad si imi permite timpul eu as mai incerca sa merg la ea.
  10. Salut.Sunt nou aici si asta e prima recenzie. Nu vreau sa intru in detalii dar am avut ceva probleme personale si am decis sa merg la Anna. Eu avand si mari emotii am decis sa iau 2 ore sa fiu comfortabil cu timpul. Am explicat situatia si fata a fost tare intelegatoare. Socializarea ei ma ajutat foarte mult si asta mi-a dat si foarte multa incredere. Am inceput cu un oral cu deep si facefuck la care chiar muncea. Am trecut si la sex am incercat 2 poziti eu peste si capra, cel mai bine pentru mine a fost capra, asa puteam sa admir fundul ei ce se simtea tare placut la atingere. Eu avand foarte putina experienta am fost indrumat de ea si am apreciat tare mult asta. Am pus-o la munca pe Anna 😅, cum am zis am ceva probleme si trebuie multa munca sa ma pot termina eram foarte aproape in 2 ocazii. Am ajuta eu pana la urma (ma-m masturbat)si am reusit. Apreciez foarte mult ca ma primit asa cu problemele mele. Este o foarte draguta cu forme voluminoase. Mi-a placu in special fundul ei. Note nu am sa dau, nu am experianta sau cu ce sa o compar. Pot zice doar ca eu am iesit fercit de la ea. Sper ca in timp o sa mai rezolv problema mea si poate mai trec pe la ea daca ma mai primeste.😊
×
×
  • Creează nouă...