Sari la conținut

FakYu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre FakYu

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

FakYu's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

38

Reputație

  1. FakYu

    Miniona 0747386376

    De acord cu tot ce ai scris aici despre fetele noastre. Dar ce cauta Madame pe lista ta? Fara suparare, dar cred ca sunt vreo 10 ani de cand trebuia sa se lase de meseria asta. Nu e vina ei, caci timpul nu iarta pe nimeni, dar trebuie sa stii cand sa te retragi. Exact ca la fotbal.
  2. Frumoasa fata, iar locatia pare ok, dar blocul ala este prea riscant. Nu are decat o intrare, de care stau mereu sprijiniti niste ciudati. Poate data viitoare cand ne mai vizitezi gasesti alta varianta. Te pup!
  3. @Larisssaaaa Cam pe la ce ora incepi programul maine?
  4. Buna. In anunturile precedente aparea, la extra, si Analul. Un pic cam piperat, ce-i drept, dar merita costul pentru o fata draguta ca tine! Insa acum vad ca nu mai apare. Este sau nu in meniu? Merci!
  5. Aoleu, asta este turnul ala infect de garsoniere de langa Rotonda? Care, daca nu greșesc, nu are nici macar lift.. Pacat.
  6. Buna Anca. Poti sa ne spui in ce zona activezi pe Calea București? Merci.
  7. Nicio recenzie... 🤫! 2 zile si nimeni nu zice nimic?! Pozele sunt frumoase, dar in unele mai vechi pare scunda, cu picioare foarte scurte si un mijloc ciudat. Ori fete din astea avem deja... PS: Stiu replica cu „mergi si vezi“, dar ma gandesc ca e mai simplu sa scrie ceva aia care deja au fost. Nu e ca si cum ar fi dus lipsa de clienti!
  8. FakYu

    Indisponibilă

    Hey. Nu ti-a venit dor de noi?
  9. @Acular69 La cat as putea sa te deranjez maine pentru o programare?! Merci!
  10. Nu, Raluca, nu am avut programarea la 16:00, ci stabilisem pentru 13:00. La scurt timp mi-ai spus insa ca s-a ocupat. Nu m-am suparat, ci am inteles. Am zis ca ramane pe maine (adica azi). De dimineata ti-am dat 2 msg, undeva inainte de 11.:, tocmai pentru ca am zis sa fie ceva mai devreme, sa nu fie probleme. Dar nu mi-ai mai raspuns. Te pup!
  11. Da, Raluca are programul plin. Si merita pentru ca este o fata deosebita. Din pacate insa pare ca succesul incepe sa o schimbe. Ieri m-a programat, dupa care a spus ca nu mai este valabila. Am inteles-o. Nu am zis nimic. A ramas ca ne auzim azi. Treaba este ca azi nici macar nu se mai oboseste sa imi raspunda. Pacat, chiar voiam sa o mai vizitez.
  12. Asta da surpriza placuta. Zi-ne, te rog, unde vei activa? Sau este aceasi locatie de langa Mestro? Te pup.
  13. FakYu

    Indisponibilă

    Dupa ce am citit aici ma simt dator sa intervin. Fata este o draguta, extrem de deschisa, vorbareata, zambitoare si, cel mai important, foarte sexy. Iar fundul este senzational. Singurele minusuri ar fi sanii (mici si moi), dar i-ar putea rezolva cu o vizita la medicul plastician. Mie, unul, chiar mi-a placut. oralul foarte bun, iar pasarica... ce sa zic, ne-am potrivit. (Mi-ar fi placut sa ma pot bucura mai mult de ea, dar cand vine vorba despre finalizare sunt precum Usain Bolt). Idea este ca, din cate mi-a spus, urmeaza sa se mute definitiv in Bucuresti si, astfel, ne-ar putea vizita mai des, fiind aproape ca si distanta. Dar daca mai continua unii cu acuzatiile, cu „pestii“, cu inventiile, s-ar putea sa taie Craiova de pe lista si ar fi pacata. Si asa ne escoretele de calitate. Iar cand apare o fata la care chiar merita sa mergi, o alungam cu mizerii nefondate! Te pup Diana si astept sa revii pe la noi.
  14. FakYu

    Indisponibilă

    Buna. Ai inceput lucru? Zi-ne si noua, daca poti, unde ai locatia si care este programul. Merci! PS: In semnatura ta apare anal, dar in meniul postat nu. Care este situatia?
  15. Lavy, fara niciun fel de rautate, ci doar un sfat - mergi la o epilare completa. Parul la cur nu este o priveliste sexy. Niciodata!
×
×
  • Creează nouă...