Sari la conținut

agamemnon80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre agamemnon80

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Romania
  • Interese
    Femei

Vizitatori Recenți Profil

3.250 citiri profil

agamemnon80's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

158

Reputație

  1. Asa este ! Ai perfecta dreptate eu cu greu reușesc sa ma stăpânesc sa nu scriu la pozele ei ! Foarte frumoasa Leyla asta a noastră! ❤️❤️❤️
  2. Hai Leyla sparge gheata și pune ceva poze noi, ca ai cu ce te mândrii!
  3. Salutare! Azi an vizitato, pe aleea Jupiter are locația. Am făcut programarea pe watpp, a zis ca doar cu watpp lucrează nu răspunde la tel sau sms . La Fălticeni nu am văzut anunț de al ei , nu știu dacă lucrează și acolo.
  4. 👍👍👍👍 perfect de-acord!
  5. Și eu am fost întrebat de unele fete dacă scriu pe forum și dacă o sa las recenzie . Dar numai câteva , și alea aveau servicii slăbuțe! Fetele cu servicii bune nu se tem de recenzii!
  6. Eu fac recenzia după o zi sau doua de la vizita! Și nu dau detalii despre ora vizitei sau altceva care ar face-o să mă recunoască!
  7. O doamne ce forme frumoase! Da sa vedeți cum e sa le simți sa le mângâi! ❤️❤️🤗
  8. Bine punctat, gusturile nu se discuta ! este de unde alege și la aspect și la servicii și la preț, fără a jignii sau denigra pe una sau pe alta ! Eu aleg unde merg nu ma ia nici una cu forța sau îmi baga mana în buzunar !
  9. Nu are treaba criticul aici, doar zicea ca nu mai face recenzii pentru ca alții nu fac . Doar așteaptă dea gata !
  10. Lasă că faci recenzia dulce pleacă! Are dreptate criticul sa nu mai ofere fetele pe tava!
  11. Nefiind mulțumit de vizita făcută unei domnișoare de pe aici ma întorc la doamna SONYA o profesoara în ale sexului !! Locația cunoscuta de pe Jupiter doamna la fel de prietenoasa și iubitoare , da da iubitoare ! Ea nu are aere de diva sau diferite mofturi și figuri în cap! La ea trebuie sa fii om și doamna pentru o ora e iubita sau amanta ta și te răsfață ca pe un prinț! De data asta mia arătat doamna cum e un oral porno adevărat! Cu capul în jos la marginea patului , sa vezi cum i se umfla gatul când întra la maxim și cum se prelinge saliva pana jos pe parchet ! Și iar am ieșit tremurând de la doamna din locație ! Deșii știam de serviciile ei uite ca omul mai încearcă și în alte părți. Dacă te frigi la alta revii la SONYA și ea repara ce alta a stricat ! De vizitat și revizitat cu siguranță !
  12. Salutare ! Am vizitat și eu domnisoara ! Contact wattapp stabililit totu și pornit la întâlnire. Locația ușor de găsit am avut și unde parca . Ma primește o domnisoara micuța de înălțime dar frumușică și niște sani ... și un fund asa cum îmi place mie , Sa ai de unde prinde ! Discutam puțin și trec la igienizare ! Dar din discuții am bănuit eu ca nu o sa fie asa cum îmi doream . Baia de nota 10 dotata cu de toate , geluri prosop etc. Ajungem la pat și ce sa zic fata arata de 9, și curata de 10 impecabila ! Începe un oral protejat cam pe viteza și fără a baga în seama și vecinii, asa de vreo câteva minute ! Op 7 dar foarte scurt! După care începem normal în misionar dar cam fără implicarea dumneaei!sani sunt sensibili și nu prea ai voie mult la ei! Deja încep sa nu ma simt cum ar fi trebuit și schimbam poziția. Sta domnisoara capra dar tot fără implicare , îl simt pe asta micu ca se supăra și măresc ritmul.. finalizez în balon ma igienizez și plec dezamăgit! Np 7,5 De vizitat cred ca o sa mai încerc odată. Poate nu a fost în forma su ceva o fi avut, poate data viitoare va fi și ea acolo ! Voie buna!
  13. Nu cred ca nu ai înțeles ce am vrut sa spun și ți-ai făcut cont sa ma întrebi! Aștept recenzia ta ! Voie buna
×
×
  • Creează nouă...