Sari la conținut

QMarkus6

Membru Banat
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

QMarkus6's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

233

Reputație

  1. Fututen gura cu familia ta na poftim. Care ani de zile ma retardatule bagamias pula in tine sa nu zic in alt cinevs. Prostul si jegosul puli. Educati copiii care o sai ai daca cumva o sai ai dar va fi pacat de ei. Boschetar imputit si retardat. Ce pula mea cauti aici ma care e problema ta ,fututi mortiii mati de jigodie ordinara. Ba linge cur si pizda,eu daca faceam ce ai facut tu im cusam gura.. Tac si eu "tot" pentru Alexandra aici dar o sa te chiem dincolo.eu nu pun pret pe cont ca si GUNOIELE. BETIVA E MATA SI TACTU MA ,CA A IESIT UN RETART DIN EI. PUNCT.
  2. Ei sau gasit gunoaile ce habar nu au pentru ce e forumul asta să-mi scoata mie ochii. Niste jeguri de oameni ma
  3. Bă jegosule murdar si flamînd,bai linge blide , bai coie ferte,da tu cine pula mea te crezi mai psihopatule. Bagamias pula in tine de nenorocit jegos Ai 100 de anii si lingi pe aici resturi. Tu crezi ca sa ajuns un cersitor să-mi puna mie conditii? Cum pula mea va tin astea pe forum pe unii ca tine? Cum ma jegule sa suni fata să-i zici cine esti si dupa sai faci recenzie si sai scoti ochii ca nu ți-a multumit? Tu esti om sanatos la cap? Ba cum dracu sa poti face asa ceva? Ba redusule tu stii ce inseamna forumul asta? Spanzurativa toti care faceti asa ceva
  4. Stai ma GUNOIULE JEGOS , ca am cu potrivitul ,nu prea raspund eu chisorcosilor dar o sa fac o exceptie cu tine
  5. QMarkus6

    "Curtea" suprema

    Eu am fost coada de topor sau tu mie? Aduți aminte cmai psihopatule că altfel nu te pot numi cînd sareau toti pe mine inclusiv asta cine sarea in apararea mea si o cita pe cleopatra ca ei sunt vinoveți si nu eu,cine ma linge pulă? De cîte ori nu mi-ai multumit tu mie si ma ridicai in slavi? Ba GUNOIULE asta ca sastii cum se numesc oamenii curve . De cîte ori m-ai vazut pe mine sâi zi ceva martianului? Asta îl dau exemplu pentru ca si tu lai lins mult si te-ai bagat sub pielea kui si a mea sa ramîi pe aici Tu si inca cateva clone si troli erai vanat in fiecare saptamîna de pisicuțs,ala nu da un ban pe tine cum nu da pe multi de aici Tu te-ai vagat sub pielea noastra jegosule si acu ne musti de oula. I-ai zis lu Pisicuts odata cai platesti tu 500 de euro să-l scoata pe Picin de pe minus? Ce ți-a zis pisicuts? Îti zic eu. A zis ca cu banii aia sa te duci si sa cauti un transexual si să-l futi. De ce ți-a zis pisicuts asta? Tot eu îți raspund Pai pentru ca ai al 109 cont si nici o recenzie ce pula mea mai vrei. Tu crezi ca daca o lingi pe cleopatra o sa muriti amandoi pe forum ? Ia acolo isi face serviciul si merge in concedii cu banii prostilor Stai in pula mea aici non stop si te iei de fete ca cat si cum posteaza, Băaaaa ele aici lucreazaaaaa. Ele aici castiga baniiiii Tu tot de aici iei vanii? Ce pula mea na iti trebuie tie topic si să-mi interzici mie sa fac of topic ca e topicul tau? Ba tu esti TS? Spune in pula mea macar sa stie lumea Pe mine ma cunosc aproape jumatate din fetele de pe aici ca liam vizitat ,dar tu? .
  6. Pai hai ca mai inervat deja asta sună a amenintate. Ba da nu o poți linge aici cît vrei tu,de ce trebuie să-i futeți comentarii pe topicul de poze? Bagă de seama ca ai ceva vechime aici si deja tre sa stii ce si cum e cu forumul. Acolo a postat si Leon si mai multi nustiu xum pula mea te-ai gasit tu sa ma iei la pulă🤷. Acuma iti zic eu să-ți vezi de borsul tau sa nu iasa urît. Nu te-am citat pe tine personal care e problema ta?
  7. Bă nu m-am referit la tine si la mulți ce posteaza acolo la poze. Ala e topic de poze, chiar de @Monica777 nu zice nimic îți zic eu ca nu-i convine. Nu am cu nici unul nimic dar eu in loc sa vad poze ca e topic de poze nu? Vad comentarii si astupa tot Oricare intra si vede doar comentarii zice pas si pleaca de acolo. Posteaza ce vrei si cat vrei ca nu am nimic cu tine,eu am zis despre toti ce posteaza acolo nu despre tine.
  8. QMarkus6

    "Curtea" suprema

    Fata a mers cu treabă nu la pulă,dacă tot o urmăresti atât ar fi trebuit să știi si nu cred ca mai comentai.
  9. Zi și tu @AlexaNdra1qce o avea oare fata asta cu mine,oare is drag😁, s-au nu mă suportă nici ea,si eu o ador🥺🥺😂
  10. Mulțumim❤️. M-am uitat un pic pe topicul tău nu ești de ratat nici tu ,la mine e c-am greu ca nu sunt in Romînia ca erați demult arestate și legate de calorifer.
×
×
  • Creează nouă...