Sari la conținut

subiectiv

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre subiectiv

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

subiectiv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

168

Reputație

  1. Fost la ea in weekend, locatie la Unirii pe colt. Pozele reale, din pacate in realitate nu poatta tocuri - m-a primit in papuci de casa si halat. Arata binisor, dar in poze e mai misto. Poate sa o inghita toata, dar nu pune pasiune. Se uita strengareste la tine, din pacate sa simte ca e fortat/ cosmetic. Mai are o colega, nimic notabil. Frig in locatie. Aspect - 6-7 - se vede ca e tanara si are cosuri/acnee. ON - 7 NP - 5 GFE - nu Atmosfera de fast fuck. Halatul 100 ron - ar fi putut fi cheltuiti mai bine. Eu unul nu revin.
  2. Am fost la Georgiana si nu pot spune decat WOW. De mult timp nu mai intalnisem o escorta asa: 1. Locatia - pe Campineanu - central. 2. Aspect nota 10 - slim, inalta, sani frumosi..picioarele si piersicuta - fabuloase. M-a asteptat imbracata sexy dupa cum i-am cerut. 3. OP - este de 10, chiar daca este protejat - usor DT, nu se grabeste. Daca ar fi fost fara balon ar fi fost cu felicitari. 4. NP - 10 - fierbinte, se uda, se unduieste. 5. Anal P - bun, insa trebuie sa mai incerc :) 6. Are si ceva de PSE si GFE in acelasi timp. Ai ce discuta cu ea, este amabila, nu m-a grabit. Minusul intalnirii a fost ca din camera in care era Maria se auzeau zgomote din cauza peretilor subtiri - de-aia acum ca este singura in locatie, ma astept la 0 perturbari. De revenit? Clar da pentru mine - probabil FK si ON ar fi fost ideal, dar chiar si asa pretul este corect si serviciile, atitudinea si aspectul top! Cu ocazia asta mi-am dat seama ca pe vremuri aveam mai multe optiuni pentru aceste caracteristici.
  3. Actiunea sigur a durat mai putin de 10 minute - oral si capra. Boom si gata.
  4. Mers, futut, 50 de lei lasat, plecat. Am ramas extrem de surprins sa o vad ca fata chiar arata bine, incaltata cu tocursi si plasa, slim si tinara. Notele le dau in contexul de pret, luand in calcul ca din pacate aceasta experienta (fara GFE sau PSE) o poti avea si la preturi de 150-250 pe finalizare. Aspect - 8,50 (dar pentru acest tarif, e wow); Oral - 5 fara caciula; Normal - 9; Este amabila, nu m-a grabit sau ceva, dar nu este prezenta - e mecanic, pentru bani. Probabil altfel ar fi putut sa fie pe alt palier de pret. Locatia - Dristor, decent - 7. De revenit? la 50 ron o tragere rapida nu credeam ca mai exista si fata chiar sa arate bine, deci da. Nu cred ca m-as baga la ora, caci nu pare sa stie cum sa te aprinda la al doilea numar si mecanic nu merge. Am apreciat ca la telefon mi-a zis si ce inseamna 50 de ron si durata de la 80 RON.
  5. Am vrut ceva mai mult ca servicii. Altfel era 300 da.
  6. Salutare! Am fost ieri la Alexia, cu programare in prealabil facuta si respectata de ambele parti. Pozele reale 100%, inalta, sani in forma de para - totul conform asteptarilor. S-a imbracat cu ce i-am solicitat si a ramas cu tocurile pe toata durata intalnirii. Locatia pe Cantemir. Notele mele sunt: Aspect - 9/10, dar 100% cu ce am vazut aici coincide. GFE - este amabila, zambeste, poti intretine o discutie. Eu merg oricum pentru PSE nu caut GFE si are chestii de pornstar tipa Oral - 7/10 ca tehnica, dar… criteriul dupa care face neprotejat a dat nastere unei mici dezbateri si anume - desi ras, spalat...a zis nu. Motivarea este legata de 'scurgeri', insa am rugat-o sa faca diferenta intre scurgeri (galbui, urat miositoare care indica o boala) si stropul fericirii care apare in urma excitarii. Asta este singurul aspect - inteleg ca face si neprotejat, insa cred ca cel mai sigur este sa plecati la drum cu gandul ca mai degraba va fi cu prezervativ. E clar ca nu ii place sperma. Normal - ei, aici e aici - numai normal nu a fost :) 10/10 - desi foloseste ulei.. la capitolul pozitii m-a dat pe spate - este flexibila si sta in anumite pozitii in picioare. Senzatie. Aici este de explorat clar, mai rar fete cu apetit catre acrobatii (chiar daca nu face spagatul). Fetish - potrivita pentru a-ti satisface anumite fantezii. Asta m-a facut sa nu regret faptul ca am stat desi oralul a fost protejat. Halatul: 400 RON, o ora. Merita incercat? Clar da. De revenit? Depinde pentru ce te duci si ce cauti de la o intalnire cu ea. Ciocane tari!
  7. Oralul il faci si neprotejat? Nu imi este clar daca s-a schimbat ceva sau in ce conditii e ne.
  8. Nu inteleg atitudinea de panarama pe forum... incepi sa te lauzi ca e plin la usa ta, la niste tarife pe care nu le comentez, si dupa ce faci caterinca ieftina cu cativa membri, incerci sa iti faci publicitate. De ce ai mai avea nevoie de nimfomane, daca stai asa bine la numarul de clienti?
  9. Pozele actuale de pe Publi in care i se vede si fata sunt reale. Fata e din Galati am inteles. Am fost acum cateva zile, arata f bine la corp. 100 cu 200 este fin/ora. Oral NP - lasa saliva pe el, dar nu e tocmai as la supt. Fara FK La futut e buna, pisicoasa asa. Capra e pozitia perfecta. De revenit? Da, are un corp f misto, iar serviciile si experienta este in linie cu pretul. Locatie: rond alba iulia.
  10. Pana la urma faci sau nu anal? Ti-am scris SMS si ai raspuns ca nu mai faci. Revin pe site, scrii ca faci. E publicitate la misto sau esti nehotarata?
  11. Am fost acum 2-3 saptamani - poze reale, miniona, simpatica, fundul e punctul ei forte - am tinut-o cocotata pe tocuri. Curate, piele fina, a acceptat cuni si degete - s-a excitat mult si s-a umezit destul de mult. Ce m-a deranjat a fost faptul ca nu era rasa jos, dar a fost totusi ok ca a fost f curata. In locatie mai e o tipa Raluca inalta si slim, dar mai retinuta putin. 100 o finalizare, locatie pe Decebal. Eu as mai reveni, dar tot la finalizare - nu sunt convins inca sa raman o ora. De simtit m-am simtit bine, fetele par de etnie, insa curate si simpatice. Din pacate nu pot da detalii de oral, intrucat nu am apucat sa fac cu Eryca, cert e ca evita FK.
  12. Am fost si eu weekend-ul trecut. La usa i-am cerut sa puna niste tocuri si o tinuta ca in poze si mi-a zis ca nu vrea. Atunci ai eu i-am zis ca nu stau si am iesit. In spatele meu s-a auzit cand a iesit pestele si a facut scroafa si ca de ce nu l-a chemat sa imi dea un capac. Propun sa adaugati mare in titlu de evitat!
  13. Eu m-am riscat si am fost si a 3-a oara. Parerea mea ca fata nu e scumpa, dar nu e pentru oricine - ori stii sa profiti de submisivitatea ei si atunci vei simti ca merita, ori altfel daca astepti initiativa si nu stiu ce artificii o sa fii dezamagit si o sa zici ca nu merita. Concluzia mea e ca fata asta este pentru golani care nu sunt timizi si nu se sfiesc sa se bucure de tot ceea ce ofera. Locatia aceeasi (adica nasoala), fata la fel de misto, servicii de nota 10 pentru golani - in special pentru amatorii ass to mouth, 200 tragerea. Eu la momentul asta nu stiu in piata sa avem o fata asa tanara, careia sa i-o indesi pe gat si sa o futi in gura grupa mare, sa faca si anal si sa ii dai palme, tras de par.. deci ocupa un segment aparte.
×
×
  • Creează nouă...