Sari la conținut

turnumagurel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre turnumagurel

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Turnu Magurele
  • Interese
    Mioare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

turnumagurel's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

9

Reputație

  1. Ai bagat french kiss in meniu :)) Bravo, sa ia aminte si altele care o mananca pe prea cinstita pl, dar zici ca mor daca se pupa.
  2. Nimeni? E activă și pare interesantă și destul de feminină
  3. A fost o blondă milfă acum cateva luni, 37 de ani, nu mi-a placut, dar avea niste labii gigantice, nici asa nu mi s-a parut cine stie ce pt ca varsta isi spune cuvantul, tate lasate, carne moale. Daca mai apare ti-o semnalizez.
  4. Sunt multe fete care o fac pentru ele și pe barba lor. Nu e cazul domnișoarei, ea e sluga îngălatului ăla. Pe mine oricum nu mă mai primește, dar nu mă răzbun pe ea sa-i dezvalui identitatea cum au mai fost cazuri chiar pe forum. Jegul ăla oricum e în stare să o bage la produs și de paște și de crăciun cu buletinul în mână. Chiar imi pare rau de ea, la nivel uman, sclavie moderna in vazul tuturor. Cat pentru ciorex, sa stii ca mi se rupe pl de tine paduche, esti mai prejos decat cel mai mic organism unicelular.
  5. Așa ți-a spus ea și tu ai crezut-o. Problema e că are cel mai mizerabil și oribil tip de pește. Îi ia toți bani și o ține ca pe sclavă. E spălată pe creier săraca, nu e nici prea înzestrată la mansardă, e pe modul robot fata. Ea nu realizează că un cioroi infect îi distruge viața. Păcat de frumusețea ei.
  6. Stai, că ăsta e peștele amărâtei ăleia care își zice Diana. De vazut ce recenzii i-a lăsat și ei, în caz că aveți dubii. Bă, ciorocliule, vreți să îți extinzi afacerea? Propun să îi dăm muy3 și să-l boicoităm pe putregaiul ăsta.
  7. Miros de pește cioroi, din ape murdare
  8. Ești săracă cu duhul, Alexandra, singurul lucru care mă oprește să îți pun numele real pe toate gardurile și să îi comunic și doamnei mă-ta cu ce se ocupă fata ei, e că țin la tine. Îmi e și milă de tine, auzi o așa splendoare de fată să fie sclava de facto a unui păcate amărâte pe care dacă îl auzi vorbind efectiv vomiți, e noaptea minții. Îți doresc să scapi de gunoiul ăla colorat cât mai curând.
  9. I-ai produs destul ci0r0iului infect Marius, târnuită prin deplasări de toți bețivii, drogații, nespălații, în fiecare noapte pana la 3 de toti boșorogii? Vai de noi.
  10. Vrei să le dau eu toate datele tale reale de contact? Nu o să o fac, ca să vezi că eu am caracter, nu sunt ca tine. Fată ca tine, sclavă la un țigan pârlit păcănist analfabet, e extraordinar de trist.
  11. Daiana, ești varză, știu că citești. Uite băieții nu vor să audă de tine, te fac balaur, habar n-au cât de frumoasă ești. Și pe mine nu vrei să mă mai primești. Așa ceva, te doare mintea. Treaba ta, dar să știi că nu se cade să fii așa cu cineva care se poartă mai mult decât exemplar cu tine. Cu respect sa-i trag mwie ci0r0iului tau, in incheiere.
  12. Și eu prefer neprotejat, clar, dar te suge fata asta cu cauciuc si se uita numai in ochii tai ca nimeni alta. Eu o recomand oricand.
  13. Cele mai mișto țâțe le are femeia, păcat că atitudinea lasă de dorit, multe figuri în cap.
  14. Nasol că nu accepți aceste două servicii, care sunt printre favoritele mele. Chiar și așa pari o fată care merită încercată, așa că te mai așteptăm.
  15. Cred ca a existat, poate se intoarce, e comun ca unele escorte sa aiba pauze. Ai lasat'o in coada de pește cu înger și demon. Deci serviciile se apropie măcar de aspect?
×
×
  • Creează nouă...