Sari la conținut

cosmin89

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cosmin89

Informatii Personale

  • Sex
    Male

cosmin89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. cosmin89

    Roxana 0749407660

    Asa cere societatea ?
  2. cosmin89

    Roxana 0749407660

    Asa dom'le trebuie sa fii o bestie cand le futi ca altfel nu esti "barbat adevarat", in rest trebuie sa fii delicat, n-ai voie sa ridic mana, nici tonul macar, dar cand le futi trebuie sa te transformi intr-o bestie. Ii obligatoriu sa ai personalitate multipla, una pt. viata de zi cu zi si alta pt futut, un fel de Dr. Jekyll si Mr. Hyde, altfel nu esti "barbat adevarat".
  3. Buahahaha, cica "frustratilor". Dupa cum te agiti tu esti frustrata.
  4. Lasand la o parte greselile gramaticale, atitudinea agresiva si comportamentul de mahala nu prea-ti permit sa ai pretentii de la altii. Toate curvele au pretentii, vor sa fie respectate, si tratate frumos, si ele au o lipsa CRASA de educatie. Ridicol.
  5. N-am inteles fixul cu numarul 30. Adica daca ai 30 inseamna ca esti educat, matur si respectuos, cei sub 30 sunt imaturi si needucati ? Varsta reprezinta un indicativ al caracterului si al maturitatii unei persoane ? Prejudecatiile astea sunt de-a dreptul stupide, si irationale, ca toate prejudecatiile de altfel.
  6. 30 de cand ai intrat pe usa, sau cum se cronometreaza ?
  7. Mersi de informatii, cam piperat.
  8. Locatia unde-i ? La bloc, casa ? 150 ora sau o jumatate de ora ?
  9. Esti o draguta, merci de informatii.
  10. Imi poate spune cineva unde o pot gasi ? In ce zona se afla "resedinta", e la bloc, daca da sper ca nu-i la ultimu etaj.
  11. Arata demential, dar la 400 lei ora, poate sa fie si Pamela Anderson in tinerete, ca tot n-am de unde, si nici daca as avea n-as da.
  12. Am aflat de la "sursa", e scumpa rau, 400 ora, 300 finalizarea.
  13. Sigur tipa-i "reala" ? Pozele par prea "profi" facute, ca sa nu mai zic ca tipa arata "prea bine". In anunt nu scrie ce servicii presteaza si nici pretul. Daca intr-adevar aia-i tipa, m-ar interesa preturile serviciilor.​
  14. Esti superba, gratioasa, feminine, sexy. Pacat ca nu prestezi si-n alte orase.
  15. cosmin89

    Buna sunt Milffa

    Hmm, dupa cum vad tu nu esti vreo silfida, dar ii respingi pe cei care sunt grasi. Sa-nteleg ca tie iti trebuie doar "papusi masculine" sau din aia "macho" ?
×
×
  • Creează nouă...