Sari la conținut

buzz

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre buzz

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

1.667 citiri profil

buzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Sorry! Continuam.... MASAJ: 8 ORAL: 9 FIZIC: 9 GFE: 10 - v-am zis ca mi-a trezit amintiri In concluzie: Recomand cu caldura.
  2. Buna ziua tuturor, Am cunoscut-o ieri pe Daria si, la sugestia ei, va voi impartasi experienta avuta. Nu intru in amanunte legate de locul de desfasurare a actiunii pentru ca pare cunoscut de toata lumea. Trebuie, totusi, sa fac o mentiune despre baia de la etaj care a avut, cu siguranta, si vremuri mai bune. Daria este o fata mignona, (acum) bruneta, subtirica si foarte draguta. M-a intampinat zambitoare si relaxata, intr-una din costumatiile in care apare in unele poze de pe-aici. Parea ca ne cunoastem de cand lumea. Impresia asta a fost intarita poate si de faptul ca seamana destul de mult cu o prietena mai veche de-a mea si asta mi-a trezit unele amintiri. "Actiunea" a debutat cu un masaj de incalzire, destul de bun si incitant. Desi nu pare, Daria are destula forta in manutele ei, aparent firave. Incet masajul s-a transformat intr-un soi de preludiu, continuat cu un oral de calitate, cu multe tentative (reusite) de deep. Fata este foarte atenta la reactiile tale si cauta sa afle si sa faca ce si cum iti place. Si acum notele juriului: LOCATIE: 8 MASAJ:
  3. Poate sa-mi spuna cineva ce nume de "scena" avea domnisoara pe vremea cand presta la salonul sus mentionat?
  4. buzz

    0751862071

    Salutare tuturor, In afara celor 2 fete pe care le-ai enumerat (cred ca te referi la Andra si la Catalina) mai sunt Cosmina (care are deja o recenzie aici) si Alisia (sau Alicia, nu stiu cum s-o fi scriind). Alicia este mai noua. Este o tipa bruneta, 170-175, par lung, frumoasa la fata si cu un corp bine proportionat. Are sani foarte frumosi (dupa gusturile mele). Fata isi da tot interesul sa te simti bine, incearca sa-ti anticipeze dorintele si este deschisa la sugestii. Masajul este executat cu destula "maiestrie". Oralul este foarte bun, fara a fi exceptional. Foloseste destul de mult mana si nu acorda prea multa atentie zonelor adiacente. Finalizare CIM. Locatia: Este cea cunoscuta. Nota 8-9. Masaj: Nota 9 Oral: Nota 8-9 GFE: 9 Pret: 200 lei. In concluzie o experienta placuta.
  5. buzz

    0751862071

    Salutare tuturor, Stie cineva daca fetele nu raspund la numere private? Eu sun de vreo 3 zile si nu raspunde nimeni. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...