Jump to content

demon si inger

Serious Contributor
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

899 Reputatie Excelenta

About demon si inger

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday February 28

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Cluj
 • Interese
  Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie.

Recent Profile Visitors

5,258 profile views
 1. A mai fost o perioada cand nu mai era salon de masaj ,era salon de matrimoniale ,doar prinți pe caii albi visau fetele și nu doreau sa intre la masaj decat daca aveau chimie cu clientul ori clienți cu punga groasa care lasa ciubuc mare și cand mai pațrști așa cdva ieși afara din camera sa trimita alta maseouza.
 2. Sa traiți confrați futacioși,la Cleo intodeauna a fost o discrepanța intre serviicile oferite de maseouze...a fost o perioada cand doar Diana avea clienți și cu ajutorul Ioane(fosta secretara care aplecat in Germsnia) am reușitsa conștietizez inca 2 maseouze ca doar daca faci masaj cu devotamen t și pasiune poți ajunge la un anumit nivel de sadisfacție in munca pe care o prestezi.Maseouzele sunt reticiente si incapațanate șifac masaj doar așa in graba sa vina altu fraier sa i iau banii!Felicitari Diana și ști ca te iubesc ...țineo tot așa ,ești nr 1 .
 3. Sa trăiți confrați futacioși.....am citit cele relatate de voi m-ai sus si aveți in totalitate dreptate ....O parte dintre maseouze cum te întorci o iau la frecat bota ,până iasa fum din dânsa...Cu ambele mâini și te chinuie intr-un mod detestabil de tortură .....de te doare 3 zile după așa zisu masaj.Eu propun o soluție simpla.....Sa o puna pe Diana sa le explice practic cum se face un mesaj....toate părțile de relaxare ,erotic ....și sa li se acorde calificative .....Altfel o sa rupă bota la careva client.
 4. Sa trăiți confrați futacioși, am purces la salon și am intrat cu Diana,masaj la superlativ...relaxare ,erotic....tot ce iti dorești de la un masaj ....atitudine pro client...Da Diana o sa plece in concediu si poate revine in 6 AUGUST ...a muncit merita un concediu pe masura....Distracție frumoasă sa ai Diana și sa te bucuri de concediu.
 5. Sa trăiți confrați futacioși, da ca beau alcool un suc rece ,o cola zero ....Nu se poate?ori o limonada cu lămâie și cu menta?::::)))))))
 6. Sa trăiți confrați futacioși,am purces la salon și am intrat cu Diana ,care a prestat un masaj pentru pretențioși...cu saruturi pe tot corpul cu insistențe in locurile .mai vulnerabile cu saruturi si cu un masaj de relaxare extraordinar.De la Diana cand pleci plutesti asa ușor te simti...are niște mâini vrajite care te fac sa te simti in rai.Atitudine,prestație....totul la superlativ ....
 7. Maseouzele au fost expuse si sunt in continuare,la fel si clienți,dar sa speram ca vaccinul ajuta maseouzele sa accepte fk, daca ai patalama la mana dai cu pupacitu...cine are hârtie pupă liniștit ca are voie!
 8. Nu trebuie sa trecem cu vederea prestația Ellei,daca ea se comporta in felul acesta trebuie ocolită.Am înțeles că nu toate maseouzele fac clik cu clientul si depinde de maseouza in ce stare se află și bla bla...Dar sa fi aroganta și obraznică si sa faci totul cu lehamite nu se poate...deci Ella trebuie evitată sa i vina mintea la cap.
 9. Sa trăiți confrați futacioși, frumoase poze cu "abonamentele" foarte buna ideea,vrem si cu partea din față,sa fie m-ai obraznice puțin pozele.Sa revenim la recenzie,am purces la Diana...masaj de relaxare și erotic impecabil ,merita fiecare banuț, totul cu cu o dulceață aparte ,totul la superlativ ,fk intens....O ador .
 10. Am observat intervenți răutăcioase la adresa masajului erotic ...ca este doar o laba tristă...oamenii buni...mergeți la escorte daca nu va convine ca un masaj e doua sute..Nu inteleg de ce interveniti rautacioși aici la masaj sa testați negativ.
 11. Ce buna i Tania in poze,servicii de top ...dar masaj nu face ....zi Tania faci masaj 40 de min si finalizare orală cu 150*?
 12. Cat timp mai continuăm cu masca si cu restricții? Cand se termina cu pandemia?
 13. Sa trăiți confrați futacioși,am purces si eu deunăzi la salon ,binențeles la Diana ,care a prestat un masaj excepțional .Nu contest faptul că Mihaela arată mai bine ,ca are un corp frumos la fel si karla ,o brunetă focoasa dar eu apreciez calitatea și profesionalismul de care da dovada Diana.Merita fiecare banuț...eu cu Mihaela am intrat la masaj dar in afara ca e frumoasa cam subtire cu gfe si masajul erotic slăbuț dar am inteles ca acum este ok....oricum vreau sa intru cu karla sa vad ce și cum face bruneta focoasa.
 14. Multumim pisicuțs așa pațim cu maseouzele care își fac conturi...unele.
×
×
 • Create New...