Sari la conținut

fullmetal_alchemist

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fullmetal_alchemist

  • Dată Naștere 20.03.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

3.122 citiri profil

fullmetal_alchemist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

37

Reputație

  1. Buna, Renata! Mai esti in Iasi? Pe wapp se poate trimite si mesaj, ori doresti numai sa fii sunata pe wapp? Iar acum, o chestiune mai "delicata": am o prietena, cea mai buna prietena, careia ii plac si fetele. Nu stiu daca am inteles corect din conversatii, dar nu nu refuzi experientele cu fete, asa-i? Asadar, ma primesti impreuna cu prietena mea? As vrea sa-i fac un cadou prietenei mele. Te rog, da-mi un semn si detaliile le putem discuta pe wapp. In principiu as dori sa fac o programare pentru diseara la ora 18. Multumesc frumos!
  2. stop joc .... stop joc Baieti si fete, oare cum as putea eu sa va conving de faptul ca ar fi mai oki, ca aici pe forum, sa nu-mi mai spuneti pe nume ? ))) Ei, sigur ca da, nu raspund in fata nimanui, insa totusi ....
  3. nu-ti pot da lista completa, dar ca numar, cred ca ne strangem vreo 5-6
  4. Poate in viata reala nu este atat de agresiva si ne demonstreaza ca e capabila sa poarte o discutie in termeni civilizati excluzand ofensele Eu zic sa-i acordam o sansa ... In fine si in orice caz, eu nu ma opun Voi veni oricum, asa ca va rog sa-mi comunicati ora si locul (pm)
  5. Fii sincer, tu ai mania persecutiei, sau ce ? Adica de ce anuntarea prezentei tale ar fi dus la micsorarea numarului de participanti ? Plus ca ce relevanta avea numarul de participanti ? Cati ar fi trebuit sa fie, ca sa participi ? 2; 3 sau 4 ... 5 ? adica spune ce numar te-ar fi multumit. Si de unde sa vina informatia asta? Trebuia sa postam, ca la bursa, in timp real cati s-au hotarat sa participe ? Am fost destui si cu promisiunea ca lunea viitoare vom fi si mai multi. Continuatorule, iti pot spune ca eu nu am antipatii pe site, dar nici despre ceilalti nu stiu sa abia vreuna. Asa ca, daca doresti sa participi, vino lunea viitoare si cu bucurie ne vom pune cu totii la masa. Tu si oricine mai doreste.
  6. Daca nu mai confirma nimeni pana luni (ori chiar si luni pana pe la 13) iesim noi doi. Iti voi trimite un sms cam pe la ..... Pe la cat ti-ar conveni ? Ei, stabilim noi luni, prin sms-uri. Stii ca nu am restrictii ...
  7. amatori de (re)intalnire pentru luni 15 dec. ?
  8. Am vazut un film (comedie) de genul asta : - mai multi spargeau o banca si aveau masti, iar unul dintre ei i-a zis altuia pe nume ..... pe numele real Iar ala care a fost strigat pe numele real era sa faca o criza de apoplexie cu stima, Fullmetal Alchemist P.S. as prefera ca aici sa raman Fullmetal Alchemist (poate se indura vreun admin sa stearga postarea precedenta )
  9. pai nu-s eu acela care sa ia o asemenea hotarare sunt "liber de contract" si pot iesi in fiecare zi ... puteam eu iesi si cand eram insurat ca doara nimeni nu-mi poate pune mie lanturi, daramite acum ...
  10. Condoleante, draga Lexy !
  11. probabil si eu pe la 18:30 foarte probabil ...
  12. traficul de **spam editat** este de competenta DIICOT nu violul, nu actul sexual cu un **spam editat** si nici cazurile discutate in alte topicuri iar mersul la o escorta nu reprezinta : " Initiere, aderare, sprijinire sau constituire de grup infractional organizat " alte rectificari esentiale : - nu mai exista custodia copiilor ci stabilire domiciliu **spam editat**, autoritatea parinteasca exercitandu-se de catre ambii parinti. (dupa noul cod civil); calitatea de martor nu este totuna cu aceea ce invinuit. (intai e faptuitor, apoi invinuit si in cele din urma, in momentul in care se pune in miscare actiunea penala sau se intocmeste rechizitoriu, invinuitul devine inculpat ) si ca sa rectific si afirmatiile unui alt user, neprezentarea unui martor la termenul de judecata la care a fost legal citat, nu atrage aplicarea unei amenzi penale ci contraventionale. (in fapt ramane la aprecierea presedintelui daca aplica sau nu respectiva amenda - spre exemplu se poate dispune citarea cu intocmirea unui mandat de aducere). Amenzile penale sunt doar cele prevazute de lege si pot fi aplicate doar pentru savarsirea unei fapte prevazute de legea penala neprezentarea nu este o fapta prevazuta de legea penala. astea fiind zise, propunerea mea este sa lasam discutiile juridice aici si sa vorbim despre .... fete tocmai am gasit stirea in presa centrala astept sa vad cine o cunoaste http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ia-i-trei-tineri-cerceta-i-pentru-ca-ar-fi-abuzat-sexual-o-fata-de-13-ani-i-au-obligat-o-sa-se-prostitueze-73630.html Dupa cum va spuneam si pe alt topic cititi cu atentie cine instrumenteaza dosarul.
  13. Titlul topicului este : < Iesire pentru socializare intre "curvarii ucenici" > si nu "inlesnirea prostitutiei" sau "hai sa ne-o tragem in buda la local" ori "atragerea persoanelor in locurile publice in vederea practicarii de raporturi sexuale" sau alte aberatii de genul asta Printre altele am scris " pentru ca fapta noastra - intalnirea la bere- nu este prevazuta de legea penala" Nu mai cautati mesaje ascunse, dincolo de cuvinte. Am convingerea ca nimeni nu merge la intalnire cu scopul de a-si racola noi clienti si nici cu speranta ca seara se va temina cu o orgie. Iar in marea lor majoritate discutiile purtate acolo nici macar nu au caracter sexual. Ei, dar ca sa scurtez mizeria asta de discutie, voi spune ca cel care tremura din teama de a nu fi arestat pentru ca a iesit la bere sau ceai, sa stea acasa.
×
×
  • Creează nouă...