Sari la conținut

pancsb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pancsb

pancsb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. pancsb

    framantat

    Umaorul este extrem de subiectiv si personal am standarde mai ridicate decat sa imi bat joc de comentariile postate pe forumurile pentru escorte. Oriunde in viata vei gasi intelectuali cu un simt al umorului depasit si care se iau mult prea in serios. Daca nu gasesc un lucru amuzant atunci vor ca nimeni sa nu o faca. Sunt genul de oameni care scriu explicit' date='privind de sus si ocazional minimalizand reviewurile despre femei. Sunt superior in aceasta privinta.[/quote']sal (plecaciuni superioritatii tale)Cat despre revenirea ta geniala, tot nu pot sa vad cum minimalizarea comentariilor cuiva poate sa fie vazuta ca si “umor”. Poti sa imi explici ?Oricum, sarcasmul poate sa fie o distractie pe cinste exista un loc si un timp pentru orice… folosit intr-un loc si la momentul nepotrivit poate sa fie foarte rau!
  2. este frumoasa , dar pacat de atitudinea si lipsa de respect fata de clienti. Mersi ca ai raportato
  3. Va meritati destinul de fraieri! Amanetati de parlamentari si prostiti de tarfe! Imi este indiferent ce scrieti pe aici de Dristor si Giorgiana, mie mi-a expirat chiria ! Oricum sunteti niste tarani frustrati care lingeti tarfele in cur! E plec Bucurestiul de gaste proaste!! Toate tarfele au pesti care le i-au banii si voi sunteti niste creduli, credeti ca aveti relati discrete!Eu mereu am insistat ca fetele sa nu isi faca dus, sa lingeti unde e kkt mai mare!! )=)) Unii dintre voi pleaca cu kkt in gat!!!gainare ai sa ramai sa te bucuri la o pacaleala de 1 milion pe saptamana fiindca tot se afla mai devreme sau mai tarziu. Si speriat de militie si cu 1 milion in buzunar. Bravo ai mare succes in viata =))
  4. Eu una te respect foarte mult.Si ceea ce faci este o munca, indiferent de munca care o practici atata timp cat o faci bine … nu conteaza ce anume faci.Nu furi, nu minti, nu omori, nu esti vanzatoarea de la colt care are sictir in ea si de abea iti da un pachet de tigari (ca si cand iti face o favoare).
  5. aceasta pitzipoanca care mi s-a parut de la inceput foarte perversa si mincinoasa si care in ultimul timp mi-a ajuns pana in gat a inceput sa tina in fiecare zi prima pagina a tabloidelor de ceva timp cu scandalurile sale directe sau indirecte dar........este prima oara cand ii dau dreptate,sau cel putin intr-o oarecare proportie........la cat de ”vedeta” a devenit exista posibilitatea k sa fi vrut cineva sa-i faca rau....nu spun k nu e ea sigur dar exista si posibilitatea sa nu fie ea.....
  6. ma doare la bashketzi de bugetul tarii. Oricum de el se bucura cativa asfaltisti si cateva scursuri care asteapta ajutor de la stat pentru cei cca de la 5 copii in sus facuti pentru alocatie.Cucoana, nu ai inteles dar cea de la colt poate fi si vecina de pe scara si colega de clasa si fata pe care o iubeste prezumtivu-meu fiu, neprestand pe bani dar fertila si needucata, posibila purtatoare de virusuri letale. Deci nu o prostituata, nici de la colt nici de pe centura.Sa va simtiti Dvs mandra daca veti afla ca fiica - tot prezumtiva - a murit aparandu-si virginitatea sau mai stiu eu ce principii pe care noi, muritorii de rand care am fi sfasiati, nu le avem.Ce criterii ar trebui sa indeplineasca o femeie ca sa nu mai fie o bucata de carne in viziunea ta? La cratita si sa stea la sex exclusiv in scopul procreerii sau cum. Si vom lupta cu totii impotriva violurilor si a torturii si a drogurilor blamand si judecand. Eventual pe forumuriAi grija Chopin e demonstrat stiintific depresiv si deprimant in anumite circumstante. Asa ca mai bine ramai la lupta sa murim cu totii de gat si poate tragem cu noi si vreun traficant.
  7. pancsb

    ejacularea

    Mie imi cam place sa termin peste tot. Nu stiu e o chestie excitanta.
  8. pancsb

    Sexul oral

    o alta varianta cred ca este antrenamentul, de fapt in orice antrenamentul isi spune cuvantul, bineinteles atunci cand exista interes,pasiune pt.ceeace faci
  9. pancsb

    Deepthroat

    cred ca e un sport, sau o chestie asa...de exercitiu si nimic mai mult... sa vedem cum e...in afara de lungime, grosime si de forma...fata ar putea avea probleme cu excitarea omuletzului si senzatia de voma...ce sa mai spun cu o ejaculare necontrolata? ar inghiti sperma? sau o vomita instantaneu?oricum nu i-ar mai simtzi gustul...
  10. pancsb

    cunnilingus

    eu unul simt placere si o stare de excitatie....mi se pare si normal.plus ca simt gustul deosebit
  11. pancsb

    Afrodiziace

    eu as fi spus....ciocolata....sau ambrosie
  12. pancsb

    Swingers

    Ok, cine m-ar tenta pentru swing? pai tot cineva dintre prieteni mai apropiati sau nu, oricum as vrea sa am cat mai multe informatii despre backgroundul cuplului, din motive evidente.In nici un caz necunoscuti, oricum am o fobie majora de nou, iar aspectul oricat de interesant ar fi, fara ceva implicatii sentimentale nu as putea sa fac asta.Mai pe romaneste, asa cum nu pot sa o fac cu o persoana la care nu tin, asa nu pot sa o fac nici cu un cuplu, la care nu tin. Logic zic eu.
×
×
  • Creează nouă...