Sari la conținut

A.Mutu10

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre A.Mutu10

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

A.Mutu10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Ba toti moderatorii au fost premiati de obeza asta cu cate o ora pe gratis in schimbul reclamei ! Asta e o grasa cu o voce de sirena eu nu inteleg cu ce am jignito in postul anterior cand am facuto grasa... Daca arata ca un balaur nu am voie sa zic ? Muie la toti sugaci de admini care pt. o bucata de pizda mai la reducere mai gratis dezinformeaza lumea ! Ardeleanco te rog fa un video cand te pui pe un cantar dintr-un centru comercial si sa arata tu greutatea ta adevarata !! Nu acasa sa manevrez cantarul )
  2. Lasa vrajala asta ca pe noi nu ne intereseaza cat de desteapta esti tu.... Daca ai fi desteapta cum te crezi nu ai mai uge pe oricine pe 70 de lei. Bine ca ai plecat oricum arati ridicol pt. varsta ta.
  3. Ba fratilor scoateti balaurul asta de la top escort ce dracului chiar am inebunit cu totii ? Femeia asta are 100 de kg dao dracu de treaba.
  4. A.Mutu10

    0755180828

    Asta e o mare nesimtita !! Fac programare ajung in 15 minute si dupa inchide telefonul !!! Nu va duceti ca asta e pusa doar pe facut bani penala
  5. Bai futaciosilor telefonu ii fu deschis azi. Maine daca am chef de actiune ma duc eu la ea. Dar daca se duce unu inaintea mea nu ma supar.
  6. http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/antonia-pentru-domni-distinsi-si/1474397 Sta prin zona gelateriei El Greco pe langa Teatru National Tarife 80 oral sau normal 100 combinat 170 o ora cu doua finalizari plus masaj erotic din cate am inteles. Pozele par a fi reale. Am cautat pe google si n-am gasit decat anuntul ei. A fost cineva la ea ?
  7. A.Mutu10

    0763891654

    A fost cineva la ea ?
×
×
  • Creează nouă...