Jump to content

staticrzr

Serious Contributor
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Utilizator De Incredere

About staticrzr

 • Rank
  SS Reinhard Heydrich
 • Birthday 11/01/1988

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Romania,cta

Recent Profile Visitors

2,434 profile views
 1. Nu e nimic de cunoscut. Ai scris negru pe alb că i-ai tepuit. Prima oara ai incercat sa ascunzi, a doua oara ai recunoscut. Poți avea probleme și cu poliția din pricina asta. Cică așa zisa țeapă. Tia trimis Omu 200 Ron și l-ai blocat. E simplu . Trebuie sa te cunosc ? Mă uit ce scrii aici și cum te comporți cu alții. Repet , daca aceasta fata va putea sa vă tzepuisca live fara consecinte, o va face. Ar trebui sa va pună pe gânduri. Anyway, ultima postare aici, cine vrea sa înțeleagă a înțeles deja, cine nu..SPOR.
 2. Ba voi vorbiți serios? Fata asta da tzeapa pe bune la 2 confrați sau poate mai mulți, și voi ii încurajați faptele? Contează că au fost confratii naivi ? Eu cred că e mai important faptul că tipa asta, daca va poate fura fara consecinte, o va face, ar trebui sa va pună puțin pe gânduri . Eu sunt momentan prin Cluj și când am văzut pozele domnișoarei, vroiam sa o vizitez, dar la cum vorbește și la ce o duce capu sa facă, mai bine stau liniștit. Succes. Spor la tzepe
 3. Hmm chiar foarte. Cică a fost la iumor. Nu pot confirma că nu mă uit, dar fuți o vedeta :))
 4. Salut știu că nu e cea cu tantra. Am fost la ambele dar o vreau pe cea cu tantra. Cea mai tare experiență.
 5. A fost una din cele mai tari experiențe avute , EVER. Din păcate am fost doar odată.
 6. Da da, cheamă cate 10 in același timp și o să ai succes. Da, nu se cheamă teapa când îmi spui și mie și altor 10 că ești liberă, nu se cheamă teapa când tu vb cu mine la telefon spunandu-mi să aștept când tu ești cu cineva. Problema e că nu îți dai seama că ai greșit.
 7. Disponibila de dat tepe? Deci urăsc stilul asta , am sunat o mi-a spus că e disponibila, a rămas că ajung in 10 minute și că sunt pe drum, și Guess what , când ajung și o sun, îmi răspunde și îmi spune că a primit pe altcineva și să aștept . "Ce era sa fac daca a ajuns înaintea ta?" Practic ea face 1929288 programări indiferent și primul venit primul servit, deși am specificat clar că SUNT PE DRUM și ajung in 10 min.
 8. Și eu mă gândesc să îi fac o vizita
×
×
 • Create New...