Sari la conținut

firestuff23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de firestuff23

  1. Pai de ce e deschis aici pe forum.maine o sa apara și ca am fost sa schimb uleiul la mașină și era una buna. Rău.doar schimba uleiul și atât.
  2. Se pare ca activezi în București acum?mare pierdere prr Constanța
  3. Hai sa vb iar despre seriozitate. Sun raspunde ,intreb daca in 20min e ok sa ne intalnim,raspunde afirmativ.plec din 4-5 in 18 min eram la city,ma suna un nr ascuns si imi zice ca mai intarzie 30 min(ca a intervenit ceva)eu cred ca alt client.ii zic ca nu e ok dupa ce am batut jumate de oras.ma intteaba care ar fi problema.pai problema e seriozitatea ta .faci o programare ti-o asumi. Cu toate ca de la mine aveai o recenzile buna(uitate in urma)acum ai aratat ca uni au dreptate cand zic ca ai divortat de serizitate.
  4. Sun da nu raspunde nimeni.qi schimbat nr?
  5. Maine esti la birou?pana la ce ora?
  6. Acum pe bune!E femeie?Sau genul feminin macar?
  7. Am trecut azi pe tomis in fata la Dedeman,o fatuca in pantaloni scurti de blugi,ruj rosu,cam arsa de soare sau soba.Am oprit,un zambet cu ai ei Dinti galbeni(cred ca mancase pufuleti)intreb scoru si ma mirat asa tare ca parca intrase dinamo in liga campionilor.Ma loveste cu 400 cu 800.Cum tațo la bani astia mai pun 20 si merg la o locatie cu baie si pretentiiDecin Nu Recomnad! Spor la ciocane
  8. Neața!Vineri pe la 12 i-am făcut o vizita domnișoarei! Locație lângă casa modei pe Ștefan cel Mare,garsoniera curata (mai lucrează cu o tipa în locație care iese sa se plimbe când este client la munca.tipa cum o stiti (care o stiti)miniona skiny sâni frumoși,hăinuțe sexi ,tatuaje ,cercelul în buric Adică "corespunzătoare corect ". Durata intrat în camera muzica TV,începe cu oral trec pe 69 și îmi pun în minte sa o fac sa isi dea și ia drumul.si limbi și săruturi (zicea cineva ca nu mai face fk,nu am întrebat dar cu mine a facut)după mai bine de 30 mine de limbile săruturi,degete,transpirație,vibrații am terminat ambii,cu un cim foarte "corect". Mia zis ca de 2 ori sia dat drumul cu clienții!De revenit mai trec pe la ea.cadoul la sfârșit a fost de 100lei. Note: Aspect 9 Locație 10 Oral 9. Un ps:tipa își merita banii,se face plăcută și face cu placere!
×
×
  • Creează nouă...