Jump to content

bluetec

Maistru Curvar
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 Reputatie Excelenta

About bluetec

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  București

Recent Profile Visitors

2,146 profile views
 1. Nu se cearta nimeni gicaboierul, nu ești atent la nuanțe... Ea susține ca face ce vrea și cum vrea (și e dreptul ei, firește), eu doar atrag atenția ca atunci când ai pretenții (asa cum rezulta cu vârf și îndesat din cele scrise de doamna), trebuie să și oferi ceva în schimb. Un minim de calitate. Din câte îmi amintesc, asta este unul din scopurile forumului, sa evaluam și eventual chiar sa criticam prestația escortelor, nu e doar un "mercurial" cu nume și prețuri. Mai mult, eu nu ma leg de aspectul doamnei, aici fiecare judeca și decide. Eu susțin, confruntându-ma direct cu "toanele" ine
 2. Chestia cu "mi-au închis telefonul" am auzit-o de nenumărate ori. Ce ciudați sunt și ăștia de la companiile de telecom. Închid, asa, din senin anumite numere de telefon... Că de lipsă de bani nu cred că se pune problema în cazul tău... In fine, nu mai comentez, risc sa fac spoiler la ce ar urma sa afle, între altele, clienții tăi odată trecuți pragul ușii. Povesti și iar povesti. Aceleași... E bine așa!
 3. Salutare! Confirm, în urma discutiei telefonice cu titulara topicului, ca este vorba de Flory. După părerea mea, la câte numere de telefon active are, nu mai prezintă absolut deloc încredere. Nici nu mai menționez problemele cu programarea, de care nu cred ca m-am izbit doar eu ori de discuțiile uneori prea frontal deschise pe subiecte strict personale. Succes celor interesati, însă pt a diminua din posibilele confuzii ulterioare, cred ca ar trebui unite topicele, sa știm clar cu cine avem de-a face!
 4. Asta ai dedus din ce a scris titulara topicului mai sus? Eu te-aș încuraja să recitești și sa iti exersezi încă o dată logica. Ea spune ca dacă nu o placi, sa pleci cât mai repede. Întreb și eu: cât de repede, în 30 de secunde, sau poate în 10 secunde? Iar dacă nu o faci, ce scrie fata mai sus ca se întâmplă? Abuzezi de timpul ei și prin urmare... Concluzia o tragi tu, bineînțeles dacă dorești. Succes!
 5. Domnisoara/doamna are un comportament cel puțin dubios. Am încercat o vizita ieri. Telefonat la 17:50, programat 18:15. La 18:05 îmi scrie ca este în dus și e OK. Ajung la locație, însă nu nai răspunde la telefon (sms, apel). Ghidat de experienta unui coleg, rămân în zona încă 15 minute. Într-un final, răspunde, îmi spune ca i s-a descarcat telefonul. Plauzibil. Urc la etajul indicat, intru în apartament și ea îmi spune ceva, în șoaptă, fără însă să înțeleg ce mi-a zis. Ei bine, de aici a început totul...! Următoarea replică pe care mi-a dat-o a fost ca de ce vreau sa o umilesc???!!!
 6. Salutare! Dacă ma întrebați pe mine, nu as încuraja prezenta Ramonei în aceasta secțiune. De un an de zile, tot sun, aleator, și nu a răspuns la telefon nici măcar o data. Înțeleg ca o avea circuit închis, dar asta este încă un motiv sa nu mai fie promovata în aceasta secțiune. Succes celor care au o rezilienta mai buna decât a mea. Pentru mine este "stop game".
 7. Salutare tuturor! Am vizitat titulara topicului și, din nefericire, nu am cuvinte de lauda... Pentru a fi scurt și la obiect, Vanessa mi s-a prezentat ca o "carcasa", o bucata de carne și nimic mai mult (îmi pare rău să spuna asta...). La capitolul comunicare, nu excelează, dimpotrivă, cativa recenzenti anteriori au menționat deja, iar eu confirm, ca ca este extrem de apatica, parca ar fi doar fizic prezenta în lumea noastră. La un moment dat, chiar am întrebat-o dacă e totul OK și mi-a spus ca da, chiar e într-o buna dispoziție (!), deși părea ca i s-au înecat toate corăbiile. La ca
 8. Unii colegi menționează ca au făcut duș înainte de masaj. Eu nu am beneficiat, nici înainte, nici după. Am plecat cu uleiul pe mine. M-am gândit sa împărtășesc...
 9. Ca sa fiu sincer nu cred ca a rămas sa presteze. Spun asta având în vedere ca împărțirea cheltuielilor (chirie etc.) era un punct forte, dacă nu chiar determinant al aranjamentului inițial al celor doua. Deci ma aștept la un răspuns negativ. Dar și "nici un răspuns" poate fi tot un raspuns.
 10. Bună! Un număr de telefon ne poți oferi? Mersi!
 11. Poate ca Nicole pur și simplu nu debordează de sexualitate, sau poate ca nu (mai) are un stimulent suficient de puternic in perioada asta, pentru a oferi mai mult. Nici eu nu as recomanda, relativ la celelalte opțiuni de la Fantasy.
 12. Sunat, un pic impertinenta, impresia generala e ca nu ar vrea sa ia programari. Ciudat, nu? O fi având clienții ei, deși pare puțin probabil. Eu, unul, nu mai revin, e o chestiune de atitudine care nu mi-a plăcut deloc. Succes!
 13. Ba da, am vorbit cu ea și am recunoscut-o. In plus, are același program, adică începe de dimineata, devreme, în jur de 7-8. Spor!
 14. Mai variați și voi mesajul, e același de 3 luni 😅
×
×
 • Create New...