Sari la conținut

rockboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rockboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Deep, Throat, anilingus, group

rockboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

88

Reputație

  1. Am vizitat-o azi pe Ana. Minunata fata și experiența. Frumoasa și cu un caracter plăcut m-a făcut sa ma simt imediat in largul meu. Locatia e într-un bloc nou, in spate la Lidl, cu o frumoasa priveliște spre cimitir Apartamentul curat, fata drăguța și cu un meniu bogat… m-am bucurat de gurița ei in toate felurile. Mi-a făcut pe plac fără sa crâcnească și asta a dus la o experiența perfecta! Pentru 30 de minute de vis am lăsat 250de lei. Nota: 10! De revenit!
  2. Tocmai am ieșit de la Anays. O tipa tânăra, frumușică, corp fain. Remarc sânii elastici, naturali, ridicați la unghiul potrivit Locația e curată, într-un bloc nou, langa FSEGA. E calma, fără figuri, o combinație perfecta de docilitate și carne tare. Acțiunea a fost foarte OK, cu finalizare in gurița căscată larg, primitor. Am dat puțin pe lângă dar nu a deranjat-o. A și glumit, cu gura plină! Au fost 150 investiți bine. Recomand!
  3. Salutare, Am vizitat-o ieri pe Delia și … am reverificat forumul sa nu fi greșit persoana. Sanii siliconați și locația ma fac sa cred ca nu greșesc. N-am regăsit prim poze de pe forum citatele motivaționale tatuate pe toate părțile. Pe astea le recomand, oferă o lectura plăcuta in lungile momente de meh cu care m-a cadorisit. Oralul, făcut la cererea mea cu protecție, a fost ca o mângâiere subtila. Prea subtila. Mi s-a plâns ba ca are limba umflata si nu poate sa facă deep ba ca o gâdila in gât prezervativul. M-a avertizat sa nu o prind de cap pt ca “s-a spălat de curând” si mâinile, desi spălate si ele conștiincios, au grăsime. Prefer totuși așa decât sa presteze nespălată pe cap Am trecut la acțiune in poziția misionarului unde m-a rugat sa nu o imbratisez ca o doare un ochi. Bon, zic, hai ca poate pe la spate e mai OK. A fost mai OK dar m-a dezumflat cu remarca legată de propriul fund care acum nu se ridica la standardele dintr-un trecut mai glorios. Ah, si din aceeași poziție mi-a mai comunicat si ca picioarele ii sunt reci pt ca fumează mult. Poate pt alții e stimulant dar pt mine a fost o experiența pe care nu as mai repeta-o pe banii mei. Cheers!
  4. Inegalabila Anemona, Daria cea dulce.
  5. Va salut, Astazi am vizitat-o pe Mia, in Park Lake, si mi-a placut foarte mult: e delicata, empatica, slim, cu sani frumosi si foarte frumoasa la fatza. Ce mai, exact pe gustul meu! M-a asteptat in capot si m-a cucerit usor cu ochii ei mari si zambetul care a dezvelit dintii egali si albi. N-am mai ezitat sa raman si nu mi-a parut rau desi mi-a spus din start ca nu face CIM si nimic neprotejat (ceea ce nu m-a deranjat deloc). Am plecat foarte multumit dupa un tur complet al atractiilor corporale din zona mea de interes! Am inteles ca mai sta o saptamana asa ca intentionez sa o revizitez. Dupa mine, e de top. Spor!
  6. Am vizitat-o acum doua zile. Locatia A. Vaida Voevod 110. Apartament mic dar curat, baia super mică gen cabina de dus cu wc all in one. Fata e drăguța și prietenoasa. Acțiunea a fost foarte OK pt mine. Am apreciat dorința ei sa-mi facă plăcere și sa se adapteze. Oralul bun, fără graba și cu atenție la zonele din jurul pilonului central :) Finalizarea a fost faciala. Preț 150. De vizitat și de revenit.
  7. Am fost azi la ea ... și am plecat urgent. De etnie, bondoaca, sâni lăsați și tatuaje albastre. Nimic interesant din punctul meu de vedere. Exista alte fete mult mai interesante. Dacă știam, nu pierdeam vremea pana acolo.
  8. Salutare! Am vizitat-o ieri pt prima data pe Bianca. Blocul e super fain, locatia foarte bine aranjata si curata, fata frumoasa la fata si trasa prin inel. Actiunea a fost scurta insa intensa deoarece eu nu ma mai golisem cam de multisor. Am discutat inainte ca doi prieteni vechi, ne-am imbratisat si am beneficiat de un ON si un NP foarte OK. Spunea ca mai sta inca o luna la Cluj. Note: Locatie: 10 Aspect: 9 (arata bine dar nu este chiar top model) Atitudine: 9 (fara FK ... nu era chiar de 10) Igiena: 10 ON: 9.5 NP: 9 Achitat: 150 de lei.
  9. rockboy

    Anemona 0757470185

    Am vizitat-o zilele trecute. Pe scurt: 10 cu steluță! Pe lung: Mă aștepta îmbrăcată sumar, cu sânii bestiali expuși 90%, cu o fustiță scurta, fara nimic pe dedesubt. Nu va stric surpriza în ce privește desfășurarea acțiunii dar este cea mai faina escorta la care am fost in ultimul an. Locație: Zorilor Cadou: 100 De revenit: fara îndoiala.
  10. rockboy

    Olivia 0748684128

    Salut! Raportez de pe telefon, imediat dupa incheierea intrevederii. Tipa e draguta la fata, dinti frumosi, sani medii, talie ... stil slim, finutza. Actiunea a fost scurta dar intensa. Am beneficiat de FK, OP , LoT, dus si apa Gfe ridicat. Locatie curata si spatioasa. Spunea ca pleaca in 21 asa ca inca mai e vreme sa-mi iau revansa ca timp. Sper sa ajute! Va doresc spor la acest minunat sport PS: Halatul: 100 lei / 30 min.
  11. Salutare, Le-am testat ieri pe cele doua fete de pe str. Dorobantilor. Sunt doua blonde (artificial) una mai mica si una mai inalta. Sanii ambelor sunt tunati superb. Sunt dragute, fara dinti lipsa sau alte tare. Dupa primele minute se dezgheata si devin prietenoase. Am luat o tura cu ambele (200 de lei). Camera este mare iar apart. spatios. S-au prezentat ambele in costumul Evei si au inceput prin a interactiona intre ele. Am sarit in joc si m-au mangaiat si frecat cu sanii pe toate partile. Cea inalta a continuat cu un oral cu deepthroat in timp ce colega ei ma mangaia. Am continuat in crescendo pret de cateva minute pana cand nu am mai rezistat peisajului. Asa ca, din pacate, nu am testat si normalul. M-am odihnit inghesuit intre ele (nu stiu ce se bagau asa in mine, doar patul era suficient de mare!), fara sa ma grabeasca deloc. Foarte placut! Parerea mea este ca raportul pret-calitate este foarte bun. Recomand! Locatie - 9 Aspect fete - 9 GFE - 8 ON - 9 NP - nu stiu A- nu fac
  12. rockboy

    Classy lady

    Am vizitat-o si eu pe domnisoara, in Zorilor. Foarte draguta la fata, corp super, sani bestiali. Comunicativa si prietenoasa, m-a facut sa ma simt ca un vechi prieten. Cadoul: 150 fin / 250 lei ora. Totul protejat. Oral - 7, protejat dar fara atentie la zonele adiacente, Normal - 9, ii place sau se preface foarte convingator (nu conteaza!) Apartament, baie -10 Fata - 9 foarte draguta, sani mari, fundulet dragut, talie frumoasa. Votez pt un loc in top.
  13. Am fost sa o vad la cateva minute dupa postul colegului camarro caruia ii multumesc pentru ca a fost deschizator de drumuri. Locatia e nasoala dar ma asteptam. Fata e clar de etnie, vopsita blonda si cam durdulie dupa gustul meu. Deh, ma asteptam la "o blonda superba". Ce-i drept e dragutica la fata. Are o colega, negricioasa si ea, care s-a retras intr-o "camara" adiacenta ca sa nu ne deranjeze ... Apoi, dupa cateva secunde a deschis discret usa si a oftat "ioi, ce ma sufoc aici!" Mi-a cerut 100 OP + NP si nu a acceptat finalizare orala decat pt inca 50. Facand suma factorilor pro si contra, am decis sa parasesc terenul de lupta. Sper ca ajuta!
  14. rockboy

    Ana 0745439214

    Salutare, Am ajuns si eu pe la Ana zilele trecute. Locatia e in Zorilor, langa ceva sediu de ambulanta, destul de ascunsa. Am gasit-o dupa indicatiile telefonice. Acum e la parter, nu la etajul 4 cum citisem anterior, asa ca are o baie normala Am intrat si ma astepta in chilotei si sutien. E dragutica la fatza, fara dinti lipsa sau defecte vizibile. Foarte machiata. Micuta de inaltime, sani medii dar fermi si un pic de burtica - pe care a si scos-o in evidenta razand. Mi-a comunicat tarifele din care am retinut 15 minute 100 de lei, 30 de min cu masaj de relaxare 150. Am ales varianta a doua si m-a condus in camera unde m-a rugat sa-i inmanez cadoul. Foarte volubila, ne-am intretinut amical in timp ce ne dezbracam. Nu prea erotic dialogul si nici faptul ca a precizat ca porneste cronometrul ca sa nu zic ca ma inseala. Am optat pt masaj intai si m-a frecat pe spate cu ceva crema de corp. A spus ca nu vrea sa ma maseze si pe abdomen pt ca ea nu face masaj erotic. Ups! Eu asta speram dar ... na, m-am conformat si am incercat sa ma bucur de masajul, cat era el, in timp ce ea turuia de toate si imi framanta spatele ca pe cozonac. Asa ca am rugat-o dupa 5 minute sa trecem la treaba. A luat-o in gurita si a inceput un oral bunicel din care s-a oprit sa precizeze ca nu se ocupa de partile adiacente. Macar de imi datea toata lista sa o citesc si sa o semnez in loc sa imi tot comunice interdictiile pe parcurs. Ne-am imbratisat (cu o oprire: "fara sarut pe gura" + explicatiile kilometrice aferente) si a continuat oralul. O noua oprire sa-mi explice ca finalizarea se face NUMAI in gura sau corporal pt ca se irita foarte tare pe fatza daca ii atinge vreo picatura tenul. Bineinteles, a dus din nou erotismul la cote ... minime. Am terminat in cele din urma gurita si nu s-a grabit sa fuga la baie, ceea ce am apreciat la maxim. M-am spalat si am plecat acasa oarecum relaxat. Note Locatia:9ON:9NP: -Aspect: 8Gfe: 7-8
  15. Care este numarul de telefon? Linkul din primul mesaj nu mai functioneaza
×
×
  • Creează nouă...