Sari la conținut

vasla

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasla

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Turda

Vizitatori Recenți Profil

3.399 citiri profil

vasla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

82

Reputație

  1. vasla

    Ema 0737461769

    🤣 Zicere romaneasca care te descrie perfect: ''De frumoasa nu-i urata, de desteapta-i proasta''. Da, prostuto, regulile le faci tu. Si tot tu iei banii cu care iti alimentezi basinile din cap. 😇
  2. vasla

    Ema 0737461769

    Te rog frumos baga-ti WhatsApp-u' in cur si pastreaza-l acolo pana la urmatoarea motilitate intestinala. Nu toti futacii futaciosi care te-ar fute sunt progresisti degeaba si au chef sa-si instaleze aplicatii inutile pe telefon. Get it?
  3. Dia sau Kati, Cateva lamuriri, te rog: 1. Sani natur sau gonflati? Intreb fiindca nu depun nici efort si nici cash ca sa pipai chestii artificiale. 2. Raspunzi sau nu la telefon? Intreb fiindca nu-mi instalez software de care n-am nevoie (whatsapp si/sau alte rahaturi). 3. Te-ai stabilit in Cluj? Daca nu, saptamana viitoare vei mai fi prin minunatu' oras de care, cu pasiune, isi bate joc Boc? Intreb pentru mine, nu pentru un prieten! Merci fain.
  4. Absolut corect, ma mir ca nu ti-au sarit in cap mai multi labagii exaltati sau poeti ratati.
  5. Irinuco, care-i treaba cu ''programări doar mesaje what’s app''? As cumpara o ora din timpul tau pretios :)) dar nu-mi instalez aplicatii pe care nu le folosesc, numa' asa de sanchi ca asa vrea vedeta. :)) De ce nu programare simpla, prin telefon?
  6. Doua intrebari please: 1. Mai esti in Cluj? 2. Vad ca futacii te contacteaza pe Uatzap! La apeluri telefonice raspunzi? (eu unul nu-mi instalez tampenii pe telefon).
  7. 0744975204, anunt luat din Piata az in care se specifica 'exclus masaj erotic''. Locatia: Decebal, curte comuna, subsol, curat. Doamna, oriunde intre 45 -50 si ceva de ani, clujeanca mai veche decat multi clujeni :) adica rroma. Am ramas fiindca e curat in casa si in jur desi ma indoiam ca masajul ar fi ce trebuie. De asemenea, pretul solicitat la telefon, 80, m-a facut sa cred ca e posibil sa am parte si de un HJ. Fara dus inainte sau dupa, pat de masaj fara gaura, cearceaf si prosop mirosind a balsam de rufe. Masaj cu mult ulei, mediu pe partea dorsala, slab spre deloc (doar picioarele, oleaca) pe partea ventrala. Din proprie initiativa m-a intrebat daca sa maseze si zona in care creste putza si am zis da. Doamna povesteste diverse :) daca are cu cine, puteti afla ce si cum ii place daca stiti s-o porniti... Cost 80 lei, platiti exact pentru ceea ce am asteptat sa primesc, adica nu mare lucru! :) De revenit? In situatii de criza, da, cand te lasa balta o lepra ca Sonia! :) :)
  8. vasla

    Sonia 0743383753

    As fi vrut sa-i mangai pizda pizdei asteia dar tipa ori e taranca ori cretina. O sun, o intreb unde are locatia, imi spune Gheorgheni, ii spun ca sunt la Polus si ca pot ajunge in zona in aprox 1/2 h si-mi inchide cand s-o intreb de adresa exacta. O re-sun de cateva ori, nu mai raspunde. Proasta dracului, daca ceva nu-ti convine (desi nu vad ce ar fi putut fi din partea mea) spune-i omului franc, in fata, capisci?
  9. vasla

    Masaj

    Corect. Am fost si eu la ea de vreo 3-4 ori (anu' trecut si in 2018). Mie m-i s-a parut ca ar avea probleme psihice nu cu alcoolul. Cert e ca, de mai multe ori, mi-a pomenit ca ia medicamente. N-a specificat si n-am intrebat-o pentru ce. Dificil cu programarile, altfel masaj ok, complet nud pe masa dar n-am cerut/intrebat niciodata de inghinal sau mai mult.
  10. vasla

    Geo 0799379166

    Ca de-aia s-a inventat telefonul. Ca, musai, sa-ti instalezi WhatsApp pe el. :D
  11. Pentru ca masajul tantric trebuie invatat si e tocmai ce cred unii. O tanti care stie si face un masaj tantric adevarat o sa-ti dea peste degete daca ii pui mana pe tzatze. :)
  12. Nu stiu altii cum sunt, vorba lu' Creanga, da' mie mi se pare de cacat sa incerci sa agati femei invitandu-le la coaste de porc. :D De ce nu un mic si-o samanta de floare sau un McChicken? :D
  13. O femeie adevarata economiseste, nu cheltuie cativa euro ca sa-si incarce dracu' cartela. :)
  14. vasla

    Anca - 0721049288

    Anca, m-am cacat pe mine de ras citind asta cu ''...si inainte de epilat toate femeile au par, ca sa aiba cosmeticiana ce epila, parul trebuie sa aiba cel putin un cm.'' :) I love (mo)Hair! :)
×
×
  • Creează nouă...