Sari la conținut

roger22

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre roger22

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

3.937 citiri profil

roger22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. A mai fost cineva la doamna blonda? Nu răspunde,ori nu reușesc să o prind eu .
  2. Mai are cineva vesti de doamna ? Am tot sunat și nu răspunde ..ultima data când am fost la ea acum o lună se vaita că nu mai merge treaba deloc ..cred că acum e momentul de atac pt cei care chiar vor sa se convingă daca face anal.si eu am întrebat o de asta,pt a verifica cele spuse de colegi,însă a zis că nu ..
  3. Salutare ! Da ambele doamne lucrează în aceleași locații,etaj diferit pe aceeași scară. Ceva noutăți ne poate spune vreun coleg ?!
  4. Salutare ! si eu o cunosc din 2014 pe doamna blonda si pe colega ei si am fost de mukte ori cand activau impreuna .pot spune xa faceau si show lesbi la acea vreme .blonda nu face anal suta la suta ! o cunosc foarte bine .deci este vrajeala ce soune colegul in postul de mai sus ..
  5. Nu e vb de bani ! Scopul e altul pe acest forum,și anume sa plătim servicii ok ! Mergem când ne permitem,corect și dacă ne place compania,părerea mea..
  6. Nu a mai fost nimeni la doamna?? Chiar vrem sa mai știm și alte experiențe la dânsa poate mai revenim cine știe ..
  7. Nu se poate mai mult din câte au scris toți băieții care au fost la ea ..
  8. Salutare! Am fost și eu la tipa asta.este o femeie trecută de a doua tinerete cu toate că declară că are 45,corp slim blonda ce oferă servicii de masaj corporal plus finalizare,,laba mai pe scurt.spune că nu permite atingeri nici nu se dezbracă dar cu toate astea eu am atins o ușor pe picioare si sâni ea refuzând dandu mi mana laoparte..cred că pt ceva in plus ar accepta.mentionez că este curatenie in locație baie,prosoape curate și este situata in zona depou Prundu.actiunea constă într-un masaj pe spate picioare după care te întoarce și incepe masajul inghinal cu ulei și după finalizare te igienizează cu șervețele ba chiar poți face dus .toată distracția 100 lei 30 de minute . Daca vreun coleg a reușit ceva in plus de la doamna suntem interesați..
  9. Salutare! Am găsit anunțul doamnei pe olx.in urma discuției telefonice am înțeles că oferă masaj de relaxare 70 Ron ședință și ca are locația prin Craiovei langa kaufland.tipa amabila la tel.ca și program până în ora 17.daca reușește cineva să ajungă să ne dea mai multe informatii..eu cred că se poate și ceva mai mult chiar daca nu am vrut să întreb la tel știind faptul că la fata locului e mai ok să discuți.tipa după voce pare undeva pe la 40 de ani.
  10. Unde are locatia mai exact? Colega are ai idee?
×
×
  • Creează nouă...