Jump to content

alexk2002

Serious Contributor
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 Reputatie Excelenta

About alexk2002

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 12/24/1980

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  world wide

Contact Methods

 • Yahoo
  alexk2002

Recent Profile Visitors

3,427 profile views
 1. Pai? N-ai credit pe cartela sa suni sau date pt un mesaj de whatsapp? Iti zic unde gasesti un wifi gratis???
 2. Salutare, typo ca M e langa N si asa a iesit; cum aici nu poti sa editezi... plm a ramas gresit Melly in loc de Nelly. Cica Lista ar fi mai lunga, da' acuma eu am pus doar ce am primit ca fiind disponibil atunci. contact prin "agentie"; ceva coleg britanic la fiecare delegatie in Budapesta isi comanda cate ceva... numerele de telefon le gasesti online, nu pun aici ca nu sunt de la ele - e agentie si numere sunt mai multe dar e posibil sa fiea aceiasi "agentie". Eu am scris pe whatsapp la unul din acele numere in engleza si am primit toate informatiile. Daca stii maghiara sau ai pe cineva
 3. la mine in oferta a fost asa: Honey Demon Alyssia Kent Melly Kent Alyssa Reece Zafira mno de romance nu eram curios...
 4. Salutare, Cum fiecare e cu pasaricile lui si eu am stoluri... Mno stiti ca in Budapesta e plin de studiouri care fac filme, si ca unele "staruri" mai si presteaza. Asa am ajuns sa aflu de asemenea dameze cu sume de la 700->1000eur + taxi pt 2H. Cu all inclusive. Acuma si suma parca e cam mare si nu sunt sigur cat de real e ce se trimite... A beneficiat cineva de asemenea servicii? Intreb.
 5. Eu am o vorba: daca e ce trebe, atunci merita oricat. Acuma fiecare cu gusturile si placerile lui, daca tu esti multumit si e ce ai nevoie, spor sa ai... ;)
 6. Filmul ala pare a fi din industrie, trecem peste partea cu neprotejatul ca nah analize si ce o mai fi peacolo, dar un nume de scena ceva? Ca poate mai sunt disponibile si alte filme. Intreb pentru un prieten ;).
 7. http://nimfomane.com/forum/topic/108344-blondar/?hl=0768036092
 8. numarul acesta de telefon apare si aici http://nimfomane.com/escorte/lavinia/ nu stiu ce sa zic... a fost cineva mai recent? ceva detalii?
 9. Ceva modificari la oferta? Sau e tot la fel?
 10. truecaller zice Izabela Anghel la numarul afisat, hm...
 11. Dar de vizita, a fost cineva? Asa de curiozitate...
 12. Perfect de acord. Ne-am intersectat de cateva ori in zona de shopping in TM, fiecare era insotit si din partea ei a fost ca si cum nu ne-am vazut niciodata, eu am tresarit putin - mi-a crescut pulsul, dar Lore a fost cum trebuia... toata stima pt asta ;)
×
×
 • Create New...