Sari la conținut

vipobsession

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vipobsession

  • Dată Naștere 17.04.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.702 citiri profil

vipobsession's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Noi va intelegem perfect pozitia si vrem sa va asiguram de faptul ca nu exista nici un fel de agresivitate in intentiile noastre. Daca am fi fost agresivi probabil am fi postat in fiecare categorie sa ne facem reclama. Sper sa ajungi sa beneficiezi de serviciile salonului nostru si astfel sa iti schimbi perceptiile fata de noi!
  2. Si despre majoritatea posturilor din aceasta categorie nu crezi ca se poate spune acelasi lucru?
  3. @picon ... in primul rand nu am specificat nicaieri ca este vorba despre o recenzie! Amrugat utilizatorii in masura in care au vizitat acest loc sa scrie recenzii. Mai mult decat atat i-am rugat sa scrie recenzii cat se poate de critice si in niciun caz sa ne laude. Am citit majoritatea posturilor din aceasta categorie si nu cred ca suntem singurul salon care a postat un astfel de mesaj. Ma mult decat atat nu am incercat in niciun moment sa ne facem reclama mascata. Ne asumam postul exact in forma in care exista el acum, user-ul pe care il folosim reflecta intocmai identitatea salonului pe care il reprezentam iar in cazul in care moderatorii considera ca acest post incalca termenii forumului ii rugam sa ia intocmai masurile ce se impun. Repet: u consider ca am abuzat de acest forum. Va dorim o zi cat mai reusita! VIP Obsession Massage Team.
  4. Mult iubitul Bucuresti ne intampina cu o oferta considerata cel putin bogata in ceea ce inseamna MASAJ EROTIC! Tocmai a fost alcatuit un TOP 101 al saloanelor de masaj: http://bucharest-eroticmassage.ro/top-101-saloane-de-masaj-erotic-din-bucuresti.php
  5. Placerea ta este misiunea noastra. Suntem mereu preocupati sa sa iti oferim cele mai bune servicii, mereu atenti la nevoile tale si la sugestiile tale, suntem bucurosi sa primim atat recomandari cat si mai ales sfaturi si cel mai important, credem noi, suntem fericiti sa va vedem zambind. Zambetul dvs. este sursa noastra zilnica de vitamina C, ne face mai increzatori si mai energici in lupta nostra de a va intampina cu un serviciu de masaj erotic desavarsit! Cum se face?! Activitate continua, atat in programul de lucru, dupa cum stiti la noi progrmul in care puteti savura un delicios masaj este NON STOP, cat si pregatire, cercetare si inovare continua! Pregatire - Fiecare maseuza VIP Obsession este intr-o continua pregatire, atat din punct de vedere al masajului cat si al interactiunii cu clientii. Telul nostru este sa va oferim un masaj revitalizant si o experienta emotionala unica. Misiunea modelelelor VIP Obsession este sa va relaxeze, sa va inspire, sa va trateze la cel mai inalt nivel, pe masura respectabilului dvs. statut. Suntem perfect constienti de calitatea clientilor nostrii, persoane cu un statut social inalt, persoane importante, pregatite si educate, persoane cu cel mai inalt simt critic si care nu vor opta niciodata decat pentru servicii la cele mai inale standarde. Cercetare - Suntem intotdeauna atenti la nevoile dvs, la sugestiile pe care ni le faceti, le centralizam, le analizam, dezbatem idei si luam masuri in consecinta. O echipa de muzicieni se ocupa permanent pentru a va delecta auzul cu cel mai surprinzator ambient muzical. Experienta ne ofera posibilitatea de a folosi in timpul masajului un ulei preparat dupa o retata unica, uleiul de masaj fiind unul antialergic, cu arome afrodisiace, hidratant si foarte delicat cu pielea dvs. Inovare - La VIP Obsession Erotic Massage va intampinam cu o COLECTIE exclusivista de masaje, unica in Bucuresti ... si nu numai! Incitantele pachete de masaj: Arousing, Special, Double, WILD, Rebel, Dolce, Fresh si TANTRA le gasiti doar la noi! Suntem incantati sa avem de partea noastra respectul si aprecierea dumneavostra! Contact: 0744.141.868 / 0733.533.422 http://www.vip-obsession.ro Enjoy your time in the most erotic way! PS: Asteptam recnziile dumneavoastra si va rugam sa fiti cat de critici pentru a putea tine serviciile la cel mai inalt standard si pentru a putea remedia eventualele inconveniente!
×
×
  • Creează nouă...