Sari la conținut

solitaru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre solitaru

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.131 citiri profil

solitaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. Mi-ai spus ca stabilim ora cu o zi inainte prin mesaj whatapp si daca verifici o sa vezi ca ti-am propus ora 14.00 pentru a doua zi, si...tacere.Dar hai sa inchidem subiectul, m-am lamurit.
  2. Din pacate Raluca se comporta f neprofesionist, dupa ce marti mi-a zis ca face programari cu o zi inainte doar, de azi dimineata incerc sa fixez o intalnire pentru maine si ignorare totala. Multam Raluca pentru interes.
  3. Din pacate Raluca se comporta f neprofesionist, dupa ce marti mi-a zis ca face programari cu o zi inainte doar, de azi dimineata incerc sa fixez o intalnire pentru maine si ignorare totala. Multam Raluca pentru interes.
  4. Nu, nu a fost niciodata dar intentionez sa o aduc curand :feet
  5. O cheama Dominique si am intalnit o intr o tara araba.
  6. Totusi trebuie sa fie,mai ales in randul bonelor filipineze care s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie in Bucuresti.Dintre cele de culoare ma bate gandul sa invit o mulatra din Kenya sa stea in Bucuresti vreo cateva luni asta intru indestularea curvarilor de la noi. :snap
  7. Am tot cercetat pe forum,dar nu am vazut nici o escorta din vreo tara asiatica, cu predilectie Thailanda, Filipine, Indonezia, sa isi faca veacul prin Bucuresti in prezent.Daca stiti careva dintre voi, postati aici.
  8. Buna Natalia, 0758161143, este si numar de whatapp?as vrea putin sa schimbam cateva mesaje inainte sa fixam o intalnire,multumesc.
  9. si totusi Kuwait este o tara unde colcaie hormonii,nu este nici un topic deschis,este cineva care a testat oferta de acolo?
  10. Poza asta al lui Julie face toti banii....
  11. Nu pot sa mai postez poze,stie cineva de ce?
  12. Salutare din nou, Dupa ce am studiat toate ofertele pe care mi le-ati aratat,am ales......... Asta-i pohta ce-am pohtit :waytogo ,merci vasile,raman dator cu o recenzie Poza asta de mai jos al lui Julia,m-a intarit instantaneu ,o sa vin curand cu o recenzie
  13. Merci ,Adrian,tocmai m-am uitat,dar n-are nicio o poza nimic,stii vreun link ceva?si vad ca n-a mai facut nimeni despre ea vreo recenzie prea recent.
×
×
  • Creează nouă...