Sari la conținut

bestbefore

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre bestbefore

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.393 citiri profil

bestbefore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

130

Reputație

  1. Am fost la Ana Maria si trebuie sa scriu aici ca a fost o reusita! Fata este minunata si voi acorda un 9.80 pentru aspect. Programat pe whatsapp cu usurinta. Inalta, frumoasa la chip si corp armonios. ON : 10 chiar daca nu ofera finalizare orala. Sper sa ramana la fel de implicata si pe viitor. NP : 9.5 asta pentru ca am fost doar o data si nu am experimentat prea multe pozitii. Cred ca voi mari nota dupa urmatoarele vizite. Am eu asa un feeling.... Locatia 8.0 dar nu am fost deranjat de ceva in locatie. Voi reveni cu mare drag la Ana. Multumesc colegilor pentru ca si-au exprimat impresiile aici si am avut ocazia sa o intalnesc. Felicitari Ana!
  2. Salut, Am vizitat acesta fata minunata mai devreme. Fotografiile din link sunt reale si astfel incerc o recenzie. Nimeni nimic... chiar sa lasati fata fara impresii. Fata este de nota 9 ca si aspect general. Am depunctat mult pentru dantura. In rest numai de bine. Este skinny dar cu corp armonios. Mica de inaltime aprox. 1.62m. Bronzata si aranjata. Sani mici dar in concordanta cu restul corpului. Sanii nu sunt punctul ei forte. Dar are altceva.... Actiunea foarte buna. ON 10 cu incercari de deep cateodata reusite. M-am simtit minunat chiar daca nu accepta finalizare orala. NP - 10 din partea mea la primul numar. AP - 10. Cum???? Da anal protejat in funduletul acela mic si bronzat ce arata intr-un mare fel in realitate. Fara comentarii din partea ei, chiar pot afirma ca ia placut si nu am simtit vreun moment ca se eschiveaza sau nu mai doreste sa continue. Am profitat din plin de moment de fundul ei pentru al doilea numar. Totul curat si mai ales faptul ca te simti bine primit acolo este senzatie. De unde apar fetele astea nu stiu. Sunt incantat si voi reveni cu drag la tine Adela. Gfe 9.5 Lipicioasa si atenta pe tot parcursul orei rezervate. Te atinge, te mangaie si nu este inhibata. Nu incearca sa traga de timp, mai mult incearca sa traga de tine sa continui, sa nu pierzi vremea. Nu stia mare lucru de nimfomane, credea ca este o aplicatie. I-am aratat site-ul si topicul deschis pentru ea. Sper sa-si faca cont si comunice cu noi. Am contactat-o telefonic, mi-a insirat serviciile, prea frumos sa fie adevarat mi-am zis dar am riscat si am castigat. Cost total 300 lei / h. Weekendul asta a zis ca mai ramane in Bucuresti. Locatia blocul inalt de langa KFC Dristor. Are intentia sa plece pentru ca nu e prea multa treaba in Bucuresti acum si sa revina in Septembrie. Presiune in instalatie va doresc si sper sa mai descoperim astfel de esente tari. Multumesc Adela!
  3. Salut, Am fost astazi la Alina. Am sunat, primit detaliile si am programat pentru azi la pranz. Unirii 63 cum e in anunt. Locatia 9 Fata 9 gfe 9 aspect 8,5. Este fata din poze. Actiune 9 ( on, normal mai multe pozitii fara obiectii. Are un accent de Galati dar e ok per ansamblu. Incearca sa se faca placuta. Am incercat in orb cum se zice ca nu erau recenzii... doar ceva poze si nici alea confirmate. De revenit nu stiu pt ca e oferta mare zilele astea. Nu pt ca mi-a displacut in vreun fel fata sau prestatia. Acum am citit mai cu atentie cum se autodescrie si are dreptate. O fata simpla. Corecta. Prestatie bunicica. Multumesc Alina!
  4. Salut, Din nou am incercat marea cu degetul... Sunat si cer detalii: 150 fin si 200 ora, ceva dubios pare ca nu se grabeste.. Locatia Nicolae Balcescu 32-34 etaj 6...mizerie de nedescris. Poze false. Am fugit de nu mai nimeream liftul. Nu doresc nimanui asa experienta. Si asa mi-am pierdut timpul ieri...
  5. hai sa incerc sa lamuresc situatia sper.. am fost. Locatia Nicolae Balcescu 33. mai pe inteles Magheru. fata care a raspuns arata ca in ultima poza. Frumusica, miniona, corp armonios si sani f frumosi. Dar un mare dar... colegele praf! mergeti doar daca vreti ceva pe graba, locatia oribila, 3 fete in apartament. 100 lei tragerea. merita doar daca doriti o descarcare. nici o urma de escorting... oral protejat pentru ne inca 50 lei. in aceasta situatie nu as fi dorit neprotejat nici fara acei 50 extra. am intreat de Elena si lucreaza doar noaptea. eu personal nu voi reveni, desi fata arata ok. Cuibul nu ma atrage.
  6. Am vorbit acum cu ea si mi-a comunicat preturi diferite 150 cu 250. deci a marit preturile. am refuzat politicos...
  7. Salut, Am avut ieri programare la ea si la ora stabilita nu a mai raspuns la tel. Concluzia o tragem cu totii: neserioasa! La de evitat cu ea si pescaria la fel.
  8. Hai ca am fost destul de clar mai sus... Este urata cu spume. Nu cred ca poate cineva sa recomande asa ceva dupa o vizionare. Casa e vraiste, aspectul fetei lasa de dorit din toate pct de vedere. Ce mai poate fi spus? La intrebarea daca este de etnie nu stiu pentru ca nu m-am uitat atent si chestia asta poate fi inselatoare. Dar nu avea semne clare cum ca ar fi.
  9. Salut din nou, Din pacate acelea-si vesti triste cand apare cate una mai promitatoare... Se pare ca tot incerc dar incerc degeaba. Sa revenim la fata. Nota generala 3. Mai are oare rost sa continui? Locatia nota 2 la Kogalniceanu 29. Am fost am vizionat. Mi-a ajuns! Din vorbe face de toate in realitate nu stiu. Dar nu cred. Si daca va uitati la nota acordata fetei veti vedea. Am fost indulgent. Poate alta-i cu noroc...
  10. Nu. Este la etajul 5. Scara cu o usa de culoare albastru inchis. Apartament destul de cunoscut cu cabina de dus. Am mai fost acolo... Dar poate fi si Unirii 73 desi ea mi-a comunicat nr 71.
  11. Salut, Nu are rost sa va pierdeti timpul daca doriti sa o vedeti pe domnisoara din poze pentru ca nu se va intampla. Pe scurt: Locatia Unirii 71 langa Naturalia. Fata nu are nici o legatura cu cea din poze. Este inalta, slaba, tate 0 poate 1.., varsta este pe aproape -adica peste 34. Vrea 200 pentru un singur glont ( cum ar spune alti colegi de forum ) Are si colega dar nu am fost interesat sa vad :) am vazut-o pe ea si mi-a fost suficient.. Bafta la noi descoperiri!
  12. Am vb si vrea 150 fin o si n. Doar ca locatia este pe Ion Campineanu 33. Nu stiu ce sa zic. Parca au fost prea multe tepe in zona aia. Am indoieli ca poate fi fata din poze. Sau macar pe aproape.
  13. Salut, Am vizitat domnisoara Roxana si pot spune doar ca a fost superb! Locatia 8 pe Calea Victoriei. Nu conteaza prea mult locatia cand fata este ceea ce trebuie. Gfe 10. Are initiativa si se comporta natural. Fara nimic de reprosat ceea ce este un mare plus pentru mine si cred ca si pentru voi. Aspect 9. Aici am fost indulgent dar trebuie sa stiti ca nu veti intalni fata din vise. Daca nu era Roxana as fi notat cu 8-8,5 Oral 9.5 - 10 Neprotejat cu atentie la vecinatati si de mare angajament si ma repet dar trebuie sa precizez ca are initiativa! Normal 10 pe linie. Primul si al doilea numar. Pur si simplu nu se mai lasa desi am avut o tentativa de a renunta la al doilea numar. Nu am scapat usor si ii multumesc pentru ora intensa ce mi-a fost oferita. Daca stiti sa va purtati frumos veti avea parte de o actiune pe cinste. Nu stiu daca este tot timpul asa sau am facut click si de aceea am avut parte de momente memorabile. Pe scurt ii place ceea ce face daca exista compatibilitate si asta se vede. Nu a stat cu ochii pe ceas chiar daca am depasit putin ora. Am intrebat la final cat ma costa si am achitat 250 lei. Voi reveni cu siguranta. Nu am avut timp de prea multe discutii dar este ok la tot ce am vorbit. Fara subiecte de tras de timp si alte asemenea. La general pot aprecia ca este frumusica, senzuala si incitanta. Hai ca am apreciat-o suficient si nu imi sta in fire. Multumesc Roxana!
  14. Salut, Am revenit la frumoasa Andrada astazi si am regasit o fata zambitoare si dezinvolta fata de acum 2 luni aprox. Parca arata mult mai bine bronzata. Inainte era prea alba, dar acum e mult mai buna. Am sesizat ca acum are sex-appeal, a progresat putin. 250 lei o ora fara graba cu 2 numere. Oral neprotejat asa ca o incepatoare si normal de 9.50 (mult mai bine ca inainte). Nu am ce sa-i reprosez, am stiut unde ma duc si ce gasesc. Locatia a ramas aceeasi la blocul nou de langa kfc dristor, curat, liniste si aer conditionat. Multumesc Andrada!
  15. In nici un caz. Poate seamana cu cea din poze 50% stiti voi... in cateva zile va plati si deranjul daca nu e fata din poze..
×
×
  • Creează nouă...