Jump to content

m_popescu

Maistru Curvar
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Reputatie Excelenta

About m_popescu

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Here&There

Recent Profile Visitors

3,157 profile views
 1. Buna drăguța, Pana când poposești prin Craiova? Te pup!
 2. Buna Carima! Ajung in Craiova pe 7 Septembrie și as vrea să-mi fac o programare la tine. Vei fi in oraș? Te contactez pe whatsapp înainte cu o zi? Merci de răspuns.
 3. Salutari dragi colegi, Am reusit sa ajung intr-un final la Alina saptamana trecuta, Joi dupa un scurt telefon si confirmare ca era disponibila. M-am dus direct la locatia indicata sumar mai sus care este cocheta, bloc nou, apartament frumos, pat in regula dar era foarte cald in timpul actiunii. Alina este o tanara cam la 19 ani, frumoasa, cam la 1,65cm, parul strans, sani medii de pustoaica, fund frumos dar nu bombat. M-a primit cu un zambet frumos, imbracata inr-o costumatie transparenta, rosie. M-a condus catre camera, unde m-a intrebat daca vreau un pahar cu suc sau cu apa (am primit
 4. Alina, marți de vizitez. Programul pe care l-ai anunțat rămâne valabil, nu?
 5. Carima, te-am ratat săptămâna asta. Luni ești disponibilă începând cu ce ora? M-ar interesa o ora cu ON, facefuck, Anal, swallow.
 6. Nu reflecta stadiul fizic de acum al escortei. Cred ca au fost făcute acum mult timp. Pot spune care are buzele lucrate, sânii frumușei, fundul tare și a făcut un OP bunicel.
 7. Dragi colegi, Stiti cumva ceva de Carima? Mai este in oras? Citind topicul ei, mi-a trezit interesul pentru ceva fantezii dar nu reusesc sa dau de ea. Voi stiti ceva? Merci de raspuns.
 8. Salutari dragi colegi! Pana la urma unde are locatia? In Brazda, la Consul sau altundeva? Ma bate gandul s-o vizitez dar trebuie sa-mi organizez putin traseul. In afara de ON si NP mai face ceva? Finalizarea cum o accepta? E singura in locatie? Nu de alta dar daca o vizitez, macar sa ma gandesc la ceva interesant. :) Merci de raspuns.
 9. Salutari dragi colegi, Am fost acum 2 zile la Rebeka dupa ce am vazut pe forum ca este pe langa BRD-ul din Rovine. Am vazut si anuntul de pe publi si ma aflam prin zona. Astfel, am sunat-o si era disponibila. M-a primit in cateva minute. Actiunea a fost destul de rapida pentru ca ma grabeam si avem nevoiie de o descarcare :) M-a invitat la un dus dar eram deja curat. M-a intrebat cum vreau si i-am zis initial ca un numar OP (face Oral si Normal protejat). Nu presteaza alte servicii. Ne-am dezbracat, m-am intins in pat cu ea intre picioarele mele. Prezervativul l-a pus profi, cu gura si
 10. Karina, Te-am sunat, nu ai răspuns. Am scris pe Whatsapp, nu ai răspuns. Intre ce ore ești disponibilă? Merci de răspuns.
 11. Buna Carima, Am încercat sa dau de tine astăzi. Am sunat pe telefon, din păcate era închis. Am încercat să-ți scriu pe Whatsapp dar nu primeai mesajele. Când ești disponibilă? Merci și sper sa reușesc sa trec pe la tine zilele astea.
 12. Deci nu știe nimeni nimic despre ea? A dispărut complet din peisaj. :(
 13. Salutari Colegilor de Forum! Am o întrebare pentru voi: cine ma știe ceva de Creața care lucra la un moment dat in Brazda pe lângă benzinărie, apoi spre gara la Pan Grup și parca și pe lângă Frigorifer? Mi-am amintit la un moment dat de oralul f bun pe care-l făcea. Totuși, nu am mai văzut nimic pe forum despre ea ... Voi mai știți ceva de ea? Mai activează sau nu? E prin alt oraș? Mulțumesc pentru răspuns. Mihai
 14. Buna Carima, Ai început programul? Pana la ce ora ești disponibilă astăzi? Merci.
×
×
 • Create New...