Sari la conținut

Angel

VIP Member
  • Număr conținut

    1.364
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Angel

  • Dată Naștere 01.05.2013

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    caelum et infernus
  • Interese
    abyssus abyssum invocat

Vizitatori Recenți Profil

2.491 citiri profil

Angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

244

Reputație

  1. Stai linistit...voi "zbura" in curand. Mi se pare grav ca tarfele si-au uitat locul. Mi se pare si mai grav ca si voi vi L-ati uitat pe al vostru! Tratati curvele ca pe orice alta fiinta omeneasca! Cand vi se da la muie..dati,inapoi, la muie! Cam unde pe planeta asta, cand ti se da la muie, te pui in genunchi si Te pregatesti sa dai o limba suculenta in cur? Sug astea pula pe bani si vor sa va bage pe gat ideea ca asta e ceva laudabil. Nuope..nu E laudabil! E INJOSITOR! Isi etaleaza pe aici frustrarile acumulate din aceasta "meserie" uitand ca a fost alegerea lor de la inceput. Se Asteapta la empatie... Cand clar n-ai cum sa le oferi asa ceva! Eu NU mi-o trag pe bani din lene si din dorinta de-a face un ban usor..si nici n-o voi face vreodata. N-am "puterea" asta. Observ ca mai nou e considerata o virtute!!! Sunt sigur ca exista si alte motive pentru care unele sau altele se apuca de prostitutie...momentan exclud acele cazuri!
  2. Picon se scrie pe sticlele de vin! Uite: http://badpoo.co.uk/home/wp-content/uploads/2010/09/picon11.jpg
  3. Eu i-am zis sa nu se joace cu focul si sa nu te mai invoce... Aia nu e legea lui OM? Legea lui Ohm se aplică pentru conductori electrici la capetele cărora se aplică tensiuni electrice. Legea lui Ohm spune că într-un circuit intensitatea(I) curentului electric este direct proporțională cu tensiunea aplicată și invers proporțională cu rezistența ® din circuit. Asta nu se aplica si la tigari electronice...??? Recte..cu cat ai un voltaj mai mare cu atat rezistenta atomizorului trebuie sa fie mai mare...altfel...arzi circuitul ??? Alo..astia cu circuitele electrice..imi explica si mie ce si cum? P.S scuze...scriam cu "voce" tare!
  4. Deeana , Sorina.........Xoxo...prea multi dujmani. Ce sa caut eu pe lista? Unde mai pui si smardoii? Ventrino si altii?
×
×
  • Creează nouă...