Sari la conținut

izdn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de izdn

  1. Ai grija cu noua vecina ca dac-o lasi pe ea sa te futa s-ar putea sa te ia cu targa dupa… eu de-aia am schimbat de dedesubt(sau dedesupt?) spre lateral ca imi era frica sa nu mi dea dauna totala. Si inca un aspect important de mentionat(numar pe degete de cate ori am patit si probabil o sa va regasiti aici) e ca m-am gandit asa putin dupa ce am plecat la una alta referitor la cum s-a intamplat cu domnisoara si in timp ce eram la volan (aprox 15’ dupa terminarea propriu-zisa a actiunii) mi s-a ridicat anti-furtu’ pana la volan(se trezise iar fara sa-mi dau seama), daca nu aveam grija puteam sa conduc fara maini si fara picioare. Acest aspect subliniaza unicitatea acestei experiente(e subiectiva treaba bineinteles) si faptul ca notele sunt de prisos.
  2. Ba baieti, lasati locatia ca daca vedeti fata va ia cu tremuriciu la cariciu. Dupa laudele de la baietii care i-au trecut pragul, am contactat-o ca sa ma conving si eu ... toate punctuale, instructiuni, whatsapp, scris programat venit si aia a fost. Cauti loc de parcare si intrii la locatie, usor de gasit, apartament ca pe Take Ionescu, nu e lux dar e curat si miroase bine peste tot, prosoape curate etc. M-a invitat la o igienizare prin dus si m-a asteptat pe pat in costumul Evei, mai rar fete care sa arate asa de bine dezbracate si naturale (fara silicoane, buze injectate, cur cu pungi in el etc), frumoasa foc la fatza cu trasaturi fine, am optat pentru OP, NP decartat 200 de crocodili la inceput (n-am luat FK si nici ON), discret pe masa. A inceput cu un fel de masaj erotic cu sanii, dupa a luat-o frumos intre ei, s-a tot uitat a masurat-o din priviri, un fel de joaca din-asta super misto fara graba si cu (as zice eu) destula pasiune pusa in sensul ca nu poti face asa ceva daca nu simti ca vrei sa o faci. A montat balonul si a inceput frumos cu masuratul soldatului cu limba usor de jos pana sus pe "spate", eu stand pe pat si ea la mine "intre picioare"... a facut un oral de oscar, lent, cu deep fara galgaieli sau pufneli, o tinea (aaaproape) pe toata in gura secunde bune, cu schimbari de ritm, te lasa sa o iei de cap si sa faci un fel de "face fuck", ii plac domnii mai gentili care scot barbarul din ei intr-un mod controlat. S-a pus ea deasupra fara lubrifiant si a inceput foarte incet apoi cu schimbari de ritm si tot asa, si dupa cateva minute am schimbat in lingurita unde e blana, ii vezi si curul, si sanii si fatza si acolo a fost spectacol, cu contre cu tot ce vrei se mula dupa ritmul impus, deja mi s-a sculat pula si nu mai pot scrie prea multe...note si mai multe detalii nu dau ca sincer n-as vrea sa se aglomereze fata, pentru mine e si de recomandat si de revizitat. Spor la toate si ciocane tari !
  3. Salutare baieti, dupa cum am fost acum cateva zile la Andreea m-am decis sa ii re-trec pragul mai de dimineata pe racoare. Prima oara am stat peste 30min d2d cu 1 fin din ON, astazi a fost similar doar ca actiunea propriu zisa a durat 25min-30min. Servit cu niste apa minerala cu gheata, pahare curate ca lacrima, masa curata la fel. Daca esti respectuos si finut cu ea(pana incepe actiunea unde mai poti scoate animalul la vanat) probabil ca nu se va uita la ceas si poti petrece frumos impreuna. Acelasi apartament curat si pus la punct, aceeasi fata tanara frumoasa si buna de luat acasa:)) nu stiu cei care ziceti de oral ca are « tenta » de deep, fata o ia pe toata si sta cu ea asa ca la analize(nemiscata) cateva secunde, poti sa i-o infigi si tu daca vrei, o mai tii de cap de par o ajuti, si totul e blanao. Se mai odihneste cateva secunde pe oral clasic si dupa iar te inghite daca nu esti pe faza, si tot asa. Pentru mine a fost spectaculos tare. De data aceasta cam 10’ am petrecut pe oral cel putin si vreo 15-20’ ‘=minute la normal, pe 2 pozitii, terminat la ON pe corp. Mie mi-a cazut cu tronc fata si cred ca o sa ii mai fac o vizita ca (cred) ii place si ei. O recomand cu caldura si tarie (ciocaneasca) si cred ca daca stii cum sa te comporti cu ea se deschide frumos si te poti fute linistit, poate incepe sa ii placa si ei la un moment dat. Numai bine la toata lumea!
  4. Buna ziua la toata lumea, Am reusit sa imi fac o programare in orarul domnisoarei, a decurs totul ca uns cu confirmare si detalii furnizate la fix cat sa apara ca si cum as fi stat acolo… apartament foarte curat baie curata etc, fata frageda frumoasa, aranjata, rujata… carnea statea ff bine pe ea, sani spre medii foarte fermi… si un cur ca in filme. M-a servit cu o apa si am stat cam 7-10min la vorba in bucatarie, am ascultat ce mi-a povestit, destul impact emotional, fata a fost si pe dincolo si s-a intors acasa ca aici ar fi mai bine. despre actiune : oralul e profesional, OP la inceput si ON dupa, cu deep, fata si a dat silinta si stie sa o ia cum trebuie. NP a fost mai greu domnisoara Andreea fiind stramta rau(sau na, stramta bine) si soldatul s-a chinuit un pic sa sparga poarta castelului, dar dupa a mers foarte bine. Am schimbat cateva pozitii, la un moment dat am zis sa treaca la oral NP unde am si aruncat prosopul…ca se pare ca nu avea destul timp fata sa terminam in timp util(se grabea sa isi primeasca mancarea). Si a cerut scuze si a zis ca o sa compenseze data viitoare. O recomand pentru o intalnire profesionala, punctele ei forte fiind aspectul fizic si oralul, accepta si oral mai hard din ce am vazut, nu prea e pe GFE si nici cu FK (nici n-am incercat). Pentru ce ofera nu dau note dar pot sa zic ca a fost o experienta foarte placuta si probabil o voi revizita in curand. Spor la bubuiala si ciocane tari!
  5. Am uitat sa adaug (si nu ma prind cum pot edita postarea anterioara) ca pozele sunt in concordanta cu realitatea cred ca e scos un tatuaj din ele si halatul 150 RON pt 30min/1 fin.
  6. Salutare Baieti, I-am facut o vizita domnisoarei Ana, mie unul mi-a placut destul de mult cum a decurs totul, in zona aia cu parcarea e un pic greu seara, dar nu imposibil. Nu o sa dau note, e usor de gasit strada si nr, scara e cea din mijloc pt cei care se prind, ajuns sus cu Ana in ceva lenjerie intima alba misto, semi-transparenta - e destul de inalta si fara tocuri pt gustul meu si slabuta, carnea sta bine pe ea. Foarte amabila, te invita sa bei ceva si/sau la dus daca e nevoie, eu am mers la reimprospatare si dupa in camera. Nu sunt amator de FK ON si din astea, am preferat OP si un pic de sex cat m-a tinut bateria :)) ce sa zic fata asta face un oral ca m-as mai duce o data numai pentru el, fara altceva - o ia ca pe acadea, o prinzi usor de par si poti sa i-o indesi pana la ceafa daca iti place… se uda natural si mie mi s-a parut ca nu se da in spate de la dominare soft (palme mai dure, strans de cur, de maini la spate si probabil si altele in masura in care ii convine). Inca o data nu dau note, cat despre pozitii eu am capitulat la prima pozitie - ea deasupra cu spatele la mine - stie sa dea din fund si e foarte cooperanta in caz ca ii ceri mai lent sau o pauza. Mie mi s-a parut ca serviciile sunt foarte bune si as recomanda-o ca sa va convingeti si voi. Numai bine si ciocane tari!
  7. M-am tot uitat si eu la pozele domnisoarei Ella si am zis sa ii fac o vizita, stabilit cu dansa cu o seara inainte sa mi scrie cand se trezeste ca sa pot sa vin sa ii dau cocosul dupa cafea. Mi-a scris pe la 8 dimineata, m-am dus sa o vad cum am promis. Ella e tinerica bronzata, piele catifelata etc ca in poze sanii medii cur de basm, era deja machiata, pudrata, parfumata, sumar imbracata atunci cand am ajuns - amabila, s-a oferit sa ma serveasca cu o apa, sa intru la dus … eram si hidratat si curat ca doar nu mergem in vizite nespalati (din respect pt noi) sau ne spalam acolo daca e nevoie. Actiunea a fost destul de misto, n-am apucat sa probez O, in rest a fost tot ce ofera…ca si cum te-ai intalni cu o fosta prietena cu care n-ai mai vorbit de mult si te apuci la vorba cu ea. Daca mai am timp poate ii mai fac o vizita pana atunci o recomand cu caldura. Locatie usor de gasit pe gps, loc de parcare la noroc, inauntru relativ curat(prosop curat, lenjerii curate etc), igiena doamnei fara cusur peste tot. Nu mai dau note, depinde si de interactiunea voastra cu dansa si de cum va purtati cu ea, eu cred ca am avut „noroc“. Numai bine si spor la ciocaneala!
  8. Dragi futaciosi, N-am mai scris nimic ca imi era cam lene dar astazi dupa o vizita facuta domnisoarei alexandra000, chiar mi-a venit cheful de scris. Locatie usor de gasit, etaj 4 fara lift, apartament frumos renovat la interior, curat, miros frumos etc. Domnisoara se tine foarte bine pe picioare si nu vreau sa dau note pentru ca mie unul mi-a placut foarte mult de si despre dansa... e frumoasa, are sani misto cu sfarcuri mici, fund destul de ferm mediu asa, piele catifelata, ochi caprui, par negru si niste buze senzationale, dantura perfecta. Actiunea a fost ca la carte cu niste jocuri cu buzele si limba dupa OP, ea jos si eu in picioare - cu un pic de deep si cu priviri perverse. I-am prins parul in spate ca sa nu o incurce la treaba si i-am si dat un pic de ritm si intensitate la oral, stie sa urmeze ritmul daca o iei finut. Trecut pe pat la NP pe la spate, cu un pic de vorbit/gemete intre timp - fata a dat contre si mai dadea si ea in R din cand in cand, un pic de tras de par (finut) si dupa maxim cateva minute am capitulat. Am plecat foarte satisfacut si o recomand oricarui futac care doreste o experienta excelenta cu o tipa super fierbinte si atenta la nevoile clientului (futacului). Eu ii dau 10 pe linie si mai departe numai de bine sa auzim!
  9. Salutari la toata lumea, Am discutat cu Andreea la telefon ieri pe la pranz si mi-am facut o programare pentru ora 23:00. Nu stiam exact cat stau asa ca i-am spus ca vedem la fata locului 30min/1h. Seara pe la 20-21 am resunat-o sa ii reconfirm ca asa am fost invatat de acasa sa ma port frumos inclusiv cu bagaboantele, ca doar suntem niste gentlemeni, ce pula mea? Ma eliberasem mai devreme si m-am dus in zona sa caut parcare pe la 22:30, am zis hai sa o sun poate poate - nu raspunde. Ii dau mesaj sa ii zic, draga Andreea sunt pe zona am parcat, da un semn cand esti gata(am banuit ca are scris nr care are programare la 23). Ce sa va zic, n am auzit de la ea ABSOLUT NIMIC nici pana astazi(un sms : nu te mai pot lua / tel imi pare rau a intervenit ceva etc) mi-a si respins de cateva ori apelul cand eram deja in jurul orei 23. Nu vreau sa ii dau adjectivele cuvenite dar daca mai sunt shogori care au luat si ei "teapa" ca mine, as propune sa o mutam la "de evitat". Timpul este foarte important pentru toata lumea, @Andreeakaira si e urat sa ne pui pe drumuri degeaba, mai ales cu programare facuta cu 11h inainte. Reputatia se castiga greu si se pierde rapid, si la cum vad eu lucrurile(subiectiv din experienta mea), tu ti-ai patat-o bine deja.
  10. Ce sa va spun... am ajuns si eu la domnisoara I s a ... locatie ferita, intrare laterala, bloc misto nou, urc cateva etaje lejer si bam, deschide usa o tipa bruneta cu par lung de te ia cu spaima la cat de bine arata... lenjerie sexy ochi frumosi... nu va zic de tate si cur ca stric farmecul... am inceput sa am palpitatii, mi a dat niste apa sa mi revin ca altfel nu stiu ce ma faceam. Fata e cu foarte mult bun simt si stie sa se faca fff placuta, are si ceva experienta prin diaspora cred, stie sa se poarte fff frumos. Dar acum sa trecem la actiune : a inceput cu un dans lasciv pe pat... statea in pozitia mama iedului si te ademenea sa admiri cum da din popou... vai vai, s a frecat de soldat si mai punea si mana tot cu spatele fiind, de am crezut ca mi paraie chilotii ca lubenita de Dabuleni in august, cand o tai...soldatul voia la razboi ca vorba aia : "nu ii problema de razboi"... am uitat si cum trebuie sa trag de haine ca sa ma dezbrac dar noroc ca inca mai eram pe pamant si am aruncat rpd pe jos tot, dupa care a trecut la un pic de OP... clasic cu un pic de eye contact, cu lovit peste limba, tras usor de par si un usor deepthroat fortat de mine. La NP s-a suit pe mine si a inceput sa sara ca la rodeo, daca o lasam pe ea imi dadea cartonas dupa 2min... finalizare afara din prezervativ, comunicativa in tot timpul asta, porno rau privelistea si actiunea. Virat 300 pentru Domnisoara cu tot cu ciubuc. Merita sa fie la top pentru ca are toate calitatile, si cred ca va si ajunge. Eu ii dau 10 pe linie : aspect, actiune si locatie. Ciocane tari sa aveti!
  11. Am reusit sa o vizitez pe domnisoara Lore(dana), ma bucur ca exista asa servicii de calitate prin Banat. Pot sa va zic ca daca va plac fetele mai slabute, firave si cu forme nu foarte pronuntate, ea este o alegere extrem de buna. Te asteapta imbracata sexy, inalta 1.70 + tocuri, amabila, nu se uita la ceas sau sa te faca sa te simti grabit. Iti ofera si GFE, se apropie de tine si e amuzanta, incercand sa combine utilul cu placutul. E cam riscant sarut / ON, ea nefacand asta. Sunt multi factori care intervin si bolile pot fi chiar grave - mai rau, exista purtatori pasivi de virusi si bacterii. Fata stie ca poate vrea o familie in viitor si nu se baga la schimb de fluide, de apreciat si asta! La actiune : stie oral, stie si normal, ii place, se mai uita la tine daca o confrunti cu privirea si miroase mega misto, pasarica e o adevarata menghina (se vede si dupa aspectul gurii asta) si ii place ce face (se uda, geme subtil). Asta e de apreciat ca se implica si face tot posibilul sa te simti bine... Avantajul e ca e super slabuta si poti vedea cand isi tensioneaza abdomenul in momentele de sextaz. Ii ofer note foarte bune pentru prestatie, ambianta si atitudine, locatia nu e foarte discreta dar cui ii pasa intr un bloc de 10 etaje cine vine si cine pleaca(in afara de camerelor de supraveghere retrase la pensie care oricum n au ce face toata ziua si studiaza tot). Fata e de vizitat cat mai des la ce tarife are ar putea sa sparga topurile "protejate" :D. Cat pentru Lore, o recomand cu caldura. Numai bine si scule tari!
  12. Ce bine ca s-a reintors aceasta fata draga... Azi am vrut sa ii fac o vizita dar din pacate nu am reusit sa gasesc locatia... Cred ca e o smecherie pe acel bulevard al Eroilor si probabil se intra cumva pe la alt numar ca sa poti gasi de fapt numarul indicat de domnisoara... Daca cineva reuseste sa ajunga poate ne lumineaza si pe noi cumva, fara sa indice locul exact in postare. Numai bine si scule tari!
  13. Sunt cam ca ale Andreei Marin, poate doar un pic mai groase, ca sa iti faci o idee. Vezi acum cum a postat poze noi, ati putut sa va dati seama ca cele 3 poz3 initiale de pe publi nu o avantajau foarte tare. Hai noroc!
  14. Ideea e ca omul n a finalizat dar a respectat programarea... N ai inteles nimic. Si Monica i a lasat la 100 de lei "nefinalizarea", de fapt...
  15. Nu mai am ce detalii sa va ofer, dar daca domnisoara are oportunitatea sa plece pe dincolo, intr o tara mica dar cu o gramada de bordeluri si destul de scumpe, as zice ca are si fizic si tehnica si stie sa se faca placuta. Daca nu faci click cu ea(n a fost cazul la mine), e normal sa fie mai incordata situatia. Dati va si voi seama cum ar fi sa dai la nuca uneia de care nu ti place, dar trebuie pt ca te a platit pt asta. Numai bine si scule tari!
  16. Se poate, dar asta prin comparatie. Raman la parerea initiala, ca e la inceput si serviciile pot creste in valoare foarte repede. Cat despre aspect fizic, e ireprosabil, convinge-te :) sustin ca pozele o dezavantajeaza, fata a fost sportiva. Acum daca pornim la comparatii cu alte fete, e normal sa avem preferinte diferite si sa ne sustinem punctul de vedere pro/contra tarifelor si serviciilor. Te invit sa ii faci o vizita si dupa sa ne spui cum a fost. Numai bine si scule neindoite!
  17. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-Timisoara-/7b01627170696354.html Dragi futaciosi, Domnisoara din poze, din Rep. Moldova, pt scurt timp in Romania, dupa cum spunea va pleca in strainatate. Pana atunci, nu stiu daca mai e topic deschis, dar fata merita vizitata. Are 18 ani, 1.72, carnita tare pe ea, sani spre mari, fermi, cu sfarcuri mici, miroase frumos, piele fina, fund bombat rau. La fata e copilasa, frumusica, satena ochi caprui cu buze apetisante. Ii place sa faca oral(protejat am cerut), dantura buna, se misca bine bine deasupra si se uda natural. Pozele o dezavantajeaza, arata mai bine in realitate. Halatul 150 30min /250h, e la inceput fata deci discutati cu ea ce vreti cand ajungeti, eu n am intrebat prea multe detalii. Locatia e corecta, bloc comunist 4 etaje, baie ok cu prosop curat, zicea ca se muta de acolo oricum. Numai bine si scule tari!
  18. Si sa nu uit, amenda la sfarsit a fost 200 Ron, fara sa comenteze de timp, cam 1h si 5-10 min door to door.
  19. Salutari ... Tinand cont ca nu prea am mai avut timp sa merg in vizita pe la domnisoare, am reusit cumva sa imi fac o fereastra si sa fac si rost de "malai" sa ma rasfat putin ... am ales sa revin la Bianca, alaturi de care acum cateva luni am avut o experienta cel putin superba. E a doua recenzie pe care o fac in acest topic asa ca nu voi mai descrie prea mult ambientul, locatia, baia, prosopul curat pe care l-am primit etc. care toate sunt de 10. Am ajuns dupa o zi destul de obositoare, incarcata si incarcat destul de bine intr-o seara pe la domnisoara din poze. Am stabilit la telefon cu jumatate de ora inainte, i-am zis ca am mai fost pe le ea cand era pe la inceput, nu si-a mai adus aminte, dar am facut-o eu sa isi aduca aminte fata in fata(live). M-a intampinat intr-un costum in ton cu costumatia lui "Mos Craciun", preponderent rosu cu puf alb, cel din pozele mai recente si niste tocuri, o atitudine foarte buna. M-am descaltat frumos am facut un dus ca nu am reusit sa ajung pe acasa si apoi m-am pus frumos pe canapea si i-am dat scena BIancai, a pus muzica si a inceput sa danseze. N-am rezistat un minut, m-am ridicat si am inceput si eu sa dansez cu ea, super misto se misca, se freaca de tine te pipaie, se uita in ochii tai cu o privire "porno", era imbracata sexy... ce sa mai... mi-am largit chilotii cu cel putin doua numere. A dansat ea ce a dansat si cum ne-am incins destul de bine, pipaieli, frecat, dans ... am mers in camera unde a inceput nebunia. S-a frecat initial de mine in timp ce eu stateam pe spate, apoi a pus un prezervativ si a inceput sa faca un oral calm, cu schimbari de ritm si "8" -uri, ii este caracteristic aceasta tehnica. M-am urcat peste ea apoi, a pus niste lubrifiant si dai dai dai pana am fost aproape de "finish", am rugat-o sa imi faca repede un masaj si sa dea prezervativul jos, ca eram plin si poate se spargea sau mai stiu eu. S-a conformat si am finalizat la masaj destul de bine, mi-a placut destul de mult pot sa zic ca am aterizat pe spate dupa si simteam cum imi tremurau putin mainile si picioarele de la ejaculare. Am facut o mica pauza in care am intretinut o conversatie normala, mi-a mai povestit ea cateva din planurile ei de viitor, habar nu am daca sunt adevarate sau nu si n-am chef sa fac anchete acum. Dupa ceva timp am inceput si nr.2 dupa scurt timp la care bineinteles n-am finalizat, dar am schimbat o gramada de pozitii, Bianca fiind aceeasi pe care am cunoscut-o la inceput, foarte amabila si atenta cu mine. Am tinut-o vreo 30-35 de minute pe miel, n am putut finaliza, dar mi-a placut destul de mult, fata se misca f. bine si cand sta deasupra, danseaza pe tine si sare pe tine de zici ca esti la "rodeo". Cred ca ar fi mai bine daca ar creste ritmul progresiv cand are ea comenzile, poate doar in cazul meu, dar mie asa imi place. Am incercat sa o stapanesc, s-a conformat si m-a lasat si pe mine sa ma misc, gemea, nu prea ma intereseaza daca ii placea sau nu pentru ca am mers acolo sa ma simt bine eu, nu ea, dar sa nu ma intelegeti gresit, n-am fost badaran sa mi bat joc de ea sau sa ii dau sa o doara... pana la urma asta e adevarul si nah, daca ii place fetei de tine atunci chiar se poate simti si ea ok, dar asta nu prea ai de unde sa stii... Sa dau niste note : oral - 9 (protejat, dar tehnica e buna, semi deep, niste 8-uri, fara prea multa mana) normal - 9+ se misca super ok, sta cum o pui, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine, geme, mie nu mi se parea ca geme fals si nici ca e larga. Acuma nici ca o virgina nu are cum sa fie tinand cont de ce face ... sa fim seriosi, ce-ati vrea sa se coase in fiecare noapte sa ramana stramta ca la inceput si dimineata sa isi scoate firele ? ... locatie - 10 - obscur cu lumina de lampa, atmosfera super faina, are centrala acolo deci n-a fost problema sa fie frig, acolo la demisol. GFE- 8 - e amabila dar nu saruta si face oralul protejat, in schimb pune mana, se freaca, se da pe langa tine si e fff amabila. M-am convins din nou ca nu si-a schimbat atitudinea fata de clienti, acuma depinde si de voi cum o tratati, de varsta, de aspect si de mai multi factori. Nu vreau sa va jignesc sau sa credeti ca sunt eu Rocco Siffredi, dar e foarte greu pentru o femeie sa trateze pe toti clientii exact la fel, indiferent de varsta, aspectul si comportamentul lor. Cei care sunteti dezamagiti, fiti putin empatici, puneti-va in locul ei si ganditi-va cum v-ati simti daca ar trebui sa gauriti si sa lingeti in pestera, pe bani, o femeie trecuta de a doua tinerete care nu arata cine stie ce, tinand cont ca ati vrea si voi ceva mai tanar si mai proaspat, bucurati-va ca ati reusit sa ajungeti la o tipa tanara, care nu e cine stie ce de scumpa si care incearca sa va faca sa va simtiti cat mai bine in compania ei. O recomand si am recomandat-o pe aceasta domnisoara, e finuta, draguta, are forme, stie sa se futa si sa se faca placuta, nu cred ca exista nici un dubiu in privinta asta. Numai bine si spor la ars ~
  20. izdn

    Camy 0737568941

    Vacanta, relaxare, cel putin asa zicea
  21. izdn

    Camy 0737568941

    Salut. Inainte, am fost la ea intr-un weekend si mi-a zis ca lucreaza doar pana joi, saptamana care a urmat, ca sambata trebuia sa plece si mai avea de lucru, bagaje etc.
  22. Sa va povestesc de tipa asta ... avea locatia inainte pe langa UMT, intr-un camin din-ala de nefamilisti de puteai sa intri si de pe geam. Am mers intr-o noapte pe la ea ca aveam niste coaie cat grenada si ea era singura disponibila la ore destul de tarzii. Am sunat-o mi-a zis ca e ocupata si ca doar intr-o ora poate. Am ajuns prin zona, am frecat menta si dupa vreo 40-45 de minute i-am mai dat un telefon. Am reusit sa ajung pana la urma la locatie dupa inca 15-20 de minute. Cand ajung acolo surpriza mai era o tipa cu ea. Mi-am dat seama dupa tate si voce ca aia cu care am vorbit la telefon e de fapt dispecera domnisoarei din pozele de mai sus... M-a intrebat cat vreau sa stau, i-am zis o ora si banii inainte. Zis si facut i-am pus 1 foaie jumate pe noptiera ( atata era tariful pe atunci ) si-a scos catelul afara din camera si pac ii suna telefonul. Era putin grabita a vorbit la telefon si a zis ca in 20 de minute e ok sa vina, vorbind cu respectivul. Atunci am vrut sa ma ridic sa iau banii si sa plec, mare greseala ca n am facut asa. O intreb, pai stai putin cum ii spui sa vina in 20 de minute cand eu am zis ca vreau sa stau o ora, la care mi-a raspuns, lasa ca asteapta el. Ok, daca asa e moda ne conformam. S-a uitat la pula mea ca vaca la poarta noua de parca n-a mai vazut in viata ei una si m-a intrebat daca am ceva ca ei i se pare ca nu e in regula ceva, i-am explicat ca nu e nimic, facusem dus cu ceva timp inainte, chiar nu stiu ce a vazut. S-a frecat un pic de ea a luat-o in gura de cateva ori, dar asa superficial, un fel de labo-muie ca sa zic dintre care 90% "labo", cand a vazut ca e beton a pus prezervativul si s-a urcat peste. Nimic de zis, dar sarea in pula mai des decat ar sari o masina daca mergi cu 100/h printr-un drum de tara plin de gropi, ziceai ca ii pe Duracell, turbata rau. Ii zic stai putin ca nu e ok, m am pus eu peste si am inceput sa ii dau ca sa ma pot controla. N-am rezistat prea mult, dupa 10 minute maxim de la contact, mi-a parait morcovu`, mi-a ridicat ea prezervativul inainte sa ma termin ( macar atat ) si apoi rapid la baie sa nu cumva sa se imbolnaveasca de la vitamax-ul pe care i l-am daruit pe burta/sani/maini. Interesant, i-am explicat apoi ca a fost ok dar nu vreau sa mai stau un numar si sa-mi dea 50 inapoi. Aici a inceput show-ul... S-a enervat putin, am simtit-o cum ii tremura vocea si spunea ca ea nu da banii inapoi ca daca iei o ora si vrei sa stai doar un numar ramai cu banii dati. Ok, i-am zis hai sa mai facem un numar atunci, treci la supt. Atunci s-a panicat putin, i-am explicat ca e mai bine asa ( sa mi dea banii inapoi si sa primeasca urmatorul client ) decat sa ii bag politia in casa atunci pe loc. Fiind pustoaica ea credea ca isi permite sa faca figuri, am iesit afara mi-am aprins o tigara si-a aprins si ea si surpriza a aparut un URS cu o masina cu "Security" pe ea care se tot uita la mine si discuta cu domnisoara. Banii inca nu ii primisem. Dupa ce au vorbit ei vreo 3-4 minute, probabil ca si ala era pe acolo sa o pompeze, a venit si mi-a dat banii dar asa in scarba, parca ea mi-ar fi facut un favor mie nu eu ei. Sunt PREA retardate unele. Sa va spun si de ce. Intr-o ora poate sa aibe si 3 clienti, poate chiar mai multi, ca acolo era in regim de fast-fuck. Daca eu am plecat si i-am lasat 100 de lei vine si ala si ii lasa 100 lei, trec 40-45 de minute in total, ea ramane cu 200 lei. Daca stateam o ora ii dadeam 150 lei si poate ala se plictisea sa astepte, ca doar statea vreo juma de ora lejer si pleca si poate nici nu mai venea niciodata. Dar ce sa le ceri la parasutele astea cu 3 clase ca si trenul ... Ca aspect tipa e simpatica, are o fata de copila cu pielea fina, putin tuciurie, cred ca vine de prin sud de la prazari dupa accent si culoare, are niste tate spectacol, slaba are si ceva cur, dar nu e WOW, tatele o ajuta mult. Cat despre atitudine si maturitate pot sa zic ca tind spre 0. Locatia de dinainte era iar cu nota sub 5, prestatia rapida in regim de fast fuck, ORAL : 3-4 si NORMAL - 5 se misca de parca era teleghidata si pusa pe frecventa de ultrasunete. Poate si-a schimbat atitudinea din vara si poate si-a dat seama, odata cu un nou catel si o locatie noua ca trebuie sa schimbe ceva si la comportament, nimanui nu ii pasa daca se preface, pana la urma fiecare trebuie sa ramana satisfacut. Asa, doar ca o paranteza, nu inteleg cum pula mea cu tot cu dispecera pe care o avea, la care probabil ii dadea o acadea, o tigara si cainele in brate din cand in cand, nu era in stare sa faca programarile astfel incat clientii sa nu se intersecteze... sincer la cum ii punea sa vina, probabil ca la toti le zicea "vino in 20 de minute", avea 3 mije si 3 guri, cel putin + 6 maini ca Shiva din Mortal Kombat, sa bata laptele de la 3 ciocane cu 3 si cu celelalte 3 sa se tot scarpine in barba si sa se mire de ce oare nu toate pulele/pulile arata la fel ... ce mai pot spune decat patetice, despre tipa asta pot sa zic ca e prea mirata, sincer, la ce privire&reactii are si nu cred ca s-a pus problema sa nu ii fi placut de client in cazul meu de subsemnatul, pentru ca din cate am citit, cam asa se purta si cu altii si nu cred ca toti suntem prea "naspa" pentru tatele ei de furnizoare la Milka... De recomandat, la cum era inainte/ cand am fost eu la ea n-as recomanda-o, cine stie poate era noaptea tarziu ( dupa ora 1 ) si lucrase mult in ziua aia, dar stia ca o sa se poarte ca un gunoi nu inteleg de ce a mai luat clienti in ziua respectiva, poatea ea nici nu si-a dat seama de atitudinea pe care a adoptat-o. Ca aspect e de la buna in sus, inclusiv simpatica la fata, fara dinti lipsa sau putori pe la pisicuta, nici n-am apucat sa o explorez prea mult cu degetele dar pot doar sa zic ca nu putzea. Creme sau balsame sau alte prostii nu cred ca avea pe ea, si parul era cat de cat ingrijit ( nici ala nu putzea ). Cu o atitudine mai cizelata, cred ca domnisoara asta ar putea sa faca o cariera stralucita, ar putea pune si un pret mai mare pe servicii, dar eu cred ca e destul de departe de asta... Astea fiind spuse, daca sunteti zgarciti cu banii si vreti GFE si fara graba v-as zice sa spuneti PAS, daca vreti fast-fuck si o tipa care arata de un 8-8.5 puteti merge. Oricum, sunt fete care la 200-250 de lei/h te pupa si in cur si iti si mananca "cacatu`", asta de aici are mici sanse sa ajunga la valoarea lor ( Cami, Bianca din Sagului si altele). Numai bine si spor la ars !
  23. izdn

    Camy 0737568941

    Salutare ! Camy va reveni dar nu se stie cand. Am fost si eu pe la ea, am stat doar 1 nr -> 150 de lei grei. A respectat programarea, daca suni ai sanse sa iti intre casuta tinand cont ca nu are setata functia de "apel in asteptare". Am intrat in apartament, locatia relativ discreta dar era in plina zi si mai treceau oameni pe strada, oricum nimic deranjant si daca te intalnesti cu cunoscuti poti da o vrajeala f. rapida. Am intrat inauntru, apartament f curat, termopane gresie baie impecabila totul ok, mici probleme cu piedica de la garnitura de dus. Tipa la vreo 1.65, tate medii , cur misto si craci frumusei, imbracata sexy, pe tocuri, foarte amabila. Am facut un dus, apoi am intrat in camera, preludiu super interesant, mozoale, te unge cu ceva ulei pe pula si dup-aia se freaca ci bucile de tine si fata in fata si invers, iti ma da niste priviri de mori acolo. 3-4 minute asa apoi a venit vremea sexului oral, care a fost "the best ever" ca sa zic asa... cu priviri pervese, limbi pe oua, DT etc in inca 4-5 minute mi-a dat "un clocot" si am finalizat oral, fiind si ajutat intre timp de o mana a domnisoarei care masa ouale, ce sa mai zic, geniala senzatia... Sa dau si niste note : Locatie - 9/10 Domnisoara - corp : 9 fata : 8/9 , prestatie 10 cu *, GFE - 10, Igiena - 10. Clar de revenit cand mai e disponibila, isi merita locul aici. Recomand cu caldura.
×
×
  • Creează nouă...