Sari la conținut

el.huron

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

el.huron a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 26 2013

el.huron a avut cel mai apreciat conținut!

Despre el.huron

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    INAINTE CA RUSII...

el.huron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Cred k sta p undva p ap k vine rpd,e si eleva p la liceu din branesti,akm na...merita doar dak esti in trecere Tortura limbii romane e penalizata de regulament... de asemenea si postarile care pot fi interpretate ca reclama. Citeste te rugam regulamentul... Pana una-alta ai o 5 zile off pentru studiu. A.
  2. Skydiver fratee ai talen de povestitor,am ras d m.am prapadit d felul cum povestesti aici Atentie mare... off-topicul nu este permis in sectiunile fetelor! Citeste te rugam regulamentul!!! A.
  3. salutare rasfoiesc anuntul.ro categoria diverse si gasesc un anunt:ADRIANA,19 ani...iti propun cv deosebit:un sex nebun in masina,oral cu finalizare,normal,fantezii.zona branesti. 0766782818.e-mail:[email protected] 80 fin / 150 ora CUNOSCAND FOARTE BINE ZONA BRANESTI,sun p la ora16 dupa amiaza,imi spune fata detalii ca pret 80 ron finalizare oral nepr +norm prot..zona branesti si o mica problema:programul ei incepe de la ora 17!ajung in branesti p la ora stabilita,mai exact la sensul giratoriu cum imi spusese la tel,si sun fata...nici un rasp,insist cu telefoanele si intr-un final rasp si ea p la 17-20,motivand k e inca lumina afara si k sa nu fie vazuta de cineva...si ma indruma la tel k ies din branesti si ca de fapt trebuie sa ajung in islaz(fiind urmatoarea comuna spre fundulea)aj la intrare in sat,comuna islaz si sun,rasp si vine fata imediat de p prima strada d p partea dreapta Urca fata in masina,intadevar e cea din poze la vreo 18-19 anisori blonduta,vorbareatza,parfumata imbracaminte ok,fara k sa atraga atentia prea mult pana aj la intalnire....c sa mai..aspect si comportament ok. Ne dam, la barfa in masina,o gluma ...bla blabla..si trecem la fapte p bancheta din spate..sa dezbracat rpd fata,apoi si p mine,saruta foarte ok,poseda o pereche de sani de COLECTIE,kiar ok!si trece la fapte cu un oral neprotejat lent,deep,meseriasa in ciuda varstei,de durata ,cam10min,fara sa fi obosit prea tare..DUPA CARE KIAR AM AVUT CURAJUL SA-I GUST PASARICA..geme knd simpte limba p ala mic al ei si kiar s infoaie.. .mi-a cerut voie daca poate sa puna balonasul,si dai meserie cu ea p mine!am incercat si o caprita,terminand cu zgomote....asta pt ca ea gemea fals,precizez k e foarte curata la pasarica cu iz placut,NIMIC DE REPROSAT!pret 80 finalizarea REZULTAT CAPITOL INFATISARE- OK. se comfirma REALA oral neprotejat normal protejat saruta ok
  4. salutare d-lor pot sa precizez k am fost si eu o data la monica,trapezului da,e o doamna de vreo 35 ani am aprox eu,intradevar locatie ok,parter,dus cu prosoape scoase din sifonier amoptat pt oral neprotejat,normal si anal protejat,doamna folosind lubrifiant + 2 vibratoare,faptul care ma deranjat ft tare a fost at cand sa-mi dau drumu la oral,p sanii ei,doamna scoate rpd un servetel nus de unde si imi apuca p...cu el k eu sa-mi dau drumu...vazand asta am ramas surprins si instantaneu mi-a pierit keful...evident k nici nu mai aveam cu c continua... locatie ok oral 2 anal 7 Refa recenzia ca la regulament, te-am mai avertizat si in alt topic! Shi nu mai scrie k p mess k n ametzeshti shi yey bataye la kuru gol!
  5. salut am vizitat si eu cuibul acesta de viespi....intradevar locatie ok,dar...cu fata micutza de la tara...lasa de dorit prestatia,oral neprotejat mecanic,normalul protejat fafa nici un fel de imlicare..mai mai sa.mi moara si pixul la normal...daa..noroc k am finalizat rpd cu ockii inchisi ,asta k sa nu vad nik...asa pret asa prestatie...la telefon cnd suni pare zana...dar realitatea...varza..
  6. salutare,e prima recenzie a mea sa speram k o sa ma pot face inteles fata apare p anuntul.ro POZE reale noi,blonda,masaj relaxare,cervical,terapeutic,preludiu,masaj erotic combinat cu companie oral si normal,60 fin.,sunt singura in locatie 120 ora....vazut sunat programare.o juma de ora,imi spune fata la rond la piata alba_iulia,bloc cu BCR,urc la XXX si mi se deschide o usa la un ap,o doamna blonda,la 1.70 bunicica asa imbracata sport...singura in locatie..platesc 120 ron pt o ora cu o finalizare si masaj terapeutic caci aveam un junghi in pate....merg la dus,kam dezordine prin baie,apa p jos,gel de dus nu,in schimb imi aduce fata prosop curat,in fine,termin dusul rpd,imi ofera o cafea,o tigare,n dam la barfa si aflu k fata are vreo 32 de ani,bem cafeaua si trecem la treaba,incepem cu masajul...ma unge fata cu ulei si incepe cu un masaj terapeutic de te ridica d pe boala,meserie de masaj cam de vreo 40 min,ok!trcem la un oral neprotejat,fara depp,pasarica curata,epilata fara alte mirosuri...facem un 69 si n bagam la un normal protejat cu ea deasupra,se mica binisor geme fals,evident,si si termin cam rpd...inapoi la dus pt ca eram plin de ulei.. akm pt nota...o cataloghez..mediu IN PRIMUL RAND POZELE MI SAU PARUT REALE LOCATIE OK,DAR LASA DE DORIT LENJERIA PATULUI NESKIMBATA DE CV ZILE .... ORAL CUM VREI!nepr/prot masajul foarte ok O NOTA...7
  7. salutare salutare d_lor!!! futi nu futi vremea pulii trece,asa k la kat de multeee
×
×
  • Creează nouă...