Jump to content

sxs

Serious Contributor
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 Reputatie Excelenta

About sxs

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

3,547 profile views
 1. 666,number of the beast or of the best? ca din recenzii nu prea rezulta...
 2. Filozofule! Daca sexul platit e o laba facuta de altcineva,cel neplatit ce e?Cum te vezi tu in cele 2 ipostaze(asat in cazul in care ai experimentat si sexul neplatit altfel decat cel din planul social pro bono practicat de unele escorte)?
 3. vai de tine...nu esti tu calificata sa mi te adresezi,vezi-ti de suptu' tau
 4. si ia-ti si colega tzepara si mutati-va din categoria lux ca n-aveti nicio treaba...pentru voi ramane ceva aspirational,imposibil de atins in 2021(cel putin)
 5. si cam cum ai vrea tu sa fii contactata?
 6. astai candenta,futacios dupa futacios,cu pauza cat dureaza sa plece unu' si sa urce altu'?! :))) una bella sex macchina!
 7. Ba,eu turbez cand una d'asta ma face sa tai orasul asta-n doua ca sa ajung la ea si-mi da tzeapa! motivand ca are client care vrea sa prelungeasca...ce pm sa inteleaga o centurista care are fractii de 5'-10'-15-30'- 40'-45'-60' si o suge aiurea ca vrea sa fie respectata?! motivand ca altii dintre voi au inteles,numai eu sunt mai nebun da-l,ma,in pm de lux... fa,intelege ca de lux ar trebui sa fie si atitudinea,nu suma finala si nu-ti mai bate joc de timpu' nostru!
 8. Mda,sovaiala aia este strategica,o aplica de fiecare data,cred,cu fiecare client...de fapt,ar vrea sa nu,da' daca are analul in meniu,il mai face,din cand in cand. Ref pipait,incepe ca nu acolo,nu asa,textele cunoscute...in rest,vorba multa,sa treaca timpu'! Vorbesc in cunostinta de cauza,dupa vreo 4 vizite
 9. Mda,sovaiala aia este strategica,o aplica de fiecare data,cred,cu fiecare client...de fapt,ar vrea sa nu,da' daca are analul in meniu,il mai face,din cand in cand. Ref pipait,incepe ca nu acolo,nu asa,textele cunoscute...in rest,vorba multa,sa treaca timpu'! Vorbesc in cunostinta de cauza,dupa vreo 4 vizite
×
×
 • Create New...