Sari la conținut

monte29

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre monte29

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

monte29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Bună. În ce oraș te găsim săptămâna asta?
  2. @Diiana, am eu o fantezie momentan sau mai bine spus mi s-a pus pata pe acest tip de femeie. Mersi pentru răspuns, O sa iau în considerare oferta ta în viitorul apropiat, dar acum aștept răspunsuri de la camarazi pt fantezia mea.
  3. @zombaz, mersi pentru răspuns, dar eu as prefera sa fie din Cluj, pentru ca aici stau. Mersi
  4. Salutare! Caut o escorta vopsita blond-argintiu, siliconata, botoxata peste 30 de ani☺ recomandari? Ms anticipat
  5. Se scrie dizabilitate cioaro nu dezabilitate e a 3 oara cand scrii cuvântul gresit. Indreapta ti nasul si dupa aia vbim. Deci acum zici ca am si strabism. Imediat o sa minti ca am venit in scaun cu rotile. Nu te ai saturat de minciuni?
  6. Stii prea bine cum a fost totul. Ia un memo plus ca sa iti revii. Dar iti reamintesc eu. Am intrat si am rămas dezamagit, pt ca pozele promiteau dar is prelucrate foarte bine. Am fost înșelat. Am cerut sa iti vad colega, dar nu mi a plăcut nici ea si am zis sa rămân. M am dus la baie sa ma spal si mi ai dat un prosop ud si murdar asa ca m am sters cu hartie igienica... ai inceput sa ma grăbești ca ai alta întâlnire. Am inceput actiunea dar in 5 minute a sunat alarma continuu, telefon care tu l ai setat asa intentionat. Iar mie mi a murit. Ai zis ca nu mai e timp si ca nu mai faci nimic. Repet dupa 5 minute. Vbeai urat si arogant. Te am rugat sa continuam. Iar tu m ai refuzat, dar banii mi i-ai luat la intrare. De negociat nu am negociat doar ti am zis ca am vazut pe un site ca e 100 lei, tu m ai corectat, eu am verificat repede pe net si mi am cerut scuze. Am zis ca nu e corect ce faci si am zis ca o sa iti fac o recenzie negativa. Si am plecat. Tie ti se pare corect ce ai facut? Pt m-ai jignit de repetate ori gratuit fara a se lua masuri asupra ta. Cred ca e ok sa ti zic parerea mea acum. Mi a picat fața pt ca esti foarte urâtă pt mine. Ai văzut ca arat bine, si sunt apropiat de varsta ta, probabil ca nu m as uita la tine niciodată pe strada la ce stramba ești. Esti doar o zburătoare analfabeta și cu gura mare care peste câțiva ani o sa vanda semințe la intersecție. Pt mine esti doar o ȚEAPA
  7. Draga mea nu coneteaza ca esti de etnie ci contează comportamentul tau care lasa de dorit. Se observa si din felul cum jignești. Chestia cu sirena a fost o glumă răutăcioasă de a mea pe care nu ai priceput o. Poti sa lucrezi si pe o ambulanță asa ca nu e lauda ). Asa ii jignești pe toti care nu iti dau dreptate si care argumenteaza impotriva ta ca is prosti? Iar in privinta igienei mele sunt sigur ca e ok, eram dusat cand am venit la tine, plus ca am incercat sa ma iginiziz si la tine, lucru aproape imposibil cu conditiile oferite, respectiv prosop folosit di murdar, dar de ce sa te legi de mine, daca nu cu minciuni. De ce sa fiu eu o țeapa? Nu am venit la tine, nu te am plătit, plus ca m am comportat si frumos. Din partea mea tu esti o țeapa pt serviciile tale de 2 lei.
  8. Si nu te am amenintat cu nimic ca daca nu negociezi postez in defavoarea ta. Pur si simplu te am intrebat cat e pretul iar tu ai zis 120 iar eu ti am zis ca am vazut 100 undeva. Dupa care mi am cerut scuze ca era 120 intr adevar. Oricum din tot ce ai postat tu 90 la suta is minciuni pt imagine
  9. Draga mea in baie m am dus pt a ma spala, chiar ma impresioneaza imaginatia ta. Nu am stat mai mult de 2 minute, dar si alea 2 minute le am stat pt ca mi ai dat un prosop folosit si a trebuit sa ma sterg cu hartie igienica. Iar cu respiratia prosta nu stiu de unde ai inventat o, dar pt informarea ta chiar colgate am folosit. Nu ma interesează sa intru in polemici cu tine, o sa las si alti utilizatori sa comenteze.
  10. E prima recenzie si o sa fiu obiectiv. Mie personal nu mi a placut, mi se pare a fi de etnie si cam uratica si la fata si la corp Pozele o avantajeaza foarte mult. Acum sa va povestesc actiunea. Locatia e vis a vis de Zepter. Cred ca mi a cam picat fața cand am vazut o, am fost dezamăgit si cred ca a observat. Dar dezamagirea nu s a terminat. Am ales totuși sa raman. Mare greșeală. Fata si a pus alarmă sa sune in 5 minute si suna intr una, încât mi a omorat tot cheful. A dat jos prezervativul si a zis ca ea nu mai face nimic ca ma termina cu mana. La care eu m am enervat i am zis neplacerea mea, pe un ton politicos iar ea mi a aratat usa. Prețul dezamagirii 120 de lui. De revenit? Poate doar in timpul serviciului meu, nu cred ca vreti sa stiti unde lucrez, dar merg cu sirena pusa uneori ). Sa aveti bafta mai multa decât am avut eu!
×
×
  • Creează nouă...