Sari la conținut

dante27

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre dante27

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

1.870 citiri profil

dante27's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

46

Reputație

  1. Am reusit sa o vizitez din nou pe Sasha. Aceeasi bunaciune, acelasi comportament pro-client, pe scurt a fost o vizita foarte placuta. Notele raman aceleasi, sper sa mai viziteze Suceava.
  2. Salutare. Am reusit zilele trecute sa-i fac o vizita Dianei, dupa o programare facuta cu o zi inainte pe whatsapp. Foarte deschisa si comunicativa, mi-a dat indicatii precise pentru locatie, vestitul bloc albastru. Ajuns sus, m-a intampinat cu o vestimentatie sumara si cu un zambet larg. M-am invitat la dus, si mi-a zis ca la ea oricum dusul e obligatoriu, deci +1 pentru igiena. Am optat pentru o ora, cu 2 finalizari. Ca look mi se pare ca e putin mai plinuta decat in primele poze din topic, ultima poza, cea de ieri, pare recenta. Oricum, nu se poate spune ca e grasa, ci arata foarte bine. Nu detaliez foarte mult actiunea, dar ca note dau: Atitudine: 10 - foarte deschisa si comunicativa Igiena: 10 Locatie: 9.5 - curat, prosop de schimb, gel de dus, patul scartaie putin Oral: 9 - am inceput ambele numere cu ON executat bine, cu DT, s-a jucat cu satelitii NP: 9 - am schimbat cateva pozitii. Se implica, geme putin, nu refuza pozitii. Zice ca-i place la noi si ca revine, eu unul o voi mai vizita.
  3. dante27

    Ana 0759696872

    Din pacate nu lucreaza cu programari, ceea ce e un minus pentru mine. Am incercat sa imi fac o programare pentru a doua zi, si mi-a spus sa o sun atunci. Raspunde greu la telefon, n-as vrea sa stau pe sub geamurile oamenilor sa astept sa raspunda. Eu zis pas.
  4. Am reusit sa o vizitez pe Denisa, dupa mai multe tentative in care nu am reusit sa ne sincronizam din varii motive. In sfarsit am reusit, dupa ce am vorbit pe whatsapp si am stabilit detaliile. Din pacate Denisa nu este foarte matinala, incepe lucrul undeva pe la amiaza. Mie mi-ar conveni mai mult pana la pranz, dar asta e. Locatia e in zona Marasesti, aveti detalii mai sus. Apartament renovat ce arata foarte bine, locuri de parcare in zona suficiente. Baia e mare, curata, si chiar daca am vizitat-o spre sfarsitul zilei era un teanc de prosoape curate pregatite. Geluri de dus variate. Am fost intampinat de o fata prietenoasa si vesela. Pozele de mai sus ii apartin si sunt recente. E inalta, spre 1.80, sanii par naturali, are o cicatrice deloc deranjata ce vine probabil de la o cezariana. As zice ca are in jur de 30 de ani. Piele fina, epilata, se vede ca se ingrijeste. Fund bestial. Fizionomia insa nu e pe placul meu. Programarea a fost pentru o finalizare. Am inceput cu un dus de improspatare, dupa care am trecut la actiune. Am inceput cu un ON, foarte placut, putin ajutor ajutat cu mana. Nu a pus mare accent pe zonele adiacente. Am trecut apoi la normal, unde am pus-o capra, dar n-am reusit sa rezist foarte mult. Am terminat in balonas si am primit servetele umede, dupa care din nou dus. Note: Locatia: 10 Igiena: 10 epilata Aspect fizic: 8.5 ON: 9 NP: nu pot da note, o singura pozitie si am terminat prea repede Halat: 200 Probabil voi reveni.
  5. Nop, nu am facut FK. Am notat comportamentul si atitudinea in general.
  6. Salutare. Am vizitat-o pe Sasha zilele trecute. Programarea a fost facuta cu o zi inainte, pe whatsapp, respectata si de mine si de ea. Locatia este accesibila, locuri de parcare in zona sunt suficiente. Dupa ce am intrat m-am autoinvitat la dus, am primit prosop curat. Baia ok, gel de dus era de cateva feluri, nimic de reprosat. Sasha mi s-a parut prietenoasa, fara fitze, are niste ochi superbi. Pentru corp i-as da nota 9. Sanii siliconati dar putin lasati, insa compenseaza printr-o pasarica suberba, cu labii mari. Pozele sunt clar ale ei. Programarea a fost facuta pentru o ora, dar door-to-door am stat undeva pe la 45 de minute. Note: Locatia: 10 Igiena: 10 epilata, fara mirosuri Aspect fizic: 9 - am dat cateva detalii mai sus ON: 9 NP: 9 - am schimbat cateva pozitii. Geme usor si placut, e destul de stramta, te intreaba ce/cum vrei. GFE: 9 Halat: 350 Voi reveni cand/daca se intoarce. Ea a zis ca ii place la noi, si mai vine. Speram sa se tina de cuvant
  7. Am vizitat-o saptamana trecuta pe Rebeca. Initial facusem o programare pt alta zi, dimineata, insa Receba cu a putut-o onora. Am reprogramat si am reusit sa ne sincronizam. Programarea a fost facuta pe whatsapp in prealabil, confirmata cu vreo 30 de minute inainte. Locatia e bine cunoscuta, usor de ajuns cu locuri de parcare suficiente. Am intrat si am fost asteptat intr-un contum sumar si provicator. M-a servit cu suc/apa, am socializat putin si am plecat la dus. Prosop curat, mare, gel de dus, tot ce trebuie. Ca actiune, am inceput cu ON, dupa ce Rebeca m-a intrebat daca prefer cu sau fara protectie. Nu am insistat prea mult la oral si am trecut repejor la NP, eu pentru asta venisem. La normal am schimbat cateva pozitii, unde am simtit implicare din partea Rebecai. Cateva gemete, contre, asa cum mi-o aminteam Am finalizat in balonas, dupa care a urmat o scurta igienizare si plecat mai departe. Door to door - cam 30 de minute, timp in care a sunat o data telefonul Rebecai si si-a cerut scuze ca nu l-a dat pe silentios. Telefonul era oricum prin bucatarie, deci nu a deranjat. Notele raman cam aceleasi ca la recenzia precedenta: Aspect - 9 - 9.5 - corp frumos, fund bestial, silicoane, epilata si fara mirosuri. ON - 9 NP - 9.5 - contre, gemete placute, nu comenteaza la schimbarea pozitiei. GFE - 10 - vorbareata si comunicativa, cu zambetul pe buze, foarte placuta. Achitat 200 de lei pt o finalizare. Pentru mine e top.
  8. Eu am scris in recenzia mea zona Nordic, ca sa nu indic exact blocul. E aceeasi Bianca
  9. Am reusit sa o vizitez pe Bianca, si ma bucur ca nu am ratat-o. Programare cu o zi inainte, pe whatsapp, la numarul din titlu. Nu a putut onora programarea la ora stabilita, si de comun acord am reprogramat dupa cateva ore. Mi-a spus ca lucreaza de obicei pana tarziu, si nu e matinala. Deci, pentru cine vrea sa isi faca programare, incercati dupa ora 12 Apartament mare, curat, cald, zona Nordic. Locuri de parcare sunt suficiente in zona. Are o colega pe care am vazut-o la plecare. Poza din anuntul de pe publi nu este a ei, insa dupa gusturile mele ea arata foarte bine. Nu e 90/60/90, dar nici nu are kg in plus. Varsta - sub 25 parerea mea. Atitudine foarte ok, comunicativa, frumoasa la fata. Sani mari, naturali. Am cerut eu sa merg la dus, am primit prosop curat. Gel de dus era disponibil. Actiunea: ON foarte placut, fara graba, S-a jucat cu limba, a acordat atentie zonelor adiacente. La normal am schimbat cateva pozitii, geme fara sa dea impresia de fals, se implica, nu se opune la schimbarea pozitiei. NP, nu am intrebat daca face neprotejat, sper sa nu faca Note: Aspect - 9.5 ON - 10 NP - 9 GFE - 10 Halat: 300 ora Recomand, eu unul voi reveni!
  10. Am reusit sa ajung intr-una din zilele trecute pe la Rebeca, si pot spune ca mi-a depasit asteptarile. Programarea a fost facuta in prealabil pe whatsapp, si confirmata cu 30 de minute inainte de intalnire. Actiunea nu o detaliez, dar voi oferi mai multe detalii in dreptul notelor. Locatia: West side, apartament curat, baie cu tot ce trebuie, prosop mare. Am intalnit-o si pe colega ei. Aspect - 9 - corp frumos, pozele de mai sus sunt reale (daca se mai indoia cineva ), inaltime indeva pe la 1.60, silicoane, epilata si fara mirosuri. ON - 9.5 - incercari de DT, atentie la sateliti, priviri perverse NP - 9.5 - se implica, ii place, geme placut, nu comenteaza la schimbarea pozitiei. Am avut ocazia sa incercam diferite pozitii. Normalul protejat, binenteles. GFE - 10 - m-a surprins placut, e o fire foarte calda si comunicativa, ai cu cine discuta si face o glumita. E o fire foarte "lipicioasa" si cu zambetul pe buze. Halatul - 300 lei/ o ora De revenit!
  11. Am vizitat-o pe Anisia la precedenta vizita in oras. Vizita a fost cu plusuri si minusuri. Am zis ca mai incerc o data, si fac o recenzie. Din pacate Anisia mi-a lasat un gust amar azi. Facusem programare cu 2 zile inainte, pe care am confirmat-o dimineata. Cand am confirmat m-a intrebat daca pot sa vin cu 10-15 min mai tarziu, am fost de acord. Am ajuns aproape de locatie aproape de ora stabilita, si Anisia imi zice ca nu mai poate atunci, ca ar putea peste inca jumatate de ora. Cica s-au decalat programarile. Rusinica😞
  12. I-am facut si eu o vizita Alessiei zilele trecute. Locatie usor de gasit, zona centrala, pe 6 Noiembrie, ceva mai sus de Rynox. Programarea a fost facuta cu o zi inainte, confirmata inainte cu jumatate de ora, toata lumea punctuala. Locatia e decenta. Prosop curat pentru dus, gel de dus, tot ce trebuie. Pozele sunt ale ei, dar cred ca au fost facute acu ceva timp. Alessia are putina burtica acum, dar compenseaza insa printr-o atitudine de top. E joviala, deschisa, comunicativa, nu te grabeste, nu se uita la ceas. Am optat pentru un numar care a inceput cu un ON, destul de bun, ceva atentie si zonelor adiacente. La normal am schimbat cateva pozitii. Note: Locatie: 8 - apartament curant, dar putin invechit. am inteles ca e greu cu cazarile in zona Igiena: 10 Aspect fizic: 7 - simpatica, putin prea matura pentru mine Oral: 9 - cateva artificii. Normal: 9 GFE: 9 Halat: 150 Recomand, dar eu nu cred ca revin, nu e genul meu.
  13. E linistita, retrasa, locuri de parcare se gasesc. e ok zic eu
  14. I-am facut si eu o vizita Karinei in timpul scurtei ei vizite la noi in oras. Am facut programare cu o zi inainte, pe whatsapp, confirmata in ziua cu pricina. Locatia discreta, zona Cartodrom, usor de ajuns si cu locuri de parcare suficiente (in timpul zilei ). Garsoniera curata, propop curat, gel de dus, apa calda, etc ... Am discutat serviile si pretul inainte de a incepe: 150 fin/ 250 ora Pozele ei sunt reale, fara nici un dubiu. Actiunea a inceput cu un dus scurt din partea mea, apoi ON, destul de anost. O singura miscare, fara artificii. Am trecut la normal, unde am avut supriza ca ea sa nu fie epilata, ceea ce mi-a lasat un gust amar (la figurat). Normal protejat, unde a folosit destul de mult lubrifiant. Misionar, gemete usoare, finalizare in balonas. Note: Locatie: 10 - apartament curant, nimic de reprosat. Igiena: 7 - fara mirosuri suspecte, dar neepilata Aspect fizic: 9 Oral: 7 - neprotejat, o singura "viteza", fara nici un artificiu. Normal: 9 GFE: 9 - vorbareata, incearca sa se faca placuta De revenit? Nu stiu, probabil nu, nu m-a impresionat cu nimic.
  15. dante27

    Inna. -0757765902

    Acum mai bine de o saptamana i-am facut si eu o vizita Innei, dupa o programare facuta cu o zi inainte. Locatia: langa hotel Balada. Inna e foarte joviala, a fost mereu cu zambetul pe buze. E simpatica, epilata, fara vreun miros suspect. Baia curata, prosop curat. Am optat pentru o ora cu 2 finalizari si masaj Tarif: 300 de lei ora, 2 fin Note: Locatie: 9 apartament curat, baie curata, prosop, niste papuci de casa n-ar strica Igiena: 10 - foarte curata, epilata Aspect fizic: 9 - daca era putin mai inalta primea nota mai mare Oral: 9-10 - neprotejat, ii place, se implica, DT, atentie la sateliti Normal: 9 - nu comenteaza la pozitii, se implica GFE: 10 - foarte vorbareata, mereu cu zambetul pe buze Concluzie: de revenit clar, sper sa stea cat mai mult in Sv.
×
×
  • Creează nouă...