Sari la conținut

patrunjel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre patrunjel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

2.182 citiri profil

patrunjel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

55

Reputație

  1. Confirm si eu. E de mers. Poze reale, draguta fata, fara figuri; se face tot mai placuta pe parcursul intalnirii. Pe scurt, o medie generala de 8,5 spre 9.
  2. Si eu as fi incercat-o pe Ioana, vazand pozele ei. Dar uitandu-ma la ultimele recenzii nu imi pare rau, ca nu a raspuns la telefon la ora stabilita,cu tot cu programarea facuta inainte cu o ora ) Deci cei care vreti sa mergeti la ea, sunati exact cand vreti sa futeti, nu umblati cu programari ca nu are rost.
  3. Hai ca sparg eu gheata Nu am mai scris o recenzie de multa vreme aici pe forum, dar vazand ca fata e in cluj de cateva zile si nici o recenzie am zis ca fac o exceptie, deoarece fata chiar merita. Tocmai ce m-am intors de la ea, deci relatarea e la cald. Programat ,confirmat cu 10 min inainte de ora stabilita. Locatia in zorilor vis-a-vis de Profi. Fata , o moldoveanca faina,(nu declara de unde e, dar iti dai seama dupa accent); varsta comunicata mai sus pare a fi reala: 30 (hai fie 31 ) ) deschisa, ai cu cine povesti la paharul de apa sau suc servit. Poze reale. Am intrat la dus, prosop curat, gel etc, dupa care a intrat si ea la dus (un mare plus, pt ca exceptand topul putine fete fac chestia asta). Dupa dus am inceput futaiul. A inceput cu un supt de pula executat excelent cu supt de coaie, cu scuipat cu toate cele; Pruna epilata perfect , cu un fel de breton ) ; priveliste foarte faina in 69. DUpa ceva timp a montat caciula si a inceput cu un reverse lady on top (se fute bine fata), atentionandu-ma "sa nu ma termin, sa incercam si anal" (sau ceva de genu) Bv Cristinuta. .. In fine am schimbat cateva pozitii, nu comenteaza, chiar ia initiativa as zice; trecut la anal, unde la fel, schimbat pozitii, terminat capra --> m-am simitit ft bine (pe scurt). Am trecut la dus, am mai stat la o poveste, si am plecat: Timp petrecut door 2door aprox 50 min , Note: Oral - 10 Normal- 9,5 Anal - 9 Aspect- 8,5 Concluzie- Atitudine pro client; Fata are ceva din Gina(top) ,si ma refer atat la comportament cat si la fizic Deci mergeti si futeti-o, ca merita!
  4. Si pe mine m-a dus cu gandul la o recenzie facuta don'soarei din Dambul Rotund..Anda sau cum o chema.. :PP
  5. Salutare! Dupa cum va spuneam si in recenzia facuta unei alte dameze, saptamana trecuta , nevoit fiind , am ajuns in Bucuresti. Cea de a doua dameza ,(si ultima , in cadrul acestei "escapade bucurestiene") incercata de mine este binecunoscuta si apreciata Monica Moldoveanca . Programarea era facuta in prealabil, deci totul era bautut in cuie. In ziua cu priicina , undeva dupa-masa sun imi raspunde , fara a-mi da prea multe emotii, si ma indruma (cu multa rabdare )) pana in fata usii dansei. Doamna: Am fost intampinat de o domnisoara, draguta spre frumoasa, picioare frumoase, fund bombat, sani frumusei. Era imbracata intr-un costum negru, foarte zambareata, si parca avea o aura de perversitate, care mie mi-a placut . Locatia : Un apartament decent, amenajat special pentru munca "de birou" a don'soarei. O baie nu foarte mare, insa cu ce trebuie sa aiba pt igienizare(prosape, gel de dus..) Actiunea: Don'soara foarte amabila din sine ma invita la un dialog, primesc si un pahar cu apa, dupa care incepem si povestim; aici nu cred ca e cineva care sa nu aiba ce povesti cu fata, Ea ft zambareta, foarte sociabila, in unele momente chiar prea sociabila ). Nemaiputand fi atent la discursul ei, eu avand in cap deja tot felul de filme obscene cu ea( ) , intru la dus , dupa care intru in camera binecunoscuta de multi dintre voi, asteptand sa iasa Monica de la baie, unde intrase si ea pentru . Apare si dansa intr-un final in camera, incepe un dans senzual prin care incepea sa renunte la haine, si apropiindu-se cu pasi lenti de mine care deja incepusem sa fierb de nerabdare . Incepem cu un FK hardcore, sarutari , pe gat, pe abdome, Incep sa ii masez si sanii frumosi, sa o sarut peste tot iar cand mi-a dat de inteles ca ar vrea un nu am stat mult pe ganduri, putand sa ii gust din pasarica micuta si ft curata. M-am intors pe spate vrand neaparat sa ii vad si eu privirea perversa cand incearca sa il sufoce pe asta micu. Hmmm ce senzatie :clapp ...dupa vreo 3 min de , simteam ca nu mai rezist i-am zis sa trecem la normal. Pus caciulita, si inceput a schimba pozitii misionar, (din nou aceeasi privire perversa), doggy, si cand credeam ca nu ma mai poate impresiona cu ceva (Am crezut gresit )),,pffuuuuu am facut "greseala" de a lasa-o pe ea deasupra, pozitie in care i-au cazut victima foarte multi dintre noi, si in care am si finalizat. Am ramas intins pe pat vreo 2-3 minute ,sleit de puteri, pana mi-am revenit putin.Am cerut un pahar cu apa, am mai stat 5 min la povesti ,ne-am luat la revedere si am plecat. Tarif: 100 ron Note: GFE:-10 Aspect-9 Oral-10 Normal-9,99 Locatie- 9,5 Concluzie: Recomand!
  6. Buna seara colegi de breasla Intrucat urma sa am o delegatie de cateva zile in capitala tarii , am hotarat sa rasfoiesc paginile cu doamnele de top si sa incerc si eu sa "gust" fetitele dulci de Bucuresti Una din damezele care au reusit sa imi capteze atentia (datorita primului set de poze) este doamna Yca. Asadar, odata ajuns in Bucuresti , pe la inceputul saptamanii trecute ,iau telefonul si o cantactez in speranta unei programari. Raspunde o voce , care intr-adevar dupa primele replici iti dai seama ca e trecuta de primii ani ai tineretii,daaar o voce placuta totodata,, cer unele detalii, si ramanem de acord in privinta unei intrevederi. Locatia: un apartament frumos amenajat, curat, destul de spatios sa zic,baie curata, prosoape curate, geluri de dush, ce sa mai ..igiena la ea acasa. Doamna: 37-40 ani, draguta insa, sani mari (silicoane), cur , alea alea tot ce trebuie la o femeie buna de futut ,insa aveam o vaga impresie ca a mai pus ceva kilograme de la primul set de poze:) (nimic deranjat pt mine). Actiunea: Ajung ...intr-un final ,la locatia mentionata mai sus,imi deschide Yca, ma invita la un pahar de poveste vreo 10 min, intru la dus,ies, doamna ma astepta deja intr-o lenjerie mai provocatoare in dormitor, ma invita sa iau o pozitie orizontala pe pat, dupa care incepem. Fk, mangaieri, sarutari pe gat, pe piept, pe burta pana cand incepe sa il ia in primire pe ala micu. Ce sa mai zic dom'l, niici macar copii nu ling o inghetata cu atata ardoare cum linge yca pula. (In orice caz Yca, felicitari! :clapp ) ...dupa care m-am lasat dus de val si i-am oferit si eu un oral, totul imbinundu-se intr-un 69 adorabil ), (igiena si aici e de apreciat ). Vrand sa ii inspectez si alte parti ale corpului in alte feluri, i-am sugerat sa trecem la normal,insa din pacate doar am apucat, terminand in caciulita. Tarif: -cadoul a fost de 100 ron , un singur numar, timp petrecut : aproximativ 40 min. Note: Igiena- 10 Aspect- 8 Oral- 10 Normal - 8,5 (incercand doar doggy, nota ramane neconcludenta) GFE- 8 (dar creste pe parcurs, pana la un 9) Concluzie: o doamna care merita vizitata cel putin 1 data
×
×
  • Creează nouă...