Sari la conținut

dediu doru

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dediu doru

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

dediu doru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Va rog sa-mi explicati cum sa fac sa sterg pozele blondei si ale fetei brunete in rochie albastra. Ele nu mai muncesc cu noi. Vreau sa le sterg, urmand sa postam poze cu andreea si raluca. PS: multumesc son-i in numele denisei...banuiesc ca ea te-a rugat sa faci o recenzie pe aici.:*
  2. revin cu niste intrebari. Nafy ce nu ti-a placut?Fii mai explicit.Nu cred ca ai nimerit-o pe cristina. A mai fost cineva? Aseara am vazut si casiera.E frumoasa rau si arata si bine.e mai plinuta asa pe gusrtul meu.Dar nasol ca nu vrea sa faca.zice ca ea e doar casiera. Vroiam sa va intreb a intratr casiera cu cineva? poate nu-i place moaca mea,macar sa nu ma mai agit...i-am oferit si 200 euro pe masaj,i-am zis ce masina am si ca o duc acasa,sa nu mai ia taxiul,da se tine tare ...nu am zis si de altceva si tot nu a vrut.Va rog sa-mi raspundeti daca a intrat cineva cu casiera.
  3. pai o cheama cristina...la telefon o sa-ti raspunda casiera si ii spui ei ca o doresti pe cristina. Au program destul de flexibil si mie imi convine asta pentru ca atunci cand scap de radar,sun si sunt servit.Asa a zis ea...sper cand sun data viitoare....posibil maine:D sa se tine de cuvant.
  4. Eu am fost de curand la un salon deschis nou in Tiglina 3. Am fost foarte multumit. Am dat de o gagica bruneta cu ochii verzi,cristina. Au program destul de flexibil.Nr de telefon e 0756.508.328
  5. Eu am luat masaj erotic+ dus asistat.Am dat 120 RON serviciile si am lasat si ceva fetei.Nu am intrebat daca face si altceva pentru ca nu am avut nevoie.M-am simtit foarte bine cu ea. Dupa ce am terminat, mi-a propus masaj de relaxare, cand am plecat ma simteam de parca pluteam. Si acum gogu meu se trezeste cand se gandeste. Nu au tarife afisate si nici poze cu gagicile.Din cate am inteles,au schimbat de curand locatia si mai au de lucru.E putin cam racoare la inceput,dar cand pune gagica mana pe tine,uiti de tot.
  6. S-a deschis un salon nou in tiglina 3, totul e foarte fain. Intimitate respectata,caldura,gel de dus barbatesc, camera dragut aranjata si atmosfera romantica.Gagica la care am fost e super.E frumoasa tare:bruneta,ochi verzi,inaltuta(1.70),slabuta,sani medii si foarte jucausi, fund rotund,craci lungi si se misca bestial.Face topless si nud.Numarul de telefon e: 0756.508.328 Daca aveti intrebari,va raspund. Eu personal o sa-i fiu client fidel.
×
×
  • Creează nouă...