Jump to content

crysty29

Maistru Curvar
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Reputatie Excelenta

1 Follower

About crysty29

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  timisoara

Recent Profile Visitors

2,283 profile views
 1. Eu i-am sugerat la pisicut ca il pot ajuta cu un upgrade...se pot detecta automat conturile multiple. Nici macar nu m-ar interesa partea materiala. Strict ptr experienta.
 2. Cred ca toate conturile noi au asa restrictie. Personal mi se pare inoportuna.
 3. Am reusit sa ajung la ea, in prima ei zi in oras. Fata este frumoasa, deschisa la discutii. Ca si actiune eu nu am ce sa comentez. Ii dau fara probleme 10 linie. Din lipsa de timp, am ramas doar o finalizare.
 4. Am fost si eu pe la domnisoara. Placut impresionat inca de la intrare. Domnisoara este foarte amabila, am fost servit cu apa, am stat de vorba...no ideea cat. Serviciile din punctul meu de vedere sunt ireprosabile. Ptr mine, fata este de nota 10.
 5. Scuza-ma....sex neprotejat cu o escorta?
 6. Avand drum prin Oradea, m-am hotarat sa o vizitez pe domnisoara. Actiunea nu o descriu, e intre mine si ea. Ca si note, domnisoara e de 10, finuta cu mult bun simt, frumoasa.. Clar e de recomandat si revenit... Poate se hotaraste si ne face o vizita in Timisoara.
 7. Stimate domnule manbarman, daca ptr mine o fata e de nota 10, nu inseamna ca toti de pe forum o sa fie de acord cu mine. Nu m-am laudat ca am fosta ea...departe ideea. Desi recenzia e scurta, reiese clar ca fata este de vizitat si in mod sigur la multi nu o sa le para rau. Restul detaliilor tine pur de chimie intre fata si vizitator. Cat despre jignirile la adresa mea ....mai mult ca sigur un moderator o sa le revizuiasca.
 8. Am ajuns azi la ea. Daca va plac fetele frumoase, naturale, e de recomandat. Ptr mine, fata e de nota zece.
 9. Faina reclama...30 minute bonus...
 10. Nu are clima... Senzatie de fastfuck. Am fost pe la ea, am ramas un numar. Dupa ce am terminat, a raspuns la telefon ptr urmatoarea programare, evident urmatorul deja era jos, astepta. Era cat pe ce sa ne impiedicam unul dr tul. Nu a facut dus dupa mine, doar si-a clatit gura... Nu o recomand, e prima moldoveanca la care-i fac recenzie negativa....
 11. Nu cumva are si colega? :)
 12. Fata e cea din poze. Si da...e tare frumoasa.
×
×
 • Create New...