Jump to content

brooklyn

Serious Contributor
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

172 Reputatie Excelenta

About brooklyn

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  galati

Recent Profile Visitors

3,608 profile views
 1. O fi bombă omule așa cum zici dar nici atâția bani pentru atât de mult plastic,nu are 2 guri/limbi/păsărici să justifice prețul, eu unul nu aș da suma asta nici dacă ar arăta așa de la mama natură, dar într-adevăr gusturile nu se discută, asta e părerea mea!
 2. Asta e Rebeca blonda porno rău?! La 250 nr și 500 ora?! Fără mai nimic inclus în prețul unei ore?! A înnebunit de tot? Aproape 100 de euro ora?! 🤪😲
 3. Tot așa cu sânii acoperiți stă și nu te lăsa să-i atingi?
 4. 80 nr si cât ora? Ți-a zis ceva sau ai întrebat-o de finalizare orală?
 5. Mie mi-a zis tot 100 cu 200 dar e posibil să includă finalizarea orala, cred că la 80 nr si 150/160 ora e fără finalizare!
 6. pTe poți considera norocos.. Eu mai am puțin și fac o lună de când i-am trimis mesaj pe whap și nu l-a citit nici acum.. Deci cel mai posibil nu cunoaște sau nu are nr salvat.. Nu e o prioritate și nu prea bagă în seamă, părerea mea e că i s-a cam urcat la cap atâtea recenzii pozitive și atâta atenție.. Poate sunt răutăcios( deși nu sunt de obicei) dar nu cred..
 7. Adică ți-a răspuns la telefon un nene sau doar se auzea pe acolo?! Că așa se mai întâmplă să se mai audă voci de bărbați pe fundal!
 8. Sau pentru că nu s-a dovedit nimic.. Au fost șterse discuțiile!
 9. Ori mai are un topic pe aici pe undeva ori a avut, văd că aici nu mai există nicio referire la treaba asta!
 10. De tipa asta parcă se vorbea recent cum că ar avea ceva probleme gen gonoree parcă. Dacă nu s-a mai auzit nimic despre asta.. Probabil nu s-a confirmat!
 11. Linkul acela sau ce ai încercat tu te trimite pe un site nu pe un profil anume, păi tu dacă te-ai întâlnit cu ea nu ți-a dat nr de telefon să stabiliți ce și cum?
 12. Chiar așa mare era de nu ți-a plăcut chiar ție? Tu care-ți plăceau astea mai..bine făcute..
 13. Dar cine e tipa de e back in business?! A mai fost pe la noi? Parcă.. Am mai văzut pozele acestea dar nu sunt sigur!
 14. Nu știu acum dar tipa din poze pare bine făcută, copolentă nu e doar durdulie..
×
×
 • Create New...