Sari la conținut

radu stefan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre radu stefan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.124 citiri profil

radu stefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Din pacate pozele nu au nici o legatura cu realitatea , sau cel putin s-a ingrasat 20-25 kg la o persoana care are undeva la 1.60-1.65 , cu alte cuvinte e un purcelush rotund , locatia undeva langa liceul Anghel Salinii , concluzia mea e ca este de evitat , mai ales ca zice ca confirma cu pozele ! zii buna !
  2. asta cu botinele e cea mai tare )))) Parca si vad discutia cand apare de dupa usa : "Uite botinele , ce daca am 20 de kg in plus ?! Daca vrei mai am o colega , ii dau botinele mele " )))))
  3. Note 8 la oral pentru ca nu sunt fan pearcing in limba , la normal nota 9 , se implica GFE nota 9 pentru atitudinea prietenoasa si glumeata Locatie 9 - nu am fost decat in dormitor Aaaaa si pentru catel 10 are un yorksaier toy ( sau cum se scrie ) )))) PM sper ca nu am uitat nimic
  4. Buna ziua Domnilor ! Ca sa raspandesc incertiudinea , eu unul am fost la Domnisoara ! Confirm ca pozele sunt reale , doar ca si-a schimbat coafura si nu este asa bronzata , dar de fiecare fotograf trebuie sa isi merite banii. Locatia este in celebrul bloc ZEPTER , dupa banca Carpatica , destul de curata dupa parerea mea ( baia nu am vizitat-o ca veneam de acasa ) , mai are o colega de pe acelasi site Silvy , pe care nu am vazut-o , ca avea client . Actiunea destul de antrenanta , oral ( cu pearcing ) , schimbat 3-4 pozitii ( fara fitze ) , pentru amatorii de senzatii deosebite domnisoara are himen elastic Timpul petrecut 30 de minute ca de suna telefonul si a trebuit sa plec Atitudine foarte prietenuasa si placuta , chiar nu am ce reprosa , a fost dezamagita ca nu stau toata ora dar de.... Decartat 450 Ron Sper ca nu am uitat ceva....
  5. Va salut , nu prea stiu cum fiind ”virgin” la capitolul recenzie ) Am sunat la domnisoara cu pricina fac programare in 30 de minute , locatia undeva langa Horoscop - unirii , ajung sun la interfon , raspunde foarte prietenos ” asteapta ma 10 minute sa fac dush ” , ca tantalau m-am pus in masina iar am fumat 2 tigari si a sunat mimoza , urc la etajul 2 parca , deschide normal ascunsa dupa usa , intru sock 10 kg in plus ( . zic e asta e daca tot ”am fugit” de acasa hai sa raman. ma intreaba ” vrei la baie ” raspund ”nu , ca acum am venit de acasa..” , ”aha , da mi banii ” ii dau 150 Ron ( fara TVA ) )) si ne apucam de treaba ma pun in patul infect cu o lenjerie imputita si sifonata ma intreaba ”Oral cu sau fara ” raspund cu ca nu am curaj sa ma risc fara si incepe cu un stil uscat smucit si total dureros , in fine trecem peste si se trezeste agregatul ,( avand tendinte masochiste ) si ii zic sa trecem la partea a 2 a intreaba iar ” cum vrei ?„ zic ” hai stai tu deasupra ” ” aaaa nu se poate , decat clasic daca vrei ” , jur ca m am simtit ca in Amsterdam doar acolo intrai la vitrina si daca vroiai sa schimbi pozitia era 10 euro )) . ma uit la ea asa ma gandesc si imi tot ziceam cum dracu sa o fut sa ma mai uit la balaur , intr-un final am negociat si s a hotarat sa se puna capra , mi am dat toata silinta sa termin intr-un minut , cu ochii inchisi si gandindu-ma la orice alceva si alcineva )) dupa finalul apoteotic in care mai bine ramaneam dracu acasa ma intreaba . ” vrei servetel ?” imi vedea sa ii zic ” nu nebuno plec cu prezervativul asa pe pula sa ma laud ca te am futut” in fine am plecat repede repede si ma gandeam ca singura metoda de protest este sa intru pe forum sa ma plang Note : locatie 1 oral 1 normal : o pozitie - 1 Onorariu 150 Ron Apropous si a schimbat numarul acuma 0768.741.266 DE EVITAT , parerea mea !!!
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/8616-bruneta-23-ani-0732974409/ Aici numarul acesta de telefon apare la ” de evitat ” ..... ce sa mai credem ?
  7. nu a fost nimeni la dansa ? ca de cand am descoperit forumul asta nu prea mi-am mai luat tepe
  8. Subscriu , este cea mai mare teapa posibila am fost aseara undeva langa Hotel Horoscop , unde sa mai punem ca fata de poze are si 10-15kg in plus.... Deci... DE EVITAT !!!
×
×
  • Creează nouă...