Sari la conținut

Hamerhead

Serious Contributor
  • Număr conținut

    416
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Hamerhead

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.136 citiri profil

Hamerhead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

248

Reputație

  1. Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la Sorina4u. Vezi chiar si asa?
  2. Si eu am patit sa deschid alta dacie de aceeasi culoare si nu intelegeam dece are huse pe scaune ca a mea nu avea...
  3. Credeam ca ai deja 1000 de puncte la postul asta dar vad ca subtilitatile trec neobservate.
  4. Eu nu stiu care e povestea dar pentru parasuta asta penala mi-a fost blocat accesul pe chat. Nu ma deranjeaza blocarea pentru ca intram foarte rar dar imi da cu virgula faptul ca este tinuta in brate de moderatori. Sa fie doar pentru ca la un moment dat a platit 4 euro pentru Premium? In asta sta credibilitatea forumului? Eu sper ca ma insel.
  5. Am si eu o intrebare. DIN CARE MOTIV NU ESTE LA "DE EVITAT?" Poate primim si un raspuns....
  6. Da, cam despre asta este vorba.Asta zic si eu de multa vreme doar ca mai direct (pe fata) cum mi s-a cerut sa nu o mai fac.... Pentru exact aceste ideii am luat de doua ori WARN si nu mai am prea multe zile pe aici. Dar asta nu ma va impiedica sa o zic direct si pe fata. Ma seaca cei care tac in barba desi poate sunt de acord cu ce zicem dar prin tacerea lor curvele nesimtite inteleg ca au dreptate si pe zi ce trece sunt si mai tupeiste.
  7. Eee, ce va spuneam. MINTI cu nerusinare URATO. Nu iti e rusine sa minti ca o nesimtita? Te-am sunat doar odata si ti-am spus ca daca te-a afectat atat de tare ca am plecat (pentru ca erai URATA) eu ma sacrific si vin totusi sa nu ramai cu frustrari. Si tu mi-ai zis atunci ca mai bine te sunam de pe alt numar. THIS IS IT Orice spui in afara de asta mananci cacat. Jignirile pe care le aduci te afecteaza doar pe tine. Asta asa ca sa nu fiu baiat rau ca poate intelegi si nu mai faci. Sa ai o zi buna URATO
  8. Gata ma a aparut primul. Mai e unu de venit. Asteptam...
  9. Userul Go Lan care clar este o clona este un alt aspect pe care l-am evidentiat dar care a fost acoperit de injuriile gloatei de limbisti ai care a fost ignorat de moderatori. Dece se permite atat de mult? Daca unul din noi are ceva de spus si o face mai pe fata este rapid redus la tacere cu un WARN. Nu vad insa sa fie atentionata astfel si individa in cauza care intrece de fiecare data orice limita. Clontosule permite-mi sa iti spun ca ai fost poate prea elegant in interventia ta si probabil ii va lua ceva timp pana da la tradus textul si pana isi anunta haita sa lanseze o ambuscada cu injurii si mascari de mahala.
  10. Pe bune acum, e urat sa o spui? Dar sa o faci nu e urat? E parerea mea si in mod normal nu ar trebui sa intereseze pe nimeni.
  11. Nu mai e mult pana o sa va filmeze si o sa va puna aici ca avea-ti o scama pe coaie. Cine e atat de prost sa mai mearga la Sorina dupa ce a demonstrat inca odata ce caracter are. Nu exista ceva mai urat decat sa vorbeasca aici chestii care tin de discretie. Nu mergem la curve ca sa fim comentati aici. Daca era decenta putea scrie in sectiunea dedicata escortelor. Dar asta e stilul ei sa raspunda intr-un mod jegos si gretos. Acum o sa inceapa din nou cu tot felul de jigniri dar pe cine intereseaza? Banuiesc ca ati inteles toti cum sta treaba. Omul ala nu a facut decat sa scoata in evidenta ca are tate de travestit. Este ceva evident, toti vedem asta. In schimb ea a jignit intr-un mod josnic si nepermis plus ca ala daca se rade a remediat treaba dar ea orice ar face tot URATA ramane.
  12. Nu se opreste ) Ii place sa ne batem pula de ea. O fi submisiva. Poate ar trebui sa ii cerem bani?
×
×
  • Creează nouă...