Sari la conținut

pipu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pipu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

pipu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Facem o app de scheduling shared online (private) cu Google Calendar so...rezolvam problema. :) N-avem noi soluții?!? Dap, programările sunt o problema, daca n-ai toată flexibilitatea din lume e greu s-o nimerești la marele fix. Au și programările in avans avantajele lor... @Carmen, aici m-am blocat și eu, la sloturi disponibile :)
  2. Și eu, dar am petrecut 30 de minute pe topicul asta încercând să văd propunerea tehnica și ofertă financiară, fara succes.... @Carmen, poate n-ar fi o idee sa o afișezi din nou. Am găsit frânturi din review-uri dar nu cat sa am o imagine de ansamblu, venita din partea ta. Altfel, ai review-uri frumoase, îmi doresc să te cunosc. Cum sunt sigur că se va găsi un carnat care să mă întrebe dacă am minute "pă telefon" s-o sun, in afara de a-i transmite ab initio sa-si vadă de treabă, explic că pentru mine e comod sa am o imagine formată înainte de a o verifica și iniția o conversație de genul asta. Pentru asta exista review-uri și posibilitatea că doamnele să-și afișeze preferințele și oferta.
  3. Cum pot sa dau de tine? Merci
  4. Da, nu-i rau deloc, prezentarea sugereaza ca ar fi o optiune buna - multumesc!
  5. Daca se intampla, promit. Ba chiar o sa insist s-o faca ea :) Da, exact asta e riscul, nu ca ar fi profi ci ca este o experienta deconectata emotional. Majoritatii tipelor pare ca le lipseste abilitatea noastra de a intra in asemenea raporturi fara o oarecare conexiune/interactiune/chimie. Vom vedea...multumesc pentru sugestie!
  6. Multumesc, m-am apucat de citit! :) Suna bine, multumesc, deja am o lista :)
  7. Salve Izabela, noi ne stim de mult si destul de bine, nu mi-a trecut insa prin cap insa sa te intreb. Da, sunt constient de importanta chimiei si, mai ales ca asta se vrea o experienta pentru ea, nu pentru mine, si-o doreste iar eu vreau sa i-o ofer. Nu discutam despre un threesome aici, asa ca lucrurile sunt clare si simplu de definit. Te caut zilele astea sa discutam despre acest subiect, esti clar o candidata foarte buna, iti stiu pasiunea si este ceea ce - cred eu - conteaza. Nu stiam de latura ta bisexuala
  8. Multumesc, ar fi tipa de mai jos, adica user https://nimfomane.com/forum/user/188231-alexa19x/ si topic https://nimfomane.com/forum/topic/109730-alexa-piata-alba-iulia-zona-centrala-0755244464/?do=findComment&comment=3926002 Am vazut ca mentioneaza cupluri, se intampla sa ai o experienta personala pozitiva? De povestit daca nu-0i prea mult? :)
  9. Multumesc, Nadia e tipa de aici? https://nimfomane.com/forum/topic/57314-la-famosssisimathe-amazon-queen-nadia-185m/page-14?hl=nadia Inteleg ca tu ai mai fost in 3 cu ea, cum fu? Ma intereseaza o tipa care e into girls pe bune dar, desigur, chimia fetelor decide daca va fi o intalnire buna sau una slabuta.
  10. Nu vreau sa fiu insistent, dar nu are nimeni nicio sugestie/idee?
  11. Nu sunt născut ieri și nici la prima "perversiune" :) Într-adevăr, asta e greșeală de începător, n-am de gând s-o fac. Mai mult, tot fiasco iese dacă îi place din poze și personalitatea nu-i pe gustul ei. Eu o să mă asigur că nu se întâmplă nici una, nici cealaltă, dar decizia va fi a ei desigur. Ce e important e că își dorește aceasta experiența, fara sa fie in vreun fel viciată de influență mea. It's all good...doar că din cercul meu nu pot oferi variante iar aici nu cunosc "oferta"
  12. Salut, îmi trebuie, pentru un cadou, o recomandare pentru o tipa/escorta care sa-i placa fetele și ar putea sa ofere unei domnișoare speciale pentru mine o întâlnire cu GFE peste media unei intersectări obișnuite, de consum. Puteți recomanda pe cineva? Sau...de ce nu, se recomanda cineva? Mulțumesc!
  13. S-a dat stingerea la 3 sau mai e cineva pe recepție?
  14. Sunt cel putin 3! Fals, tu ai batut campii cu gratie de la bun inceput Si a dus pe pula un topic perfect nevinovat. Pe principiul nu ma intereseaza pe mine nu trebuie sa existe! Ce le stii tu pe toate ca un baiat mare! Dai dovada de caracter si personalitate de hiena, si asta n-ar fi o problema daca nu ti le-ai expune ca un paun Concluzia: venit, bagat in seama, futut un topic. Daca tot ma acuzi pe mine ca nu postez recenzii, cum te disculpa pe tine de faptul ca ai o rata de relevanta probabil foarte apropiata de a mea, avand toate culorile curcubeului la user? daca modereaza cineva il/o rog frumos sa faca curatenie, multumesc!
  15. @2wh-multumesc. @laury, nu te obligă nimeni sa citesti sau sa răspunzi. Cu atat mai putin sa iei pozitia supozitorului. Exista o intrebare, este încadrată corect in forum, exista interes si răspunsuri asa ca te rog lasa-ne pe noi aici cu ale noastre.
×
×
  • Creează nouă...