Sari la conținut

soso

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre soso

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

Vizitatori Recenți Profil

2.270 citiri profil

soso's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

31

Reputație

  1. Imi cer scuze daca s a mai discutat/raspuns asta in topic si nu am vazut: URO, activa sau pasiva? Mersi mult!
  2. Da, eu! Am locatie, discreta, curatenie, iti voi da mai multe detalii daca esti interesata (cred/sper ca discut cu o doamna/domnisoara)
  3. Tocmai ce am vorbit cu ea si cere 150 cu 300, NU 300 finalizarea!!! La 300 fin trebuie sa demonstreze multe..
  4. Linistita, fugi de unde ai venit si nu te mai intoarce. Nu vreau sa fiu mediocru dar la felul cum scrii si cum te exprimi, mai mult de palme si tras de par nu ai sa primesti veci! asta face diferenta, tu nu ai asa ceva! Noapte buna!
  5. Atat timp cat noi ne lasam “prostiti” de astfel de specimene, ele vor profita! in seara asta m a apucat groaza, deasta scriu atat. Pai la corpul ala ai astfel de preturi? Acolo e celulita, nu e definit nimic, sunt chipsuri, nu faci si tu o comparatie cu celelalte fete? va las pe voi sa o “descoperiti” eu clar nu am ce.
  6. Duduia asta avea initial “500 filmare” ca o vrea pl mea sa se filmeze dar mai ales FINALIZARE ORALA inclusa in cei 200 de lei. Eu cand v am zis ca e tampita, unii ati dat dislike. Raisa, ai anuntul pe prima pagina, multi l am citit de pe atunci, ai schimbat preturile, e CLAR dreptul tau dar eu unul, in contexul asta nu dau 2 bani pe tine. seara faina!
  7. soso

    Anca - 0721049288

    Sunt curios daca si voi ati avut parte de “oralul” ala din care parca vrea sa iti muste pl, altfel nu stiu cum sa explic:)) si “limbile” alea la care te tine cu picioarele de efectiv nu poti face nimic, te sufoci:)) eu am plecat inainte de a finaliza, duduia nu e cu toate.. cred ca am scris o recenzie la perioada respectiva
  8. Esti tampita daca vii doar marti si nu ai anuntat asta, categoric!
  9. Acum ca tot pui emoticonul ala tind sa cred ca esti tampita! iarta ma dar asa pari
  10. Bine ca aici raspunzi, pe wapp nu!
  11. soso

    Anca - 0721049288

    Buna ziua, oameni buni! nu scriu prea des aici, insa o sa va povestesc putin experienta mea cu ancuta. sustin ce au zis si alti domni mai sus, nu stiu cum a fost pe vremuri ancuta dar acum clar NU, cel putin din punctul meu de vedere. e isterica, nu te lasa sa vorbesti prea mult, are momente cand tipa. fara sa exagerez, eu oral asa prost nu am vazut. (Sper din tot sufletul sa NU va convingeti pe pielea voastra). Limbi??? Iti pride capul cu picioarele, jur, nu poti respira si iti zice sa ii tragi de labii, wtf?!?!? Personal, asta caut la escorte, sa accepte limbi, sa se ude, sa le placa. Femeia asta, si din punctul asta de vedere e ciudata rau. ceea ce scriu eu aici au scris si altii mai sus. Daca ar fi sa notez: oral: sub mediocru atitudine: nu pot sa va explic, nu exista normal: mi a zis ca o cracanez prea tare in pozitia capra (wtf) repet, nu prea poti povesti cu ea, are ceva probleme cu toti barbatii actiunea a avut loc in urma cu vreo luna, nu am avut timp sa scriu.
  12. Esti singura sau cu prietenul tau, cu care mai intrii impreuna?
  13. Accepti dominare? Submissive?
×
×
  • Creează nouă...