Sari la conținut

semperit

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de semperit

  1. Multumesc c Multumesc cristi bug, ai mare dreptate. Greu de gasit o bunaciune care sa nu se futa ci doar sa vrea sa primeasca cunilingus....
  2. N-am incercat acest gen si... sincer, nici nu doresc sa iau ceva bice pe spinare. Pe mine ma intereseaza doar cunilingus si atat. 15-20 min de savurat o pasa frumoasa si curata. Dar probabil ca ar fi interesant sa bag capul intre picioarele doamnei, cu conditia sa lase biciul deoparte. Daca as vrea durere, as baga degetele in canatul usii :)) Multumesc spiderwick!
  3. cenzuratule, ori tu n-ai inteles ce am vrut sa zic, ori eu n-am fost destul de clar. Hai ca nu are rost sa intru in amanunte... rugasem confratii care-s mai cunoascatori decat mine sa-mi recomande o pasarica frumoasa si buna de lins, dar CURATA! Nu doar spalata cu sapun, ci rasa, curata, frumoasa, etc, nu stiu ce adjective sa mai pun. Dar cred ca mai bine ma pun singur pe cautat pe publi24...
  4. Pai, in primul rand, sa fie curata. Apoi, trebuie sa sa NU fie una in care isi baga toti scula (mai ales fara prezervativ), deci cel mai ok cred ca sunt alea de-si zic "stapane" si nu se fut, doar dau cu biciu sau se lasa linse. Si musai sa fie rasa complet. Hai bre ca stiti voi, sa fie o pasarica din aia frumoasa, dupa care iti ploua in gura. Si proprietarei sa-i placa sa primeasca in vizita o limbuta jucausa, eventual sa aiba si squirt. cam asta ar fi... frumoasa, curata, rasa! Chestia e ca damezele de companie... isi cam baga toti pwla prin ele, iar eu sunt 1000% heterosexual (adica imi plac femeile, daca e cineva care nu stie ce inseamna). Borasc numai la gandul ca pe acolo a trecut (de curand) alta pwla! P.S. din acest punct de vedere, ideale sunt lesbienele :)))
  5. Domnilor, nu prea sunt familiarizat utilizarea forumului, pot sa editez ceea ce am postat deja? Daca da, cum?? Multumesc.
  6. @ dreamtoya : Bunaciunile alea curate unde zici ca pot linge linistit lingurita sunt din CT??? Daca da, ajuta si tu un confrate, pls :)
  7. Sunt insa din Bucuresti, nu Constanta. L.E. - Mah, tu ai aproape acelasi username ca al meu? Toti limbistii gandim la fel? :laugh2 Salve tizule, da, se pare ca avem nick si pasiuni "lingvistice" asemanatoare :) Multumesc pt sugerari, eu prefer dameze din CT ca stau mai mult acolo, dar vara asta voi merge si prin capitala. Ideea e ca nu ma intereseaza decat lucrul cu limba, atat. Dar nu am chef sa ling in pula toata Constanta sau Bucurestiul, daca intelegi ce vreau sa zic :) Astept si alte sugestii privind fete curate care, pana la urma - intre noi fie vorba - scapa ff usor, nu trebuie sa presteze nimic decat sa desfaca cracii si sa stea pe spate 15 min pana termin eu de "discutat" cu pasarica :) Ciocane tari si limbi placute (dupa preferinte!) :)
  8. Monica, cat este amenda pentru un cunilingus? Fara altceva, doar cuni!
  9. Salut guys! Cunoasteti vreo tipesa curata curata curata? Adica sa poti baga botu in siguranta, fara sa ai surprize?
  10. Da' tu de unde stii ca-i place ??
  11. Daca ma duc, am sa povestesc. Evident ca gramatical, sa nu-ti irit lindicutul
  12. Poate NU! Hai ca o dam in alte alea... n-am chef de postari off-topic.
  13. Normal ca am auzit. O si constat!
  14. Fratele cod06ro, a scrie corect (nu doar de amorul gramatical ci pentru a te face inteles) devenit o raritate! Acesta este un bun exemplu despre importanta unei virgule. Din pacate, cati mai folosesc virgula si cratima? "Ma-ta are cratima", spunea cu mult talc o veche piesa...
  15. 1. @ apuci: scuze pt ca am pus intrebarea intr-un loc nepotrivit, sunt nou pe aici si nu mi-am dat seama, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti multumsc pt ca ai mutat-o la locul ei (la intrebari si raspunsuri) si, in plus, ai adaugat si pozele. 2. Chiar nu a fost NIMENI la ea? are anunturi de multa vreme...
  16. Salut, tot vad anuntul asta: http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1490078/singura_stapana_din_constantza/ A fost cineva la ea? A incercat cineva "serviciile" ?
×
×
  • Creează nouă...