Sari la conținut

slayer_hot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre slayer_hot

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

slayer_hot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. De evitat, am facut programare si am stabilit toate cele, foarte prompta in timpul zilei dar seara nu a mai raspuns. Timp pierdut aiurea.
  2. Pfff, in 2016 am fost ultima data la ea. Disparuse parca, mai stii ceva de ea?
  3. Te salut, cand spui de Gina te referi la tipa aceea cu sani micuti care facea si anilingus? Si care avea un nr cu 351 la sfarsit?
  4. Ce-a facut? Ti-a stricat toata ziua? :)) Undeva pe aici scriai ca ai ce fute, din ce se observa te-a cam deranjat faptul ca domnisoara nu vrea sa te primeasca! O avea si ea motivele ei, in fond si la urma urmei ea alege cu cine intra in pat, cu sau fara bani! Sa-ti spun un lucru, cand o femeie te refuza, chiar si cu bani, ai o problema serioasa si ai putea oricand sa incepi sa o rezolvi! Cat despre Sara, am vizitat-o de cateva ori si am avut parte de momente faine, de cand e la Brasov nu am reusit sa ne sincronizam dar ce crezi? Nu ne-am atacat unul pe celalalt pt asta, insa sa spui ca se simte aerul de Bucuresti in ceea ce o priveste este cel putin o exagerare. Ca sa nu zic altfel! Detalii despre actiune nu am sa dau, Sara este o fata faina si foarte inalta, aviz celor mai scunzi Aspect: 9 ON: 8 NP: 8 GFE: 9 150 lei platiti pt o finalizare Sper ca nu am omis ceva!
  5. Am vb eu cu ea, 150/300. Finalizarea e de 20 de min si oralul e protejat! La ora face si oral neprotejat :)))
  6. Stai calm boss, alea de acolo fac mai multi bani! Ai impresia ca esti barbat adevarat cand mergi si platesti?! Sau ca te vede in vreun fel dupa ce i-ai lasat banii pe masa si te urci pe ea? Abia asteapta sa termini si sa iesi pe usa!
  7. Plus ca o avantajeaza pozele de pe aici, in realitate are ceva kg in plus iar vocabularul ei este destul de limitat!
  8. Normal ca a asteptat sa ajunga la Cj ca sa ridice tariful! Eu am vizitat.o in Bucuresti si sincer nu merita nici cei 150 pe care ii cerea atunci, nu se evidentiaza cu absolut nimic iar in Bucuresti sunt cateva fete care pt 150 fac o treaba minunata, la 200 fin deja gasesti bombe! Nu este si cazul autoarei de aici!
  9. Uite pt cei ca tine as deschide o pizzerie dinaia misto in care as vinde pizza congelata, model de hypermarket care se baga la microunde! Si as vinde.o la pretul de intrare ori patru! Intelegem ca ai bani, dar nu toti suntem asa naivi sa ii aruncam pe ceva ce nu merita, daca tu te lauzi cu asta nu pot decat sa te felicit 🤦🏻‍♂️ Succesuri!
  10. Da ma, nu e grasa deloc! O fi fost intuneric cand ai mers tu sau erai legat la ochi! Cum mama naibii puteti sustine ma unii asemenea ineptii? Nu sunt fan slabanoage da asta e mica si cu burta! Te.a platit sa ii scrii asemenea tampenii sau n-ai mai vazut femei pana acum?!
  11. E legat de snobismul unora care prefera sa dea bani multi pe servicii putine dar ambalate frumos.
  12. Da, dar te asteapta imbracata elegant :))) De parca oamenii vor sa ii admire garderoba 🤦🏻‍♂️
×
×
  • Creează nouă...