Sari la conținut

ionv91

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionv91

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

ionv91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. Te căutam telepatic? Sau cu ajutorul porumbeilor călători ?
  2. Ar ajuta sa detaliezi un pic serviciile oferite....
  3. Dacă e colega de care mi-a spus mie cand am fost la ea( vezi tipicul deschis de mine, apoi mi-am dat seama ca e aceeeasi Lorena), a lucrat pana acum langa podul din Grigorescu, deci e orice dar nu incepatoare...
  4. I'm in, daca e pe bune anuntul.
  5. 0755455133, am uitat sa precizez numărul...
  6. La hotel sau la min.sex oral cu finalizare,69 dragoste si sarutari,fantezii sexuale masaj erotic de relaxare.Oferta de 2-h 250 de lei sex si placeri.Sunt o fata ok nu sunt fotomodel dar ofer servicii de calitate.Va astept!!! Asa suna anuntul de aici, de pe site. Sunat, raspuns fata, amabilă la telefon si cu indicatiile de ajuns la locul bătăliei. Actiunea a durat 20 de minute, door to door, nu neapărat din culpa exclusivă a ei. Ajuns, intrebarea eternă: rămâi? Acum ce sa zic? Afara plouă, am dat ture vreo 10 minute ca sa găsesc loc de parcare, rămân. Fumat vreo 2 tigari, fata incearca sa se faca plăcută. La dus vrei sau...? Din pacate vreau! Acolo un prosop folosit de cine stie câti, gel de dus nema, folosesc samponul ei. Merge si fata la dus, revine, vad burta mare ascunsa pana atunci de haine, incep sa o scald ca imi plac sânii ei. Se asează pe pat si asteaptă, mie imi vine ideea salvatoare: hai sa ti-o pun intre sani. Comentând uimită de cerere, aduce lubrifiant, fac de fac si termin asa pe ea. Plec ca ma grăbesc undeva, fata zice sa mai stau, dar.... Aspect fata 8 cu haine, 6 fără. Igiena: 9, n-am simtit nimic de speriat, a facut dus cat eram acolo. Locație: 6, asta e. N-are strica sa se doteze cu prosoape, gel de dus si perie de buda... Oral, normal : nu stiu, vedeti mai sus de ce. Scor 100 finalizarea, 150 ora. De revenit, eu unul nu, dar poate e careva tentat. Ionv out!
  7. Mai facem o încercare si săptămâna viitoare, desi nu imi sta in fire sa revin dupa ce am asteptat ca vita in masină....
  8. Am incercat azi sa ajung la ea, dar.... Sunat, facut programare, ajuns în locul in care trebuia si fatuca nu a mai raspuns la telefon. Deci seriozitate 0.
  9. Dragi colegi in încălcarea poruncii cu preacurvitul e cazul sa-mi aduc si eu contribuția la lista lunga de pacatosi:))) Astea fiind spuse, sa purcedem către acțiune. Am intrat pe mess-ul mai sus menționat, am făcut apoi programare telefonica( nr comunicat pe mess), am orbecait un pic pe stradutele din zona Piata Somes si....iată-ma ajuns la domnita din subiect. Intrat, povestit una alta, fumat o tigara si purced la dus. Saruturi (din partea ei) pe tot corpul, jucat un pic mai mult, ea cu juniorul, eu cu pasarica ei cu 3-4 degete. Trecut la oral, finalizat, ea mers la baie sa execute soldateii. Primit SMS, fugit către un alt obiectiv. Halatul 100 de RON ( am plătit inițial 150 , am vrut sa stau o ora dar...., mi-a returnat 50 din propie inițiativa). Fata draguta la față, corp acceptabil, ar fi mult mai ok cu -10 kg. Locatia relativ curată, bloc vechi, gel de dus la baie, primit prosop curat. Oralul destul de bine executat, fara mâini cu atenție relativ ok la zonele adiacente. Normal nu am apucat, in timpul joacei cu degetele nu mi s-a părut extrem de larga, dar nici stramta. Note: GFE: 7-8; Locatie : 6-7; Oral: 8; Normal, anal- nu e cazul. Ca si sfat, ii recomand pe viitor sa folosească un cearcaf nou la fiecare client, eventual si niște papuci de unica folosință.
×
×
  • Creează nouă...