Sari la conținut

bluestar

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bluestar

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Fotbal, judo

Vizitatori Recenți Profil

1.185 citiri profil

bluestar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

55

Reputație

  1. bluestar

    Deea 0761803386

    N-ai sa poti fiindca mainile sunt tinute acolo precum si le tineau pe vremuri fostalistii din zid cand suta Roberto Carlos.
  2. bluestar

    Deea 0761803386

    Pe principiul „nicio fapta buna nu ramane nepedepsita” , iar pedeapsa va consta probabil in trecerea pe „lista neagra a Rasaritului”, hai sa punem lucrurile la punct. Si eu ma bazez pe reviw-urile unor „confrati” cand ma hotarasc sa las cate milioane e nevoie in locul respectiv, asa ca nu sunt dispus, cu orice risc, sa fiu certat ca nu scriu articole de PR cuiva. Deci..spuneam de fapta buna. Cand am plecat de acolo nu ma gandeam ca voi scrie neaparat o recenzie, dar, fiind rugat frumos sa o fac ( „m-ar ajuta mult!” mi s-a spus ), si, daca tot experienta a fost una per total pozitiva, am zis de ce nu. Asa ca „m-am insemnat” in nici 24 de ore, cedand unei rugaminti, tocmai ca nu uit vreun amanunt si sa fac un bine unei fete la inceput de drum. Dar..se pare ca asteptarile ei erau altele. Despre evaluarile fizice, draguto, imi pare rau ca n-ai priceput ca noi va alegem pe voi si nu invers. Si va alegem in proportie de 50% si pentru crtiteriul asta... Daca vreti sa o faceti si voi la fel, puneti cerintele in anunt si vom vedea ce iese. Cine stie, poate unii care au in spate niste ani de sport de performanta, ca mine, se vor califica totusi si aici, asta apropo de comparatiile cu brazipiti si shreci. Deci da, eu imi permit sa scriu si de „ burtica” fiindca n-am avut niciodata asa ceva, ma trageau niste antrenori de urechi daca s-ar fi intamplat. Pacat insa ca doar asta ti-a ramas din descrierea mea si de restul (eminamente pozitiv) te-ai debarasat numaidecat. Cat despre faptul ca „nu-mi place sperma” e ca si cum unul care se angajeaza pe santier sa plange la angajator ca nu-i place praful si molozul, de parca pe santier sunt conditii de spital privat sau farmacie. Si cu toatea astea, culmea, mai lucreaza unii si in constructii pentru ca stiu ca nimeni nu-i baga fortat capul in nisip sau noroi... Asa cum nu te baga nimeni nici pe tine in „lichidul ala oribil” ( care e, pana la urma, rezultatul placerii pe care tu vrei s-o oferi) cu fatza. In concluzie, fratilor, daca vreti sa mai fiti primiti undeva, tineti-va gura pe forum sau eschivati-va cand vi se solicita sa faceti „ cadou” o recenzie. Mai ales daca e o persoana pe care aveti in gand s-o mai vizitati. Uitati ce iese ! Sau, alta varianta ar fi cereti textul in plic de dinainte, ca sa nu fie apoi discutii si sa nu va mai bateti capul sa va angajati intr-o polemica pe care in veci nu mi-as imaginat-o c-o sa o am pe acest subiect.
  3. bluestar

    Deea 0761803386

    Vizitat Deea pentru prima oara si per total surpriza a fost una placuta. Aspect de sus in jos : chip dragut, finut, zambitor, sani de dimensiuni impresionante si destul de fermi pentru asa marime, putina burtica, fund ok, piele fina si ferma de pustoaica. Masajul acceptabil, nu e vreo specialista, dar nici nu face de mantuiala iar la erotic e in regula si acolo, neavand totusi vreun repertoriu de scheme si pozitii exagerat de bogat. Mi-a placut mult faptul ca nu s-a grabit sa provoace finalizarea si a acceptat sa ne jucam un timp, sa ne tinem in brate ca doi iubiti, deci un punct in plus pt GFE. Daca ar fi sa-i recomand ceva ar fi urmatoarele: -mai multa imaginatie, poate si niste servicii de genul show cu un vibrator, ca tot am inteles ca e prietena cu Aria care debordeaza de asemenea fantezii. -sa mai lase reticenta la sperma, ca doar nah, odata intrata in domeniul asta intri mereu in contact cu ea. Eu inteleg ca nu multora le place sa si-o puna pe fata, par sau in gura asemeni unei actrite xxx, dar nici sa tratezi momentul final de parca urmeaza un dush cu acid sulfuric si trebuie sa te feresti ca de drq sa nu sara vreo picatura nu stiu unde. Mai ales ca atunci cand posezi asemenea sani misto, cu siguranta ca te astepti ca multi clienti vor dori sa-ti lase „cadoul” pe ei sau intre ei, intr-un spanish sex . Una peste alta, recomand experienta si cred ca o sa-i mai calc pragul, de fapt, abia astept! Ii doresc sa se tina de treaba cat mai mult, precum si sa-si gaseasca motivatia pe care mi-a spus ca o cauta. (de a merge la sala 😃 )
  4. Da, ai dreptate, Iulia o chema. Chiar sunt curios daca stie cineva unde a plecat, daca mai e in bransa ori s-a lasat, etc !
  5. Despre Alma, cu bune si mai putin bune... Noua achizitie a celor de la Fantasy aduce cu ce a mai avut salonul in trecut ( jur ca nu-i mai retin numele, desi am fost de cateva ori la ea, poate imi reaminteste cineva cum o chema, facuse atunci senzatie) , o pustoaica draguta la vreo 20 de ani, cu carnea tare, corp slim si armonios, sani naturali frumosi. Nu e pt cei care prefera femei voluptoase, mai masive, ci pt cealalta categorie de barbati care nu doresc sa imparta patul cu o femeie care sare bine de 50 kg. Masajul de relaxare e ok, nu exceleaza dar nu e facut nici in sictir, se vede ca se straduieste.. La erotic, mai e de lucrat. Si aici incearca sa fie pe plac dar nu se avanta la chestii complicate, nu are un repertoriu bogat in a te face sa te urci pe pereti. Poate o mai invata Larisa niste scheme (ca tot raspunde ea la telefon acum, inteleg ca e un fel de manager) , poate o indeamna sa fie mai permisiva cu atingerile, asa cum era ea cand activa. Nu am incercat-o pe Ana, cealalta nou venita si as vrea s-o fac in perioada urmatoare. Poate ne-o descrie cineva care a fost la ea cum e „in teren”. Din poze pare mai in varsta, mai corpolenta ( in sensul de tras de fiare), sunt curios daca are o prestatie la fel de feciorelnica sau e mai cu experienta.
  6. Si eu as fi interesat de o recenzie, mai ales de cand se pune problema de threesome. Chiar sunt curios cum decurge actiunea, daca fetele se ating, daca ofera vreun show (erotic sau chiar lesbi) sau unde poti finaliza ( CIM,COF,COB, pe corp, etc). Cred ca de cand sunt doua nu mai merge nimeni fara sa profite si de serviciile sexuale. Hai camarazi, share info with us !
  7. Nu am zis ca nu ar fi autentice sau ca salonul ar fi neserios (ba din contra, am fost si recunosc ca este top), dar aceaste info cred ca sunt usor de oferit si ar intari credibilitatea. Mi s-a mai intamplat ( inclusiv la ei) sa dau de pitice sau lungane desi eu prefer femeile medii (160-170) , iar asta pt ca din pozele de pe site-ul salonului n-aveai cum sa ti dai seama de inaltimea lor.
  8. Poate ar fi bine sa precizati pt fiecare fata si inaltimea si greutatea, asa cum o faceati acum cativa ani. Stim cu totii ca se pun poze care le avantajeaza pe fete si e cam neplacut, dupa ce ti-ai facut programarea pe baza a ce ai vazut pe site, sa dai peste una cu burtica( sau chiar ditamai burta) daca tu cauti ceva slim si te-ai luat dupa cele 2-3 fotografii de acolo. Macar acele 2 cifre reprezinta un criteriu cat de cat obiectiv in a-ti alege o maseuza dupa conformatie.
  9. Poze cu noua colega putem vedea? Si cat e "halatu'" pentru 4 maini?
  10. Vad ca nu s-a mai scris nimic despre acest salon in ultimile luni si zic sa punctez eu niste lucruri. Am fost acum cateva zile, dupa ultima vizita care avusese loc acum vreo 2 luni. Lucrurile care mi-au placut la Royal sunt strada linistita, cu suficiente locuri de parcare, si oglinzile din tavan din fiecare camera care iti da o senzatie de mare efect cand te intorci cu fata in sus. Ca minusuri, lipsa papucilor de unica folosinta, desi am spus la receptie de mai multe ori ca e neplacut sa vii cu apa pe picioare de la dush, vad ca nu se schimba nimic in acest sens. Asadar, ultima oara am intrat cu Amira. E o fata cat un copil de 10 ani, nu cred ca are 1.50m, cu putina ( de fapt, mai multa) burtica, cu o posibila problema de vedere ( are o privire gen Andreea Bocelli), dar si un mare atuu: niste sani incredibili, mari, plini, care pareau siliconati, dar in realitate m-am convins ca sunt naturali. Nu cred ca am mai intalnit vreo maseoza pana acum cu asemenea tate perfecte. Acum, despre actiune. A inceput cu un masaj de relaxare cam la repezeala, se vedea ca nu are chef sa insiste pe vreo zona si mergea pe modul skip to. In timpul asta, din vorba in vorba, i-am zis si ei ca la ultima sedinta am plecat cam nemultumit, ca fata de atunci a cerut bani in plus pentru atingeri suplimentare in zona intima, asta neinsemnand sex sau alte chestii complementare ( cuni, degete inauntru, etc). Mi-a spus ca si ea face la fel, ca asa e politica salonului ca fetele sa nu fie obligate sa accepte atingeri acolo, chiar si in limita bunului simt, lucru pe care mi l-a confirmat ulterior si receptionera. Dar...tot ea mi-a spus ca pentru extra taxa, se mai poate schimba cutuma . In fine, cand m-am intors cu fata in sus si incepuse sa ma ia valul ( repet, sanii fetei si oglinda din tavan au fost chestii favorizante pt asa ceva) am intrebat-o cam cat ar vrea si pt „pretiosul touch”. Mi-a spus ca 100 de lei. Ce sa zic, nu sunt zgarcit de fel, dar sa dau mai mult de jumate de cat platisem msasajul initial(180 lei) pt a atinge o pussy de cateva ori, mi se parea ca sunt cam luat de fraier. N-am dat curs ofertei si, poate drept „pedeapsa” , fatuca imediat si-a strans cracii ca nici macar de privitul la fofo ei sa nu beneficiez J. Apoi, cand i-am zis, in timp ce se freca destul de mecanic cu trupusorul de gogu, ca mi-ar placea sa faca asta si cu sanii aia de exceptie, a pufnit :” da’ pretentios mai esti !!”. Din acel moment a fost evident ca si eu si ea nu asteptam decat finalul care s-a produs printr-o laba mediocra, cu repulsia (caracteristica multor maseoze, de altfel) pt lichidul expulzat si fereala ca de acid sulfuric. Si nu, nu ma refer la evitatul contactului cu ochii, buzele, etc, ci la luat repede mana dupa instrument la primul jet. Cam asta fu ultima mea experienta acolo. Parerea mea e ca o data cu plecarea Deliei (fata cu fitness-ul si cu spagatul in timpul sedintei) a murit si masajul erotic in acest salon. Am mai incercat-o in timp pe Maria (parca asa o chema), pe urma pe Iris ( la asta am platit mai mult, am luat si show-ul cu vibratorul) dar senzatia cu care am plecat mereu a fost aceeasi: fitze pe burta goala a fetelor, nicio preocupare sa umple intr-un mod cat mai placut acea ora care de fapt pt ele e maxim ½ h, si o continua incercare de tzepuire, mergand pe ideea unui masaj destul de ieftin la care, la o adica, se mai pot adauga topinguri. Un fel de bodega de cartier unde ciorba e 12 lei, dar daca mai vrei si un ardei si o smantana mai bagi inca 10 in buzunar la ospatar. Eu am decis sa nu mai revin, dar ce vor face altii de acum inainte, tinand cont mersul din ultimul timp al salonului pe care am incercat sa-l prezint cat mai obiectiv, e treaba lor.
  11. 45 min doar sedinta de masaj sau DTD cu tot cu dusuri ?
  12. Nu dragutza, nu ai fost rautacioasa, ai fost doar insolenta. Dar, te iert, asta si datorita ortografiei si gramaticii (aproape) corecte, cam rar intalnite in acest domeniu. O sa-ti raspund cum iti place tie, pe puncte, sau pe numere, eu avand niste studii „mai superioare” in astea cu matematica, deci in lucrul cifrele. ( nu, nu sunt Nicusor Dan, sub preudonim, deci n-ai alungat un clent celebru J ) 1a. Esti cumva Katia Clover, Little Caprice sau Dillion Harper sa-ti refuzi parteneri sexuali, adica clienti platitori, pe care nu i-ai vazut in realitate si doar pentru ca pun niste intrebari de bun simt? Felicitari atunci, inseamna ca esti la nivelul lor de castiguri si aceasta industrie infloreste din plin si in vremurile astea. 1b. Nu te-am vizitat in acesti 2 ani poate si pentru ca a fost (este si va fi, fara discutie) o oferta uriasa pe piata, de ordinul sutelor, nu crezi? Iar despre tine nu s-a auzit a fi una dintre cele de mai sus. 1c. Ai dreptul la ele, Doamne fereste sa nu ai, dar sa fie si clare, nu cu echivoc. 2. N-am citit in diagonala si nu obisnuiesc, ti-am mai spus, am facut o facultate a stiintelor exacte, nu mi-am permis sa citesc atatea carti asa, daramite 4 randuri amarate pe un subiect atat de facil. 4. Intelesul meu este ala corect si bazat si pe experiente de afara. Platesti acolo la nr. de pozitii, nu se pune deloc problema cum si cat futi per pozitie, ci eventual la timpul total petrecut. Daca la tine e altfel, e treaba ta, dar nu te mira ca unii nu inteleg apriori ce incerci tu sa postezi aici. 5. Ce am incercat ce ma depaseste? Aaa , daca ce ai scis pct 5 a fost ceva negandit, de amorul artei, sau pe principiul „sa arunc o piatra in apa ca sa sara 50 de oameni zdraveni dupa ea”, eu ma fac ca nu observ, nu sar in apa si trecem mai departe. 6. La cate gusturi sexuale exista pe lumea asta, tu intrebi cum se poate simti o persoana bine? Uite, unora le place sa schimbe pozitii des la 2-3 minute, altii fut cate o ora in aceeasi pozitie, depinde de cheful de moment, de rezistenta, de experienta la pat a fiecarui mascul. Tu parca lucrai in domeniul oferitului de placere, nu? Daca ai lucra la un salon de masaj normal, de exemplu, si unii clienti (barbati sau femei) ti-ar spune ca ar vrea sa-i masezi mai tare sau mai incet, mai sportiv sau pe relaxare, te-ai arata foarte mirata, nu? Ce le-ai spune ? Ca n-au dreptul sa-si doreasca ce vor atata timp cat platesc? Poti sa le spui si asta, nu te ia nimeni drept sclava pe plantatie, dar apoi iti asumi si un posibil viitor boicot al lor si eventual, cealalta consecinta (concediarea). Te alinti cand spui ca topicul tau vorbeste de la sine. Da, ce scrii acolo in mod permanent e destul de limpede, dar precizarea ta de acum 2 zile (care inteleg ca vine la vreo 2 ani de la lansare) e de natura sa creeze confuzii. Ma rog, poate doar mie, in rest sunt sigur ca cei ce te vor vizita in continuare se vor „insemna” si nu te vor trata ca pe o clalita, ci ca pe „american pie” cum iti place tie. Adica „virgineste”, sa dea de 3 ori din cur si sa termine. Ca doar d-aia iti calca pragul, nu pt tot felul de fantezii, nu pt Kama Sutra ( care app, are cateva sute de pozitii, nu cred ca e nimeni nebun sa ti le ceara, nici macar o zecime din ele), nu pt ce foarte probabil sa nu primeasca acasa, etc. In concluzie, iti doresc mult succes in biznis cu modul de comunicare profi care face parte din PR-ul tau ferm si evident inteligent. Sper ca la fel imi doresti si tu mie in a-mi gasi, in aceasta balta secata a escortelor din Capitala, o sirena care sa reuseasca sa ma faca sa inteleg ce ofera si sa ma si multumeasca, daca tu tot mi-ai dat un bare BANNNN!
  13. Eu nu inteleg asta, sunt curios daca alti colegi au priceput. Cam cate pozitii ai voie sa "ceri" in calitate de client al domnitei, si cat ar trebui sa dureze futaiul per pozitie? Ca, macar daca te duci afara in stabilimentele de acolo, lucrul e stiut din start (3..5..5 pozitii) si decartezi in consecinta. Eu am citit ca totul e per finalizare ori per durata ( 30 min sau o ora). Sa fie alte reguli cand treci de usa aia? In fine, dupa cum a sunat enuntul imperativ al d-rei, eu nu i-as face o vizita pana nu ne lamureste.
  14. Eu spun ca are cam multe kg in plus, chiar si (sau mai ales) in zone in care nu trebuie. Pana la urma, de gustibus..
  15. Sunat ora 19, facut programare pt ora 20. O strada linistita, cu destule locuri de parcare de-a lungul ei, locatia pe dinafara nu e cine stie ce, dar nici scary. E o casa, nu o vila. Ma intampina o doamna in toata regula, la vreo 50+, care dupa felul in care era imbracata si cel in care arata numai a receptionista de salon nu arata, insa a fost foarte amabila si volubila, deci „ambalajul” nu a contat pana la urma. Am ales show-ul lesbi, n-am mai luat vreodata la vreun salon, aici vorbisem la telefon si mi s-a spus ca este posibil. Am intrat cu singurele 2 care faceau, adica Mirela si Erica. Ca aspect acum, prima este mititica si slaba, cca 40 kg desi dragutica la fata. Sanii insa o trag in jos, si la propriu si la figurat, foarte lasati si moi, explicabil poate pt ca a nascut de cateva luni. Erica este opusul, corpolenta si cu forme si unde trebuie, dar si unde nu. In timpul dusului, Mirela a intrat peste mine si m-a rugat daca poate sa mai asiste si o colega noua, fara experienta. Am acceptat, bineinteles. Am uitat sa va spun, camera avea cabina de dus, curata, dar fara papuci de unica folosinta asa ca ieseai ud direct pe covor. Pe pat, doar un prosop nou, de asemena fara cerseaf de unica folosinta. In fine, cele 2 au inceput cu un masaj de relaxare, nici prea-prea nici foarte-foarte, care a durat cca 10 min. Apoi, a intrat si colega, pe nume Ema, iar surpriza pt mine a fost mare. Ema arata traznet la corp, sani beton, fund bombat, carne tare iar cireasca de pe tort, un pierce de toata frumusetea in pasarica. Pacat ca fata, de altfel draguta si ea, nu a fost mai zambitoare. Despre show-ul lesbi, ce sa zic, a fost o experienta in sine pe care incerc s-o descriu cat mai obiectiv. Asadar, vioara intai este Mirela (imi si spusese ca e bisexuala) care a inceput s-o linga pe Erica intai pe sani si apoi a coborat si in zona sudica, prestand si acolo cu limbuta. Erica gemea, parea sa-i placa, iar in timpul asta mi-o freca, eu pe de alta parte ocupandu-ma de „bomba ” Ema pe care o mangaiam cu ambele maini pe tot ce avea ea mai incitant (si le avea cam pe toate). I-am propus si Ericai s-o linga pe Mirela si pana la urma a acceptat desi nu puteam sa vad char tot ce facea ea cu capul acolo jos fiindca isi ascundea „actiunea” cu parul care camufla toate treaba. Deci nu stiu daca a facut-o pe bune sau nu. In fine, ajung la un moment dat sa fiu lins pe cate o ureche de catre Mirala, pe de-o parte si „ucenica sexi” Ema, pe de alta parte, mainile lor mi se preumblau pe pula una cate una. La final, aleg sa finalizez pe sanii Ericai frecat pe membru de Mirela, aceasta din urma fiind parca prea precauta cu punerea mainii, Doamne fereste sa nu sara vreo picatura unde nu trebuie. Deh, vechea meteahna a majoritatii maseozelor, ele nu inteleg ca gestul ala de ferire ca de smoala incinsa ( si nu e smoala incinsa!!) nu cadreaza deloc cu momentul pe care il traieste clientul atunci. Poate ar trebui sa gaseasca alte metode, totusi, mai ales ca si-au ales acest domeniu, deci ar trebui sa-si asume intr-un fel, asa cum un chelner accepta si posibilitatea de a se pata la un moment dat pe haine cand serveste ciorba. Overall, o experienta pozitiva, mai ales ca am impartit patul nu cu 2, ci cu 3 don’soare, de remarcat amabilitatea Mirelei (in primul rand) dar si a Ericai, si corpul de felina al Emei. As repeta experienta, mai ales cand stiu datele problemei, poate le-as cere chiar mai mult (de pilda, fracat pasaricile una de alta, nu le-am intrebat daca o practica). De urmarit si traseul Emei, poate se baga si ea cu totul la acest show (ar trebui anuntat aici pe site, sigur eu unul as reveni :) ). Iarasi, ca recomandari, un cerseaf si niste papuci de unica folosinta n-ar strica, mai ales cu noile cerinte de igiena. Cadou final, 400 lei.
×
×
  • Creează nouă...