Sari la conținut

slick00

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre slick00

slick00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu se poate chiar nimik ce draq in zona asat nu sunt escorte , hai sa zicem aici nu dar in Otopeni mar
  2. Ba da nimik nu-mi vine sa cred ce draq nu sunt in zona asta asa ceva Ca ma enervez si ma mut
  3. Nu stie nimeni nimik in zona sau le tineti pentru voi ) . Macar una mai frumusica daca nu frumoasa (Jiului , Damaroaia , Pajura , Bucurestii Noi , de pe la colegiul tehnic media ) ceva tre sa fie. respect
  4. Are 32 de ani , 2 finalizari oral+normal dar e profesionista , adica se vede ca ce face e placere .
  5. M-am mutat recent in zona asta si nu gasesc mai nimik prin zona , daca aveti vreo ``cunostinta`` lasati detaliile . Si nu numai aici in cartier poate sa fie si de prin Pajura , Bucuresti Noi dara fara colorate ,nu ca ara arata rau dar nu prezinta incredere .
  6. Va recomand Carmella e pe langa camera de comert . Eu am fost anul trecut in vara pe la ea , super curat ,nu sta cu ochii pe ceas ,am stat vreo ora jumate si ca banii 200 Lei .Recenzie fara detalii, si fara intentia de clarifica situatia. Posibila reclama.
  7. Referitor la gara de nord , e periculos rau pe acolo numai ciori majoritatea sunt la case si tre sa intrebi pe acolo vreun taximetrist dar nu te sfatuiesc. Tot prin zona la Mac`ul dinspre piata Buzesti acolo am prins o moldoveaca frumoasa rau iarasi una mai buna pe la Foisorul de Foc un pic mai sus e un spital si e mai sus o parcare mai mare unde aratau mai de Doamne Ajuta ) , centura dupa pod la Bragadiru tot asa de o-nmuiala , eu as recomanda cand ai odata timp pe Carmela (0721388433) meseriasa rau nu o sa fi dezamagit , nush sigur daca mai presteaza in zona e pe langa camera de comert .
  8. o stiu si eu statea pe mircea voda acum are alte numere de telefon 0730435655 , 0744839026
×
×
  • Creează nouă...