Sari la conținut

beculetz

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre beculetz

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

beculetz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Mi-am gasit intr-un final timp sa o vizitez pe domnisoara. Am facut programare, am confirmat cu o ora inainte, uber piata norilor, gasit usor locatia. "Mina" ma astepta la usa, o tipa miniona, simpatica si vorbareata. Apartamentul e ok, are de toate. E foarte binevoitoare si dispusa sa faca pe plac, eu m-am simtit foarte bine. Piele fina, tatuaje finute, foarte ingrijita, miroase foarte bine, o mica lipsa la increderea de sine.. nu prea frecventez eu in general escortele, dar voi reveni cand o sa mai fiu prin zona. 300 ron o ora de fix 60 min, pret ideal dupa parerea mea, nu m-am simtit grabit.
  2. Intr-o scurta vizita prin Bucuresti, am gasit un pic de timp liber si am sunat-o pe domnisoara Andra. Am facut programare si am pornit spre biroul ei. Usor de gasit, la 150m de rondul Alba Iulia. Se gasesc locuri de parcare chiar in Rond, in fata la Cec. Pentru agentii imobiliari, apartamentul e prezentabil, etaj superior cu vedere buna, aer conditionat si baie dotata. Si acum partea interesanta: Andra e o caprioara slim (exact cum cautam), frumusica si foarte simpatica. Are o piele fina si dulce, iar pentru dimensiunea ei niste sani maricei si cu o forma fantastica. Si o savarina dulce Nu prea sunt eu umblat pe la profesioniste, dar mi s-a parut ca se pricepea foarte bine la oral, iar pe pozitii a fost foarte flexibila si ascultatoare.. sau hai sa-i zic dispusa sa-mi faca pe plac. Dupa actiunea care a durat fix o ora, am mai admirat un pic gazela si vederea de la inaltime si am fugit. De mentionat si cadoul de 200/ora, achitat inainte, deoarece ne vedeam prima data. Nu ma bag la note, ca n-am catalogul, dar per total eu m-am simtit foarte bine si voi mai reveni cand voi mai fi in zona. Andra, ai grija de tine si rezolvam noi restanta data viitoare
  3. Salut. Azi m-am gandit sa-mi petrec cat mai frumos ultima zi oficiala de concediu, asa ca m-am programat la d-soara piticoata. Sunat, programat, sms de confirmare, etc. Locatia o cunoasteti, locuri erau cam putine, dar se gasesc. Garsoniera e ok, cum zicea cineva mai sus, gen club cu lumini stroboscopice si muzica de la tv. Domnisoara e micuta, subtirica, dar super bine proportionata. Punctul forte sunt sanii, mari si frumosi, si fundul superb, bombat si rotund. De mentionat si floricica foarte atractiva si gustoasa. E frumusica si la fata, dar nu e chiar scoasa din Vogue. Tatuajele-s dragute, mai ales cel de pe mana, desi e pacat de pielea ei fina s-o acopere asa mult Sunt la prima recenzie pe site, si ma astept sa apara cretinii care sa zica ca-s vreun cont fake sau lingusitor, etc. N-am mai fost de mult la profesioniste, de cand ma combinasem cu fosta, dar recent sunt singur si simteam nevoia In orice caz, eu m-am simtit foarte bine si am fost multumit de servicii. De apreciat GFE si atentia pe care o acorda clientului. Repet, e parerea mea, altii mai experti poate au alte pareri. De revenit voi mai reveni, daca mai lucreaza cand o sa fiu prin zona. Multumesc de tratatie, pitico, si distractie placuta in continuare.
×
×
  • Creează nouă...