Sari la conținut

lavoar

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lavoar

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.215 citiri profil

lavoar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/pemtru-prima-data-in-zona-berceni/68291i3id3f870i8e2h7hhd5f5f18hh0.html Salutare! Am incercat sa ajung astazi la ia str. Emil Racovita 27 toate bune si frumoase o sun din nou și-mi spune sa o astept 10 min. Dupa cele 10 min. a inchis telefonul .Nu mai raspunde deloc. Deci trageți și voi o concluzie. Sa aveti spor!
  2. Da.. în primul rând nu era nici o ambulanță și în al doilea rând ce treaba am eu cu amb. BGS .Puteai rap. la unul din apeluri și să îți ceri frumos scuze că nu se mai poate si era mult mai elegant din partea ta. Nu să bat drumul pînă acolo și să te mai și aștept 30 de min. în canicula asta. Toate cele bune.
  3. Salutare stimabililor! Despre Laura, vă pot spune că am fost de mai multe ori. E o persoană mai corpolentă dar a fost pe gustul meu (gusturile nu se discuta). Ca servicii oral protejat sau neprotejat în funcție de igienă un 8, normal protejat 8, anal nu face. Despre atitudine ce pot spune ....e o tipa ok doar că la ultima experiență ma lăsat cu ochii in soare adică...am vb. cu ia la telefon am stabilit ora dar.....cand am ajuns nu a mai răspuns la tel. .Pe căldura asta la 40 grade să suni timp de 30 min și să nu rasp. e clar ca e neseriozitate maximă. Restul decideți voi. Toate cele bune!
  4. Salutare tuturor! 0791 838 840 Am fost eu la stimabila. Locatia e pe str. Șapte drumuri sect. 3. Individa nu are nimic în comun cu pozele prezentate ,e de etnie și foarte foarte deanjata de faptul că nu rămîn. Ca aspect totusi al ei ....e o tipa cam la 130kg.....Da ati inteles bine cam 130 kg. foarte neîngrijită și pusă pe harta dacă o refuzi.... dacă o ei tare când ridică tonul se potolește cât de cât.....bombane mai uspr. Preturile ei 150 30' cu 250 h(astea spuse la tel.) Nu RECOMAND!!!
  5. Salutare tuturor! O intrebare pentru sweet pleasure...."stim cu totii ca citesc forumul"....mai deschideți saloanele din Brâncoveanu sau Unirii? Toate cele bune tuturor!
  6. Salutare stimabililor! Miruna s-ar putea să fie acea Miruna care a activat în Brâncoveanu. Recenziile nu prea i-au fost favorabile în ultima parte a activități. Voi vedea și vă țin la curent zilele următoare. Toate cele bune!
  7. Comentariile sunt de prisos.....nu se merită deranjul. Doamna e mult prea sus pentru noi.....
  8. Bună! Ne poți spune te rog dacă se va deschide și Brâncoveanu? Mulțumesc frumos și o seară minunată!
  9. Doamna a renunțat sau schimbă iar numărul de telefon..... Toate cele bune!
  10. Bună! Poate ne anunți când revii. Toate cele bune îți doresc.
  11. Salutare stimabililor! Azi ma programez la Lorena îi spun că fac în jur de 45 min. ajung în zona o sun și....telefon închis....sun și la Adelina le fel....Ce sa întîmplat......?????....mă uit pe site și ce văd??? au fost date afară apărând o nouă fată Lavinia careee ....când sun raspunde dar era deja ocupată.....BRÂNCOVEANU ADIO....
  12. Astăzi la ora 19 la locația din Brâncoveanu nu mai era nimeni....Toate telefoanele erau închise...DECI....o concluzie......sunt în cădere liberă. Să aveți o seară bună stimabililor!
  13. Salut! Amice se pare că... Camelia nu mai raspunde de vineri la apeluri....azi am sunat iar ,telefonul ei e inchis.....deci....??? Vedem mai departe....
  14. Se pare că SWEET PLEASURE e în cădere liberă atâta tîmp cât schimbă la săptămâna fetele ....păcat de Sofia cât și de Simona....nu se puteau compara cu pustoaice dar cred și confirm că masau cu mult mai bine față de ceea ce e acum. Să aveți zile bune stimabililor!
  15. Sa schimbat marfa amice....nu mai e ceea căreia i-ai facut tu recenzie....e altă dameză dar la 25-30 ani și undeva la 70kg. In rest aceeași mizerie. Să aveți zile bune!
×
×
  • Creează nouă...