Sari la conținut

andrei1987

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andrei1987

  1. Salut! Am platit de doua ori cu copy im revolut si tot nu a fost validata plata? Ce pot sa fac? Vor fi verificate platile si imi va fi upgradat contul?
  2. Ce iti mai trebuie sa futi cand ai facut gramatica gang bang?
  3. Multumesc pentru info! Apreciez!
  4. Salut! O cunoaste cineva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-reala-100-confirm-whatsapp/31fh4h808fd672ie2hi94fff740f713f.html
  5. Salut! Da, totate anunturile sunt reale. Fetele cu profil promovat sunt din strainatate de obicei si experientele in general au fost oke. Preturile in general 600 de lei 30 min, 1000 lei o ora.
  6. Salutare! Am fost si eu la domnisoara in seara asta. Locatie, strada Sucevei. Arata foarte bine din cap pana in picioare. Are niste sani criminali. Tarifele ei erau 100 un numar (20 min) sau 200 o ora. In principal m-am bucurat de un 69 de nota 96 si putin normal si sincer nu am nimic de reprosat. Mi-a placut faptul ca s-a simtit si ea bine. Si la capitolul atitudine pot sa zic ca nu a dezamagit: am vorbit vreo 5 minute la o tigara si in general atmosfera a fost una relaxata si prietenoasa. Nu mai stau sa desfac firul in patru cu note. Eu unul voi reveni cu siguranta si v-o recomand cu incredre.
  7. Pentru ceilati cititori ai acestui blog voi mai spune o data cum stau lucrurile: Am ajuns la 18:30. Sun, nici un raspuns. Sunt iar la 18:40 imi raspunde colega ei. Dialogul: Eu: Buna! Am ajuns, Sunt in fata hotelului Nevada Colega: Lory nu poate decat dupa 19:30. Eu: Pai si de ce nu m-a anuntat macar. Nu este frumos. Colega: Da ce ai vorbit cu mine? Da-te dracu! Si asta a fost. )) O zi frumoasa tuturor!
  8. Am sunat-o pe Lory pentru a ma programa la ora 18. Mi a spus sa vin la Hotel Nevada. Ajuns acolo imi raspunde o colega dea ei si imi spune ca e disponibila abia dupa ora 19 30 iar cand i-am spus ca nu este oke situatia m-a si injurat. Rusine Lory si colegei tale!
×
×
  • Creează nouă...