Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

iongpeng

Maistru Curvar
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Reputatie Neutra

About iongpeng

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  arad

Recent Profile Visitors

934 profile views
 1. Ceva nou prin zona ? Chiar ma mir ca nu e ceva decent pe aici .. Sau nu spune lumea nimic..
 2. Am sunat-o eu .. A zis ca ofera total ... Apoi am intrebat-o de diverse.. 69 nu accepta... anal nu .. sarutari nu .. fin oral NU .. De pret 15 20 = 150 lei ... Am zis PAS . + ca are vreo 5 anunturi.. inca un motiv care nu-mi inspira incredere.
 3. Cred ca are topic mai jos... se PLANGEA lumea de ea.. recomandau sa o treaca la DE EVITAT :d Gen la telefon spune ceva si in realitata lipsa.. cu totul altceva
 4. Multe din ele nu realizeaza la care capat al pulii se afla ... :))
 5. Cel mai probabil ai iesit cel mai castigat asa. Anunturile cu poze false nu imi atrag atentia deloc .. adica nu as merge sub nici o forma
 6. Atunci nu o stiu .. ai idee pe la ce ora iasa ? Sau poate opresti tu pe la ea.. macar sa intrebi ce si cum ... Bafta
 7. Nu am nr ... daca e aia mai " creola " poate ar merge incercata ... cealalalta la 150 eu nu i-as da :)) Mai e una mai micuta de statura pe acolo ..dar are un zambet... de o iei la fuga :)) Bafta !
 8. Ai idee cam pe la ce ora este acolo fata de care spui ?
 9. Aia de care spui tu ... e alba ? :)) adica nu de etnie .. daca de asta zici , am oprit eu la ea.. dar am plecat BRUSC dupa ce mi-a spus tariful ... 150 fin in masina. UNA DIN ELE . 200 combinat .. cred ca ar fi lasat si la 100 fin una din ele dar nu am mai fost interesat . asa arata bine si e si draguta .
 10. La iesire din RE spre Caransebes ? Acolo am vazut una cam asa , tinerica.... Dar e gravida.. cu burta .. daca de asta o fi vorba .
 11. NIMIC de doamne ajuta ... si alea de la strada ... Mai bine nu
 12. Acu ceva timp erau doua sau chiar 3 care statea pe in zona rozelor pe acolo .. Nu erau profi sau ceva de genul cu anunt , dar daca erau abordate cum trebuie ofereau diverse contra cost. .. de ceva timp nu le-am mai vazut prin zona ... nu cred ca se mai ocupa.. Dar in zona aia .. la strada nu este nici o fata ?
 13. UP ! din directia Caransebes spre herculane . a mai vazut careva vreo fata la vreo parca ? Nu frecventez drumul ala si na .. nu am idee .. poate stie cineva ceva
 14. Am vb cu aia roscata.. zicea 100 de lei , in masina, pentru 10- 15 ... MAXIM putin oral si normal Apoi .. astea au tarife de parca is cazate la CONTINENTAL .. nu la strada :))
×
×
 • Create New...