Jump to content

iongpeng

Maistru Curvar
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Reputatie Neutra

About iongpeng

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  arad

Recent Profile Visitors

990 profile views
 1. Ceva nou prin zona ? Chiar ma mir ca nu e ceva decent pe aici .. Sau nu spune lumea nimic..
 2. Am sunat-o eu .. A zis ca ofera total ... Apoi am intrebat-o de diverse.. 69 nu accepta... anal nu .. sarutari nu .. fin oral NU .. De pret 15 20 = 150 lei ... Am zis PAS . + ca are vreo 5 anunturi.. inca un motiv care nu-mi inspira incredere.
 3. Cred ca are topic mai jos... se PLANGEA lumea de ea.. recomandau sa o treaca la DE EVITAT :d Gen la telefon spune ceva si in realitata lipsa.. cu totul altceva
 4. Multe din ele nu realizeaza la care capat al pulii se afla ... :))
 5. Cel mai probabil ai iesit cel mai castigat asa. Anunturile cu poze false nu imi atrag atentia deloc .. adica nu as merge sub nici o forma
 6. Atunci nu o stiu .. ai idee pe la ce ora iasa ? Sau poate opresti tu pe la ea.. macar sa intrebi ce si cum ... Bafta
 7. Nu am nr ... daca e aia mai " creola " poate ar merge incercata ... cealalalta la 150 eu nu i-as da :)) Mai e una mai micuta de statura pe acolo ..dar are un zambet... de o iei la fuga :)) Bafta !
 8. Ai idee cam pe la ce ora este acolo fata de care spui ?
 9. Aia de care spui tu ... e alba ? :)) adica nu de etnie .. daca de asta zici , am oprit eu la ea.. dar am plecat BRUSC dupa ce mi-a spus tariful ... 150 fin in masina. UNA DIN ELE . 200 combinat .. cred ca ar fi lasat si la 100 fin una din ele dar nu am mai fost interesat . asa arata bine si e si draguta .
 10. La iesire din RE spre Caransebes ? Acolo am vazut una cam asa , tinerica.... Dar e gravida.. cu burta .. daca de asta o fi vorba .
 11. NIMIC de doamne ajuta ... si alea de la strada ... Mai bine nu
 12. Acu ceva timp erau doua sau chiar 3 care statea pe in zona rozelor pe acolo .. Nu erau profi sau ceva de genul cu anunt , dar daca erau abordate cum trebuie ofereau diverse contra cost. .. de ceva timp nu le-am mai vazut prin zona ... nu cred ca se mai ocupa.. Dar in zona aia .. la strada nu este nici o fata ?
 13. UP ! din directia Caransebes spre herculane . a mai vazut careva vreo fata la vreo parca ? Nu frecventez drumul ala si na .. nu am idee .. poate stie cineva ceva
 14. Am vb cu aia roscata.. zicea 100 de lei , in masina, pentru 10- 15 ... MAXIM putin oral si normal Apoi .. astea au tarife de parca is cazate la CONTINENTAL .. nu la strada :))
×
×
 • Create New...